bloggtv.. X2

Sitter,,, eller rättare sagt ligger och författar idag.  Har hoppat isäng för att titta på Greys anatomy. Underbart. Tyvärr kan jag inte låta bli att blogga lite också samtidigt. och som tur är så kan jag skriva utan att titta samtidigt så det bloggaar sig själv lixom. Idag var första dagen på nya kontoret.. telefoner och skrivare o allt är installerat.. nu fattas bara min supersköna stol. Så jag kör ståbord än så länge. Skönt faktiskt.  Jonas o Kjell kom upp o inspekterade idag också. Så kom teliagubbarna o installerade telefonerna och nått system som vi måste läsa på om nu. Suck.
Oliver åkte o hälsade på Agnes o CO på em och röjde runt. O jag åkte förbi lager 157 i sågmyra när jag åkte hem och shoppade lite. bla ett par stövlar som var jättehöga o snygga.. hehe nu blir jag lång så jag kan titta alla långa  snyggingar i ögonen. coolt.
Mats är på utbildning hela kvällen o kommer väl seeent så jag kör sängbloggning som sagt.. så om det verkar som ett underligt slut så är det för att jaghar somnat på tangentbordet.
och där tog dagen slut..

gårdagens blogg blev aldrig publicerad så ni får den med dagens..

Idag torsdag.
Har jobbat på nya kontoret hela dagen idag, var förbi kupolen och hämtade en ny telefon och köpte lite detaljer till kontoret, Blev dessutom bjuden på lunch.. Färska musslor!!! mmm bland det godaste som finns faktiskt. Sen mer jobb och ett kundmöte. Fixade skrivaren och städade av allt också inför mitt första tillträde på kontoret imorgon,

Nu är det kustbevakarna och livräddarna på bondi som gäller från vågrät position .. Alla snyggingar på en o samma kvälll...

Natti..

[email protected]

om ni vill maila alltså..

Nåväl.. jag har ett konstigt sätt att städa på,, ju mer jag städar desto skitigare blir det, kommer inte ihåg när huset såg ut så här sist.. Shit va grejjer jag har dragit fram för att städa bort, Satt igår vid köksbordet med maken och sorterade papper som har varit staplade i en höd till ung midjehöjd undanskuffat bakom ett skåp.. Lade upp allt på bordet o började.. Det var allt från Mats inställelseorder(heter det så) till mobiltelfonfakturor från 2004, fotografier, hästkataloger, etc etc.. så mycket skit..
Det roligaste var nog alla mats kärleksbrev från 1900 talets början. Han låg i lumpen kan man förstå.. kul var det iaf. Dessuom fick jag lov att övertala honom att spara dom,, hallå det är väl klart man sparar sånt så att när man sen blir 92 o sitter på hemmet och har glömt att man är gift, kan man iaf se att man nån gång har varit älskad.. Jag sparar allt till en regning dag..  jaaa inte telefonräkningarna från 2004 då förståss..
Igår blev det inte nån ridning så hästen får chansen att läka lite i fottsingen .. han har lite ont. men inte värre än att man kan se ut som en lerhög med dreads i man o svans.. Lerinpackning helt.
Sen fick jag massage av sonen medans vi disskuterade hur mycket golf vi ska spela i sommar, han o jag. men inte smilla o pappa, dom fick inte följa.


Nu till det jobbiga..
Imorse gick jag upp Kvart i sex.. 0545!!! fatta hur tidigt det är! BLÄ...
Åkte till stallet för att se att hästarna redan var ute och då var det ingen ide att plåstra om hoven utan att han får vär bli skitig idag igen. Har fö lyckats tvätta och torka allt som jag tog hem ifrån stallstädningen i söndags.. vojlockar, benskydd, luvor, benlindor o täcken.. VA fint det är bland mina grejjer nu.. (såå nöjd)

När jag kom hem typ 615 var både oliver o mats uppe, Och det är aldrig bra när oliver är uppe så tidigt, han har inte nått bra morgonhumör.. (som mamma) utan han parkerades utan protester framför tvn,., tills han vaknade.. Insåg hur tidigt det var när jag inte kännde igen ett enda barnprogram. Våran tideräkning på morgonen består nämligen av att inte gå upp före Kaninen Miffy. komma ner lagom till Backyardigans, och klä på oss när Dora börjar och åka när Dora är slut.. Det är perfekt!! men imorse hann vi med både FIFI och supertrion!! Hinner vi däremot se PICme är vi aldeles för sena till dagis. Det enda positiva med att vakna före supertrion var att jag hann vika all tvätt!! wihaaa

Välkommen till våran värld..

Kram på er..
A

En Heellt vanlig söndag... NOT

Okej Here goes..

Livet har ju varit lite sisådär på slutet,, mycket med det mesta, svärmor, penicilin, öroniflammation, tovig hund, tvätt osv osv..
Ibland känns det som att det blir så mycket måsten så att man orkar lixom inte ta och börja i nått hörn alls. men nånstans så kan ju ändå inte arbetsnarkomanen anna låta bli, det måste bara gro en stund, så där så jag blir alldeles tokig tillslut nästan. OCH DÅ... går det utav bara farten.

Så söndagen blev ett enda maraton av göra saker..  Borstade 1/3 av hunden, tvätta femtioelva maskiner, städade kontoret och rev ut alla gamla papper för sortering. skurade toagolvet, eldade skräp, var o handlade..

image231

(oliver orkade inte riktigt lika mycket som jag..)

Lämnade oliver hos faster. Åkte o tog in alla hästar o såg till att dom fick mat, tog med min häst till borlänge och var ute på en preparerad skogsväg för hästar och galoppade bort all överskottsenergi och lite till.. vi var dyngsura båda två. Åkte hem o duschade o tvättade hästen, Inventerade samtliga persedelskåp i stallet, dvs 4 st, skurade ur tävlingsskåpet och slängde massa skit. Sorterade alla träns och andra bra o ha saker, putsade sadlarna, inventerade igen, saker som jag behöver och saker som jag skulle vilja ha! Tyvärr så gjorde hästen slarvsylta av sina transportskydd, Visserligen gamla och välanvända men ändock funktionsdugliga. Ingen jätteinvestering heller för den delen, men lika väl. Men tur i oturen hade han dom iaf på sig för han gjorde även en stor reva i benet, eftersom han har broddar på sig.. så om han inte hade haft dom så hade han nog inte haft något ben kvar heller.
Sen har jag tänkt länge o väl på att jag så jävla gärna skulle vilja ha en ny hoppsadel, en sk Close Contact sadel. Jag inser ju mer och mer hur sned jag är i den jag har, alltid kramp i höger ben för att vi lutar över åt det hållet.. suck, den är för hög sadeln. så jag har tittat länge o väl och kommit fram till att tamtaram.. for who ever it may concern..  Detta är vad jag önskar mig i födelsedagspresent i år..

http://grand-prix.se/product_info.php/products_id/796

Jag räknar med att kunna sälja min gamla sadel för ca 5-6000 kr så med lite tur så blir det inte så mycket emellan.

I övrigt så är det dags att fylla på med det vanliga som alltid är slut när man ska ha det...
alsolsprit, linimentschampoo, jodopax och sånt..

Väl hemma igen så kom mats och Oliver hem efter lite frånvaro. Mats på ålandskryssning och Olli hos faster,. Oliver somnade och fick sitt penicilin i sömnen, vi andra fastnade framför tvn, innan ögonen föll ihop av utmattning...
Ivilket fall som helst så fick jag rätt mycket gjort den här helgen.. Men inte att förglömma, det kommer snart en ny..

Fast först nu så ser jag fram emot onsdag!!! Kolla tidningen på tisdag.. Mer än så säger jag inte.!!
VÄlkomna!!

A

Kaptens besökslogg 080223

Lördag,,,
Spenderade fm i stallet,, städade lite, friserade häst lite. Hoppade lite, och pysslade lite. Gick faktiskt över förväntan, hästen var lite lugnare, även om han kan komma ner några snäpp till för att vi ska bli riktigt sams, Känner hur hela hästen är på väg att explodera, men han håller sig i skinnet ganska bra, men om jag behöver justera eller korrigera något och lägga till en skänkel, då spricker han!..

Mats åkte till Åland med Koppartaxi, och jag o olli åkte in till stan. Hade planerat att åka till City Gross men kom på att det finns ju Ica Maxi i falun också, så det blev det ist. Hade lovat ut nya kallingar till stora killen som går på toa själv nu, inte nog med att han har slutat med blöjan, jag får inte hjälpa till på toa heller.. han springer själv. torkar, spolar och tvättar händerna själv. Konsigt hur mycket dom kan bara dom vill lix.
Oliver valde ut två par kallingar och tre par strumpor, kakor, muffins och glass till det celebra besök som väntade på em. (blev kväll!)
Dom kom, dom såg och dom segrade.. Agnes o Sara alltså. Oliver blev helt tookspeedad av lycka när dom kom och så har dom sprungit non stop sen dess. tog popcornspaus till Bolibompa bara sen full fart igen. han slocknade som en stupad hjälte när jag la honom i säng.. '
Sara jobbade på för att hänga med dom större,, och intog snart en röd och fin färg. Det är tydligen så varmt härinne. Förstår ingenting.. tempen i köket står på 28 bara..
Gnäll Hasse,, du fick ju kaffe.. o massor med kakor. o stekt gröt.. ooops




observera tvätthögen... suck



Hans fin fina omaka strumpor,,
synd att inte hålet syns.. ;)
Mammas mun o haka.. Inte näsan..
Paus,, Bolibompa




Popcorn,..
image230
HEEELA LIGAN..

Fredagsblogg

Sitter o glor mig trött på tvn,, men har varit duktig idag och fått rätt mycket gjort. Åkte hem vid 1645 och drog direkt till stallet. Plockade fram några småhinder och hoppade runt i ridhuset en timme.. gick faktiskt riktigt bra.. Ska upp tidigt och göra samma sak igen imorgon bitti. Phu. Sen repris på sö em också tror jag. Tävling snart på Falu Ridklubb. Så nu är det väl mest hårdträning som gäller. Usch måste skärpa mig.. Sitter inte helt fel med träning för jonsson heller.. har fastnat på vågen nu. Men det kanske stannar till om man börjar träna regelbundet igen. Hoppas bara att det hjälper med många o långa promenader på golfbanorna i vår. Apropå golf så var jag iväg till Hofors i tisdags kväll och pangade lite med nya klubborna och insåg jävligt snart hur jobbigt det är att bara stå o slå. Armarna dog snart nog. Fast kul var det iaf.
Har bestämt oss för att åka tillbaka kanske nästa vecka o testa simulatorn.. det värsta är ju att man inte får så mycket motion mellan slagen. Börjar bli motionstorsk igen.
Fredag är ju som bekant bästa dagen på veckan för somliga.. men jag vidhåller lördag, för jag är mest bara trött o vill sova nu.
Mats åker iväg på kryssning den här helgen också så jag blir gräsänka, lö o sö. som tur är så får vi besök av Agnes o CO imorgon.. kanske vi kan sopa ihop nått käk så alla blir glada o nöjda. Jag ska ladda kaffebryggaren i rent självförsvar, så inte Hans blir så kinkig.
Ev ska jag o oliver åka upp till Leksand under helgen osså o göra ett ryck med flytten, vi ska vara på plats på nya kontoret from onsdag!!! Kul! ett tips är att kolla tidningen igen..
Var in där en snabbis idag och spanade in mitt nya skrivbord, hoppas bara att stolen kommer snart också. Men annars får jag stå och jobba ett tag eftersom jag kan trycka på en knapp så vips är det ståhöjd på bordet.
Skönt med lite omväxling., Nu börjar det snurra i huvve o jag ska ta mig i kragen och försöka iaf dra mig själv upp i sängen och inta fosterställning framför tvn. Måste bara tillägga att av någon anledning i världen som jag inte kan förstå så har jag börjat vakna av att jag sover på rygg med båda armarna ovanför huvudet.. inte skönt.. dom är ju helt borta.. fattar inte.. har altid sovit på sidan.
Godnatt alla bloggläsare.

A

Hoppas hoppa hoppas

I natt har oliver sovit utan blöja.. och det var torrt i morse..
han har inte blöja på dagen..
Han har lixom bestämt sig..
hoppas hoppas hoppas att han håller det.

A

Tredje gången gillt

Nu har Oliver också fått penicilin.. så nu har hela familjen ätit varsin dos på en månad.. Strålande.
Man skulle kunna tro att vi är nåra hypokondriker..
Oliver har iallafall öroninflammation i höger öra..
SÅ är det med det.
Stallet nästa.
Kram A

tjaha..

Onsdag idag.. är hemma..
Oliver är sjuk.. eller var hela natten iaf. Jätteont i ett öra och feber. Men nu verkar det vara bra och han har somnat på golvet bland alla leksaker. Är väl tröttsamt att hålla igång hela natten.
Vi ska åka till fabbro doktorn och titta i örat iaf så vi slipper få det igen vad det nu kan ha varit..
Jag jobbar på framför datorn och redigerar bilder och pratar med intressenter, kul när det händer nått.. mindre kul när oliver skriker för full hals i bakgrunden.
Lunchen står i ugnen och jag är så trött.. hade ju kunnat vila lite med olli men inte då. full fräs i telefonen idag.
Jag ser att det börjar se förvirrat ut i texten nu så hej på ett tag

A


Helgen är över phu...

Lördag och hästhoppning.. ok..
Lördagkväll.. utgång och middag på greken.. mmmm
Bowling med Jonas och hans Anna.. Jävla skit, åkte på stryk med några fjuttiga skitpoäng.. (ledde mest hela tiden) åhhh suck.
Sen Harrys för en snabb drink och sedan vidare hem till Lillis och Ferran och väntade in bussen kl 0215.
upp tidigt och till stallet.. löshoppade hästen över 140 cm.. ok han hoppar väl utan bekymmer men han gör det inte korrekt.. han kommer för fort kryper för nära och får göra mer eller mindre helikoptersprång. vill att han ska ta i lite utifrån istället så det blir en bättre båge genom luften.  Enklare att sitta kvar då om man nu skulle sitta på.



Nåväl somnade på soffan vid 10 tiden och vaknade kl 15 när mats ringde o väckte mig. Dags att vakna lixom. Åkte in till Ångsågen och hämtade upp mats och käkade lite snabbt innan vi åkte ner till karlstad för att hämta hem lillskiten.. Vi kom iväg i tid.. (ovanligt föra tt vara oss) och Oliver var vaken när vi kom dit.. så vi hade pusskalas först och gick igenom hela veckan och tittade på råttorna..(rattatouille) sen mekade vi ner oss i mammas dubbelsäng och försökte få lite sömn.! HELT OMÖJLIGT att sova i samma säng som en treåring.. både jag o mats var på väg ur flera gånger när oliver snurrade runt som en propeller. suck.
Full fart hem imorse iaf och vidare till jobbet.
Klart slut varulvstjut..
A

Ess, sju...(min pokerhand just nu)

Har haft en lite omtumlande början på helgen sooo far..
Kom iväg i tid från jobbet på fredagen och fick ett meddelande över telefonen att jag skulle packa en väska med finklader o badkläder.. ok?? Maken har nått fuffens på gång.
Det fuffiga visade sig vara ett hotellrum på bergmästaren med bubbel *2. (vi förlovade oss i den poolen en gång i tiden..)
Men nu bubblade vi och gick ut och åt en middag och sen blev det bara sängen.. tröttfisen anna orkade inge mer än så. Tyvärr.
Sen var det ju så att 845 pip skulle jag vara på sveden i morse med häst och en uppladdad kropp,, så det blev att lämna en varm hotellsäng kl 0630 och missa frukosten.. för att åka hem o dra på alla långkalsonger och raggisar som fanns.. Brrrr kallt..
Men jag o häst var på sveden o plockade fram hinder o hinderstöd kl 845. och red till klockan var halv 12 ung.. Något trötta och sluta var vi allt.. framförallt svettiga. Och då blir man ruggigt kall när man inte håller igång längre. Så jag rejsade hem och hoppade in i duschen snabbt som faaan för att tina upp näsa och tår.. Får tilloch med åka tillbaka för att mocka lite senare för det var så jävla kallt i stallet.. blir varmare bara hästarna kommer in igen.
Ja själva hoppningen gick väl ung som förväntat, jag flög all världens väg en gång. när vi blev osams och han stegrade sig... igen. då löste säkerhetsstigbyglarna ut och jag gled helt enkelt bak över rumpan och landade stående bakom,, ja. flög o flög  nje.. men det lät häftigt iaf.
Sen hoppade vi väl runt och så men kom inte riktigt överens om hur det skulle gå till på för sätt.. han hoppade som han tyckte och jag protesterade. tillslut hittade vi nån form av känsla för det hela när han blev trött och jag kunde gasa lite extra.. då gick det ju fin fint. Synd bara att det var slut på träningen då.. och det var över dom näst sista hindren som vi fick till det som bäst.  Hästskrälle. Men imorgon ska han minsann få tänka själv för då ska han få löshoppa.. stoooort.. så får vi se om han tycker det är så kul att bara springa utan att tänka..
Nåväl.. lö em och jag njuter i min ensamhet, med en lunch bestående av laxgegga.. ja typ. Sen sitter jag framför datorn i lugn o ro o spelar lite poker på nätet. det är kul. Och sen har jag ingenting inbokat för kvällen så vi får väl se om maken har några stora planer idag med, det vore ju trevligt att slippa tänka själv.
Ska iaf åka tillbaka till stallet och pyssla till det med alla grejjer som mest blev liggande när jag åkte hem. Sen får vi som sagt se..

Trevlig helg på er..
Kram A








Andra hjärtans dag..

Tyvärr slutade svärmors Hjärta att slå på alla hjärtans dag.. men det var nog oundvikligt och vi tror hon har det bra nu.

Jag var och tränade på sveden i nya ridhuset och det gick ju sådär.. mycket svängande och helt ologiska banor, men kul. Det är bara så svårt att komma ihåg vilka hinder som kommer i vilken ordning ibland.. Trötta Hjärna.
Smilla har sovit över hos Hurley och kommer hem i em.
Jag är trött och ska jobba klart och sen fara hem o inte göra nått alls ikväll. Så får det bli.
Malin ska rejsa runt i ridhuset så Buzz förhoppningsvis inte är så jättepigg i benen imorgon. Åker o tränar igen kl 845 imorgon bitti.. när jag hade kunnat ha sovmorgon.
Vad gör man i nte för dessa pållar..

Kom igen Karin kom igen!!!
 wohaaa

A

Onsdagskväll...

I min ensamhet har jag klarat av att åka till Citygross IGEN för att köpa hickory barbecuesås och ädelost.. till mina grillade kycklingvingar som jag gona till i massor med sås.. mums. Sen meckade jag till en svängom i ridhuset på min absolut galna häst som mest stod på bakbenen och protesterade över att han inte fick göra galoppombyten i varje steg typ.. Morsan blev arg och sa ifrån med piskan.. och då blev han sur och ställde sig upp på bakbenen.. Knasigt va.
Sen har tvättmaskinen gått non stop sen tisdag så jag har redigt mycket att vika (men inte ikväll) ..
För ikväll blir det premiärridning  i nya ridhuset på Sveden. Najs.. men antagligen är det lika mycket spring i benen på hästskrället ikväll så jag flyger all världens väg.
Mats är på väg under ganska tråkig omständigheter hem från Finland, då hans mamma har blivit riktigt dålig och antagligen inte finns med oss så länge till. Vi får väl se vad som händer under de närmsta dygnen.

oliver är hos mormor o morfar fortfarande och äter tabletter.. Han sa det när jag ringde igår o frågade vad han gjorde..
- Äter mormors tabletter..
- Jaha vad gör mormor då??
- Äter också mormors tabletter..
- Hrmmm ok
- Halstabletter Hahahahah säger skitungen då

Jätteroligt ! Men han vet ju iaf om att man inte får äta nått annat heller.. för då blir det uthuset som han säger.

Igår måste jag ha varit en av dom mest tankspridda brudarna på den här sidan norra halvklotet iaf.. Men jag hann iaf in på dalviks kvarn och köpa hösäckar till Buzz.. har nämligen tänkt göra det i en evighet.. Och då händer det omöjliga... MALIN som också håller ordning på hästen med jämna mellanrum hade också varit och handlat höpåsar.. för det var hennes tanke också i flera månader.. så gör vi äntligen det på samma jävla dag.. otroligt.. Dessutom så när jag var på väg  hem så glömde jag hämta upp smilla.. och  imorse glömde jag lämna henne.. snurrigt ...mmm.
Men nu valde vi att hänga kvar på mina påsar för dom är gröna.. Buzz standardfärg nämligen.. Låt mig förklara .. vi packar i hö i en säck eller egentligen så har alla ikea säckar , ni vet sånna blåa.. Men buzz har likadana fast gröna så man hittar dom mycket enklare när man ska leta efter dom i en hög på 4*8 =32 säckar.. Så det blir så mycket enklare...

Gissa vilka som är Buzz säckar...??
image220

Nu ska jag iaf åka hem snart.. tack o lov för jag är trött idag.. penicilinet och influensan har liksom tagit på jonsson.. eller anna skipper som jag är nu..

Som sagt inte så mycket blogg

Har ramlat in på jobbet efter min första kväll i celibat... Själv själv själv.. Härligt.. Smilla förståss höll mig sällis i sängen inatt.. mysan.. hon drömde nog nått för hon sparkades rätt mycket..
Tyvärr blev det inte tid för så mycket alls igår för jag kom hem sent efter jobbet,, var nämligen o provade ut min aldeles egna nya kontorsstol. En skööön jävel.
Sen åkte jag över till City Gross o handlade gotta som jag skulle laga till middag. Men när ja äntligen kom hem så blev det likfaörbaskat gårdagens kycklinggryta med sallad..  Blev naturligtvis fast hos Gunilla en timme också för att fixa till hennes dator som inte ville som hon. Ingen ridning heller för malin hade stalltjänsten igår så hon var ute och roade sig i skogen.
Men Jonsson somnade skööönt framför tvn på soffan o bara njöt..
Ikväll blir det ridning och städning hoppas jag.  Sätter inte några stora summor på det men det är planen iaf. Sen får jag laga till den där goda maten som jag köpte igår till min diet. Det blir nog kyckling igen iaf,, men nån god gukka på kokosmjölk o  grönsaker.. och Curry.. mmm

Nu ska jag sätta mig med telefonen i handen och ringa runt till lite intressenter.

Ha en lovley dag allihopa..

Anna

Jag gör en Luna.. och avslöjar mig..

image219

Som sagt lite redigering.. men det här blir jag.. varken mer eller mindre!!


Ännu en Helg!!

En intensiv sådan också.
Fredagskvällen var väl mest bara ett andningshål för utslitna föräldrar. Jag åkte in till Falun för en liten Pre-Bröllopsmiddag.. på olearys. Sen Harrys en svängom med lite dans och samkväm.. (usch va vuxet det lät). Jag var förvisso vuxen och Nykter.. men det var inte resten av gänget vill jag lova. Åkte hem till tolv och stupade i säng.
Lördag var en lååång dag med två visningar i Leksand och bröllop kl 16.. Härligt att klä upp sig och så men kallt att vara ute i klänning i februari.
Som tur var så var festen i bygdegården i vika så vi hade ju krypavstånd hem iaf.. dessutom kunde man ju alltid springa hem o bättra på sminket och gå på toa om kön blev för lång.
Det var hålligång rätt länge tror jag men vi smet hem redan halv ett för att få sova några timmar innan vi skulle fara till stockholm. Jonsson hade nämnligen vunnit biljetter till hockeymatchen mellan sverige och finland på globen.. och det bjöds på mat och annat grejjs också. Så vi åkte på en liten söndagsutflykt maken o jag.. och mest njöt av ingenting tror jag. Livskvalite´. Matchen var urusel och jag satt mest o filosoferade och dunkade med nå hejjapinnar som man blåste upp och som gjorde massor med väsen om man slog med dom. Alltid nått. Dessutom satt det en kändis typ tre stolar från Mats.. Jag är inte så imponerad av det.. men mer av att det var mats som kände igen honom.. Dregen i Backyard Babies.. Knappt så jag skulle ha kännt igen honom faktiskt.
Men nu kan jag iaf säga att jag har barit i globen på hockey... och det var stooort.. men man såg bra iaf.
image217


Den här veckan är Oliver hos mormor och morfar och mats åker till finland tre dagar.. (dessutom fyller han år på onsdag)  Och jag har planerat att göra tuuusen saker, så det kanske inte blir så mycket bloggat.. håll ut.
Men nu ska jag fortsätta sakna oliver och göra lite nytta iaf..

Puss Puss..

A

Fredagen...

Idag har jag börjat dagen som vanligt med att vara sjuk.. snorig som fanken helt enkelt... Men jag har iaf varit till idkerberget för första gången i mitt liv. Spännande... Ok skulle välja mycket före det men OK om det är det som bjuds så ...
Nu har jag kommit hem kl är inte mer än 14 och solen skiner, JAG ska faktiskt ut och rida alldeles snart. Mats jobbar och Morfar o oliver ska snart styra  ner mot Forshaga.. Jag blir med andra ord gräsänka på em i dag. SKÖÖÖÖNT
Sen ska jag ut på After Work en sväng.. och därefter mat på Olearys med Lindas gäng. Gott.. Har precis varit i blge och käkat thai lunch fö. Dubbelgott.
Käkade med Chefen idag. Trevligt med lite ombyte.
Dessutom har jag kommit ihåg mina Penicilintabletter än så länge idag. Hoppas att jag kommer ihpå kvällen också. då är det full pott idag.
Jag har lite separationsångest över att Oliver ska vara borta en hel vecka.. Jobbigt.. men å andra sidan ska ju mats fara iväg några dagar också så jag blir Helt SOLO ett tag.. och det ska bli superskönt. Han fyller fö år nästa vecka när han är borta.
Grattis i förskott ifall jag glömmer det då..
Näe nu till Stallet för en underbar em i solen med min Kille.. buppeluppen..

Kram på er alla
A

Dagen som bestod av telefonsamtal...

Det verkar vara idag det!

Lägger bara in länkarna här så får ni bilda er en egen uppfattning...

A

http://www.dt.se/nyheter/falun/article277510.ece

http://www.dalademokraten.se/Nyheter/Falun/Nya-redare-tar-over-bada-Slussbrudarna/

Ännu en dag...

Den här veckan har verkligen varit mer eller mindre upp o ner med det mesta,, sjuk, fotografering, sjuk igen.. osv..
Men idag har jag iaf varit på jobbet i nåra timmar, dels för att jag hade lite som låg på bordet och behövde bli klart och dels för att jag hade en visning. Men imorgon hoppas jag iaf att vara tillbaka för full maskin.
Jag har dessutom varit i falun en svängom idag för en jättegod (tror jag) lunch på Dalasalen,. Insåg snart att allt man äter smakar ungefär lika när man är så här snorig och däppt.. Men tack ändå Th.
På fredag ska vi iaf ut en sväng o käka på olearys, och antagligen dansa lite på Harrys om kroppen vill.. Hoppas smaklökarna är lite mer med tills dess..   FÖ så stog vågen nu på 63.6 imorse.. från 67,7 som jag startade på efter nyår.
Det kan ha sin naturliga förklaring i en viss sjukdomstid utan mat i tre dagar.. så det blir nog stiltje på bantningsfronten ett tag nu. Istället för 1 kg i veckan räcker det med ett kg per 1 månad ung.. ser gärna att ajg är nere på 60 eller därunder till midsommar.
I helgen är det Bröllop.. och sen på söndag förhoppningsvis hockey på Globen i sthlm SWE-FIN. inkl käk. Vi får väl se.
Annars är det lugnt tror jag.!!! LR nått... vi får väl se vad tidningarna säger imorgon. Phu...Tydligen har nyheten varit ute en sväng på FK hemsida,, för det har kommit några samtal redan. Men det blir väl mer imorgon. Jag vet inte,, o fö står jag utanför det hela.. bara så ni vet..

Godafton mina vänner..
A


Feber igen..

Det är ok I guess... Men jag blir så jäääävla besviken..

Eftersom jag har fått tillbaka

mina härlig Restless Legs nu när ja är sjuk och troligen också för att jag äter medicin så kan jag inte sova.. inte ens tänka tanken på att ligga still, så därför ska jag lägga upp lite kort här ..


Kallt -28 för att vara exakt

Men väldigt vackert

Rödis..

Liten Bebis

Stor bebis..

Fiskebäckskil

Papps

Ploppis
Blötdjur

Hrmmm

Sötast av alla..

En tisdag eftermiddag
Bästisar

Blondin

Tjockis,, En måndagseftermiddag
Hööögt..

Kusten

Äntligen klart

Fiskebäckskil

En helt vanlig kustlunch

Fan va svårt det ska vara jämt

Att vara eller icke vara??
Blogga eller inte blogga?? vad tycker ni??

Frisk eller sjuk.. I mitt fall verkar det som att sjuk är det enda alternativet.
Och imorgon har vi fotografering med styrkorna på SF. Vi ska sminkas o donas i hopp om att vi ska kunna bli någotsånär representativa,.  För min del är det nog kört.. känner mig som ett ras.
Det enda braiga med att vara sjuk är att man kan springa runt i långisar och udda strumpor endast pgr av att jag inte orkar matcha strumpor nu.. skyller på att jag är för yrslig och febrig. hehe.


Naturligtvis får jag ju ställa in Gävlepartajet som skulle gå av stapeln imorgon också. Jävla skit.
Tro när jag ska kunna rida igen?? var i stallet i dag och gick ut på logen för att packa hö och det blev för kallt åt halsen,, jäklarns va det värkte ända ner i lungorna. Suck.. nog ingen ide att ge sig ut på hästryggen än iaf.
Idag så var jag in på stan och spenderade resten av min lön på apoteket och såg en karl som var så satans skitsnygg,,kul. ja både att få syn på en och att det faktist finns sånna fortfarande. Alltid nån tröst i bedrövelsen.

Nog med beklagande.. Lyssnar på mika för han kan det här med att pigga upp...




Eller ??

Tja

Åter på plats i sängen efter en koll på akuten.. och mycket riktigt..39.9 i feber och hög sänka.. eller nått så nu är det penicilin som gäller tllsammans med rejäla doser av alvedon och ipren ihop.
Har insett min begränsning och kommer inte att lämna detta rum imorgon heller.. blä.. men måste bli frisk.

Får natrurligtvis ställa in gävlekalaset med SF på tisdag.. och antagligen fotografenringen också.
Fy va trist det känns.. Doktorn tyckte jag skulle vara hemma en vecka,, mmmm eller hur.. Ingen ridning,, ingenting.

Vi får se när jonsson är på benen igen.. Men inte riktigt än iaf.

Kram på er.
A


sjukan nästa...

kul va

Ännu en härlig träningsfri dag... att bara spendera i sängen..

FY faaaan

Krogrunda

eller inte..

det är typ midnatt och jag är vaken eftersom sömnen har varit lite oregelbunden.. sover när medicinen kickar in.. nån timme sådär.. Nu har jag tagit nån supermedicin av mats få se om det blir bättre.. Febern drog iväg på kvällen så det blev riktigt jobbigt över 39 blä.
Men nu ska jag gå ner o hämta mer snordukar.. för himmelen va mycket sånna det går åt till en snorig näsa..

Kramar...
A

Lördagsbestyr

Snyta näsan..
Duscha sig varm
äta ipren
dricka cola
ta febern..
sova

det är vad jag har gjort idag
Ni då??

Har i princip varit ur sängen sammanlagt 7 minuter idag.. Mats och oliver tog en liten rundtur med bilen på fm och jag fick sova nån timme... drömde om att jag åkte tåg.. spännande.
Febern har gått ner till 38,5.. vilken tur.. känner verkligen hur mycket bättre jag har blivit.. Men jag är fortfarande lite upprörd över halsen som inte ger sig.. det är som att svälja en hovrasp typ. Det är inte så skönt.
Oliver kom upp o visade en stor snorkråka som han torkade av på mina servetter..han är så go den lille.. så pussade han mig på handen och vinkade o gick ner.. Åhhh vill bara mysa med skitungen.. Men det är väl inte nån jättebra ide,
Mats har varit underbar idag och inte gnällt en enda gång över att jag bara ligger.. Men han undrade om jag hade haft någon näradödenupplevelse.. och Jaaaa. min tågdröm var inte att leka med. Mycket yrande.
inatt när jag hade duschat så gick jag o lade mig med vått hår... Jiiiises vad snygg jag var imorse.. Hade kunnat skrämt bort en hel arme av det mesta faktiskt.. till o med hästen hade nog sprungit sin kos.
Nu ringde mam o pap. och var lite oroliga för sitt enda barn.. dom är bäst mina föräldrar.. Men jag överlever alldeles säkert. Men det är klart.. kul är det inte. Faaaan om jag inte är frisk på måndag säger jag bara..


kramar...A

gissa vem??

Som inte kan träna.. Japp det är jag det..
39 i feber och precis däckad..


hatar det här på riktigt

suck..

Det är fredagsnatt o klockan är sisådär midnatt..har precis kommit ut ur duchen där jag har spenderat sista halvtimmen.. med värmen på fullt.. För jag Fryyyyser,.
Nu är jag inlindad från topp till tå i handdukar fleece morris och två duntäcken.. åhhh.. men ändå så är det inte bra..
hur göra`?  Jag kan ju säga att jag inte mår så vidare värst.. och mats har väl mer eller mindre förbjudit träning i morgon. Jag vet inte.. jag är ju envis så jag åker säkert.. Men han säger nej.

Det gör ont överalt nu och jag skulle kunna göra nästa vad som helst för att bli lite ompysslad nu..
Men det lär ju inte heller hända för mats har somnat på golver framför tvn... NÅn annan frivillig`??

Ska väl försöka sova lite igen men jag har mest yrat hittils.. håhå

Krya på mig.. Ja tack ska ni ha

Kramar från en jävla sjukling.

Vad göra...??

Idag har jag varit minst sagt rasslig.. har knaprat alldeles för mycket ipren för att hålla mig på fötter.. Har så sinnessjukt ont i halsen.. som att ha en liten fil på ett snöre och dra upp o ner..

Nu är det kvällsmys i fam Jonsson/Göransson.. Oliver och Mats är ute i traktorn och plogar snö.. och jag har varit o tittat till hästen. Han verkar inte jättedålig men jag vet inte säkert förrän jag är på träningen imorgon. Så jag får väl dopa mig med ipren och prova få se vem som mår sämst jag eller hästen.

Annars har dagen löpt på som sig bör en fredag.. Fick storfrämmande av JanBanan på kontoret, Han var sig lik. Vi disskuterade porrfilmer och annat intressant.. hehe
Sen var det full fart över skogen till skattemyndigheten i falun för en skattsedel som skulle in på dalarnas.. äntligen skulle ha gjorts för länge sen. Sen dagis o hem. Puss Ploppen o jag har mysit lite o lekt innan Mats kom hem o traktorn blev mer intressant för en två o halvt åring.
Nu är det snart dax att lägga den lille o börja med maten,, har två fläskfileer som jag inte vet vad jag ska göra av.. Kusinen gjorde nån variant med massor med grädde.. Mmm kanske blir nått sånt.
Jag återkommer med resultatet.
Fy fanken vad jag önskar att jag hade haft en bastu nu.. Det hade varit skönt för en sjukling.

Kramar..
A

Får man beklaga sig här...

För det tänker jag göra nu...
Feber..ja
Ont i halsen ... jaaaa
sovit ordentligt....Neeej
Fryser ,,, jaaa
ska jobba ... jaaa (ok det är ändå kul)
Träning... Troligen inte då...
Hästtransporten ihopfrusen .... Ja
Långkalsonger.. ja. (drömde att jag köpte sånna inatt,, så kallt har det varit med dubbla täcken..
Pyamas... I wish.

Måste åka!! ja..
oliver vaken .. NEJ

Stress... ja som vanligt..

Later

RSS 2.0