Tristess.. tröttis..

Den här veckan har naturligtvis gått så sakta efterom det ska bli lattjolajbans i helgen.. Nu NATURLIGTVIS så har hästen antagligen gjort nån krumelur i hagen så han har ont i ett bakben,, bäst för honom att det går över till lördag..Tänker iaf åka dit och prova så se om det är allvarligt eller inte..Han visar ingen hälta så han har väl sträckt sig efter nån luftfärd i hagen..
Nåja jag har jobbat och stått i som vanligt.. och inatt har jag inte sovit en blund.. har bara legat och haft ont i magen..trodde jag hade blivit magsjuk men inte då.. bara så jävla trött..

Nu är klockan 20 00 och det är bara sängen som gäller faktiskt.. Godnatt

A

Är det nån som kommer ihåg...

Sitter o har lite nostalgimusik.. 
 
Det måste vara nån mer än jag som kommer ihåg den här låten som var så bra... typ -98
Jag vet att jag tyckte den var hur bra som helst...

Alltså jag vet inte riktigt...

Jag har inget att skriva egentligen.. jag bara väntar och längtar..

Ge mig helg nuuuuuuuuu...
jag har det jobbigt nu

Ångervecka??

Fy fanken va jag ångrar att jag inte fortsatte dansa när jag var ung..
NÅN som vill gå på danskurs med mig nu?!??



Vad ska man säga..

Egentligen??

Jag längtar så sjukt mycket.. men i helgen är det hästhoppning ääääntligen.. fy fanken va kul!
Det kommer väl bli mer eller mindre katastrof men det gör inget.

Ta mig till helgen NUUUUUU hjälp nån.. låt veckan gå foooort!

image192

Nytt Lagförslag..

Borde finnas nån lag som reglerar att karlar alltid ska vara klädda såhär..
Eller uniform,, det funkar.

Allvarligt talat..


ny helg nya partaj..

Tjo faderittan,,, hade ju som bekant fått en julklappsmiddag för två av malin som vi skulle ut på i´går. Men jag kan ju säga att det blev ingenting av originalplanen.. Kort o gott så var vi från början två,,, som blev 9 som blev 5 efter förluster i styrkorna. Vi hamnade på Galaxen o HHG. Fullt rejs alltså. Började här hemma i 6 tiden och bara ökade.. Fast,, inte jag.. Jag höll mig på mattan, och nöjde mig med en jusste salongsberusning. Men det är lugnt för det tog resten av gänget ikapp.. min del med lixom. Hade snart nog tappat bort samtliga.. och vimsade mest runt för att se om man kunde ev känna igen någon. Men icke. Tillslut sprang jag på Annika i puben och vi drygade oss så gott det gick med dom som råkade vara i närheten.. stackare. Kvällen tog slut som vanligt och malin försvann med någon, och jag åkte med Veronica och Andreas hem. Klart slut varulvstjut.
Fick en gooosig sovmorgon i morse och drog mig lite extra. Oliver o Mats tog det nog också ganska lugnt för jag hörde hur Djungelboken gick på tvn och Bondgården på datorn. Som tur är så är jag ju välutrustad med ordenligt ljud både till dator och tv så basljudet går rätt upp i tvrummet.,, så man får stoppa huvudet under kudden..
stoppade huvudet under kuddern till kl 11,, sen gick det inte längre kände ett behov av ipren och Cola komma krypande. Huvudet klarade sig utan större ajaj.. och jag mår väl bättre än vad jag förtjänar i vanlig ordning. Hat fått rapporter om att det är mest soffligande hos resten av gänget. Själv ska jag ta tag i städningen som inte gör sig själv..Mats har tagit ledigt från familjen en stund och åkt till båtklubben.. Han o smilla faktiskt.
I övrigt har det väl inte hänt så mycket.. Ingen ridning idag. Var ut igår och tog en sväng i skogen och några varv i ridhuset. Och det stod hinder framme så varken jag eller hästen kunde låta bli att hoppa. Han blir ju galen när hindren kommer fram., precis som matte.
Nästa helg är det träning både lördag och söndag. Kul.. nu är det hårdträning som gäller ett tag sen lite vila sen tävlingssäsong. Jippi.. Tänk om jag har fått min nya bil då som matchar hästvagnen., cooolt.. hahah.
Det där med städning verkar ha runnit ut i sanden för nu har det gått fyra timmar till och ingenting har blivit gjort. Jag o olli har badat och bara pyst runt i myskläder hela dagen. Har installerat webkameran igen och så vi har pratat med Morfar i Karlstad också. Det är kul med videokonferenser. Oliver tycker det är jättekul att sitta framför dartorn med morfar och prata och visa vad han kan. Idag hade vi instruktionskurs i hur man äter nudlar utan bestick.. haha Han är duktig den lille.
Nu ska vi iaf pallra oss iväg in till Falun o hälsa på Farmor och hämta hem Mats bil som blev kvar efter fredagen. Han blev visst bjuden på Whiskey.. Inte helt lätt att låta bli.. Och jag tror vi ska hinna med lite mat också, mats får laga middag med kreditkortet idag. Grattis Älskling.

Puss på er..
A




hur kan det vara så jobbigt??

Hur kommer det sig att det blir så jävla jobbigt i livet ibland.. Jag borde rent statistikt sett vara på toppen humör.. Eller iallafall ok humör men nu är det verkligen botten.. Blä tycker jag.
Har bäddat ner mig o datorn för att bara försöka att sova bort tristessen.. att få tiden att gå så det blir bra igen snart. Mats har stuckit iväg nånstans.. vet inte när han kommer tilbaka.. O vi ska ut på HHG i morgon.. Det blir väl sådär. VI får se.
Dagen har varit strulig..visst allt löste sig i slutändan, men så mycket merarbete i onödan som hade kunnat undvikits. Så jag åkte helt enkelt till Kupolen och handlade lite till morgondagen.. bla löshår.. he ska bli långhårig imorgon. Och så en tröja som är sjukt urringad som jag har tittat på förrut som var på rea nu.. det gjorde ju inte nånting. Men när ska jag ha den då. Den är v ringad både fram o bak, så det blir svårt att ha nånting annat än tejp under den.. hrmmm Nåväl.. få sen om den går att använda. Snygg är den iaf.
Hittade lite annat smått o gott också.
Men mest var det för att rensa tankarna lite så att jag inte skulle komma hem o ta ut det på två killar som hade hamnat i skottlinjen utan att fatta nånting.
Träffade Marie, och började disskutera lite om människor man möter som har så in i helvete fullt upp med att bekymra sig i andra människors problem och angelägenheter.. Fattar verkligen inte hur man orkar eller hinner.. Själv hinner jag ju knappt med mina egna problem. Hur fanken ska man då hinna med att lägga sig i och engagera sig i andra personer?? huga.. Jag lyssnar gärna och reflekterar över det som faktiskt spelar roll för mina vänners välmående. men att söka upp och lägga sig i saker som inte har med mig att göra... nä fyyy va jobbigt. Blä igen.
Det här är som att ligga o läsa i sängen, det är riktigt sövande. Men jag har ju vaknat förrut av att datorn har slagit av i knä. Så den får väl göra det idag också.
På vintern när isen har lagt sig så hör man tågen som åker på andra sidan runn hur bra som allra helst... dom är väl nånstans åt bjärmsnäs-källviken o åker.. Det är ju så tyst här annars, men idag måste det vara kallt ute för det smäller ordentligt nere i isen också.
Önskar bara att det kunde bli lite snö också så skotern kunde få komma fram. Det här är ju inte precis nån vinter att tala om. Blä tredje gången.
äsch det är väl bara att bita i det sura äpplet och rycka upp sig.. Ska rida imorgon och jag hoppas verkligen att jag orkar det.. för jag måste och jag behövre det för att fungera som jag ska.
Kanske till och med kan plocka fram nån liten hinderkombination.. Hade behövt träna på riktigt, för om 4 veckor är första tävligne på Falu RIdklubb... Måste komma ihåg att anmäla.. och betala alla jävla licenser. åhhh dyrt.
Men det är ju livet.
Nu är det nog dax att bara försöka blunda o drömma sig bort.. långt bort.. typ palmer långt.. Brygga, doppa tårna.. sola bada dricka paraplydrinkar. Shoppa.. Ge mig en trevlig dröm att sova till.. Nån.
Kände för den här några gånger nu...

Kan inte låta bli att gilla Norah Jones även fast det inte är riktigt min musikstil... Men jag har lixom lärt mig.
Dessutom mina vänner har jag bott där den här videon är inspelad., i ett helt år.. Utan gräs.. Bara öken med riktig Tumbleweed som blåste förbi.. och även tarantellor som sprang i trädgården, och en o annan orm samt scorpion. Det var grejjer det.. Varmt jämt.. Skönt.  Och vägarna var precis spikraka. Det var mycket speciellt.. Men är kul att ha gjort. men jag var på väg hem många gånger.. Konstig familj som jag bodde hos också..
Dom är skiljda nu.. förresten mamman är död. Tror det var en överdos. Pappan  har gift om sig och dottern fick barn tidigt och sonen sköt sig själv i ansiktet... hej o hå..


Ok Jonsson har snöat in på R&B den här veckan.. Kan inte hjälpas jag gillar basiga låtar. Bara sånna som snurrar i bilen just nu..

Eftersom jag inte har lyckat somna så ska jag prova med att stänga av och tvinga mig att stänga ögonen o försöka få se vad som händer..
Godnatt vänner
A

Fyyy Faaaan

Ibland blir jag bara så trött.. det är just nu faktiskt.

Nåja hoppas kvällen blir lite bättre,, ska inte göra nått speciellt men är på riktigt skithumör nu och önskar att nånting kul kunde hända.. faaan.. Är lite lättretlig tror jag.. Kroppens balans är satt ur spel på nått sät..

Egentligen började dagen riktigt bra med sovmorgon, oliver sov o jag hade sent möte inbokat. så jag låg läääänge o väl o bara drömde mig bort i fantasin.. det var varmt, både i fantasin o verkligheten eftersom jag har sovit hela natten under två duntäcken,, det var kallt igår. det var säkert inte mer än 25 grader i rummet..

Men sen har det bara gått utför tror jag.. Så HJÄÄÄLP...

Ska fara ner till blge o gå på kupolen, behöver bara få strosa lite och titta på onödigheter. Kanske man hittar på nån kändis att snacka lite skit med eller hittar nått snyggt att matcha klänningen med imorgon när det blir stora björn.
Får väl lägga in nån bild här på mina inköp..

Hann faktiskt rida igår kväll.. UNDERBART.. blev helt slut och hästen blev svettig. Det är sån terapi att få skutta runt i ridhuset en timme själv, med sina tankar och spegeln.

Nu ska jag hoppa in i bilen och cruisa neråt..
Hej på ett tag.
A

Ont i halsen??

Om jag känner efter som gör det nog lite ont på vänstra sidan faktiskt..
Men åter till verkligheten.. jag har varit o tittat till hästen på morgonen och han verkade må alldeles fin fint.. skuttade ut  i hagen i mörkret.. så det går nog att rida idag igen.
Hooppas hopppppass!!
Tänkte faktiskt uppdatera er med lite bilder från helgen nu när jag har fått tillbaka kamerorna..
Det är från fiskebäckskil, och nått myskort från i morse.. Och så är det chefen som har övningskört lite med min kamera för han har pajjat sin egen. Men man ser ju mer eller mindre mongo ut hela tiden på kort tycker jag.. Tro om man nånsin ska behöva ta mindre än 100 kort för att få ett bra..?
Stackars fotografen som ska fota oss för jobbet kommer gå bet..

Lilla Söta Melker Humpe Kleén

image180


Lillskiten

Kusinens hus i 8 etage

Utsikt från köket

mer utsikt

Kusin Helena med Kusin Niklas som fadder.
Humpe, Elis, Algot och Monica.

Lilla jag..

Musiknostalgi...

Sitter här och terapiar mig med musik.. har precis idag hört en låt på radion igen,, eftersom Lars hade den på hela dagen idag. Och den är sååå jävla bra.. tänk att man glömmer låtar hela tiden som faktiskt är så bra.. Nu ska jag göra i ordning en skiva att ha i finbilen imorgon så jag kan sjunga R&B hela vägen till Leksand.

Får lov att terapia mig för hästen är justerad i fossingen.. Kom till stallet glad i hågen o skulle få rida idag för det var så jävla länge sen nu och då rinner blodet ner efter benet för att han antagligen har stämplat sig själv med brodden i benet. Jaha så då var ju han varm hela vägen från knäet ner i hoven.. så det var ju bara att ställa in alltihopa. TYPISKT...
Om jag ska bli lite djup så här på kvällen så sitter jag också o undrar över livet.. på/av,, om och men och varför o kanske.. osv.. tänk om man visste.. eller iallafall kunde få veta.. allt. Skulle allt få plats? Eller har man liksom en limit för vad man kan kunna?? Hrmm fundera på det ni, så kan ni väl ge mig ett svar.
(lite ledsen för att Heath Ledger gick o dog) Han var bra.. Älskar 10 orsaker att hata dig.

Här är iallafall en så skön låt.. att deppa till eller bara blunda o njuta.. för det gör jag, drömmer mig bort till värme och hästhoppning. och en släng av golf också.

 


Gråter en skvätt...

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=27647942

Varför har inte jag 49000 euro över..??


Experimentresultat..

LYCKAT!! grillad kyckling och sallad.. nygrillad och fräsch.. mmm..
Morgondagens experiment består av fläskkotletter i marinad.. hrmm få se vad det blir. Jag har rensat frysboxen lite och insett att vi har väl typ en halv gris att tillaga så jag har gjort fläskgryta idag som jag inte alls vet vad jag ska göra med nu.
Nån som är hungrig?? Jag är då så mätt så jag kolavippar snart. men det sjunker undan snabbt nu när det inte är så sårsmält mat.
I vanlig ordning så är den också påfylld med skaldjur efter kustbesök.. Byter gärna till mig mot älgkött nämligen. Så jag ska frossa i hel Krabba nån kväll här.. Mmmm.
På fredag blir det iaf Tacos i stora lass.. skiter man bara i brödet så blir det hur bra som helst. Hör ni det Fam Gräftewall.. Duger det med Tacos?? Funderar på om jag inte kan få iväg maken på krogen också. Hans.. Ladda för en utekväll.. så jag o Eva kan röja järnet på Lördag. Det är väl typ 25+ på Harrys på fredag så jag kommer ju tyvärr inte in  ;-)

Hann förbi City Gross på vägen hem idag. Totalt förvirrad hittade jag nog det jag skulle ha.. MEN inte nånting mer än så.. Trött Ja. Men nu måste jag åka till stallet o mysa lite med killen. suck sen blir det godnatt helt sluuut..


Imorgon bitti blir det falun city för jag ska till Frissan!!! skönt. Vi ska ju på sminkning o fotografering för jobbet den 5e februari. Och så ska jag förbi en viss bilaffär o låna finbil,., för min ska fixas lite.. Tack snälla Pierre,, du är en klippa.. Men det ska bli skönt att vara lite nyfixad till helgen också, inte bara bilen.
FÖrresten så fick jag inbjudan med middag o hotell att vara med o representera SF på mäklardagen i Gävle också den 5e... Dom ville ha min,,hrmmm hur stod det nu igen.. " att jag skulle gärna få bidra med min fantastiska närvaro i montern och att jag bidrar till att stärka varumärket med min närvaro" de ni!!

Stallet nästa.
Jääääsp

Experiment...

Lång helg.. många mil..
närmare bestämt  20+46+46=112
Åkte till gävle tor på fre kväll.. hem o bytte bil.. (mats körde punka på min)
sen iväg till karlstad.. 
och lö morgon till Fiskebäckskil o  Kusin vitamin.
Dom bor i ett hus på en bergssluttning precis vid hamnen i fiskebäckskil,, och det är så fint. Skulle absolut kunna bo där jämt.!!
Humpe som är Helenas(kusinens) man har byggt hela huset och det är byggt med 8 nivåer i huset.. = många trappor.. Oliver har övat iaf.
Vart man än står i huset så är det utsikt över hamnen iallafall.. så häftigt
Planen var ju även att vi skulle spela golf på lördag för grönt var det! men så kom ju den berömda stormen in i stället.. Typiskt.  Så istället tog vi färjan över till Lysekil och fikade.. Det gungade bra, men eftersom vi alla är ganska vana att åka båt.. så var det ju inga problem. Oliver har ju sjövatten i ådrorna. Han tyckte att det var superfaschinerande med alla vågor o allt gungande och stog mest i fönstret och spanade.. Sen hade vi lite partaj på kvällen med godig mat och vin.. men jag somnade med oliver när han skulle sova så jag missade en liten stund av det hela.. och efterrätten. hrmmm
Söndag och Dop. det var ju därför vi var där.. släkten kom, sågs och segrade,, som vanligt.. och sen hemfärd för samtliga .. Vi hade ju en resa på sisådär 46 mil så vi började i tid och var hemma inte allt för sent. Men somnade ändå ovaggade.

Idag är det en innedag hela dagen med telefonen och jag..
Men innan jag drar igång så är det bäst att jag skriver några rader för sen är dagen nog fullbokad.. bla med ett experiment.. Ugnsexperiment..
Har ju för hundan investerat i en självlagande ugn.. så nu består dagens experiment av att jag stoppade in en fryst kyckling,, tryckte in kyckling 1,3 kg och att den ska vara klar när jag kommer hem.. så får vi se vad som händer.. hehe.. Borde ha hängt upp den på ett spett.. men hade inte tid att leta imorse..
Oliver vaknade och kom in i duschen på morgonen, han brukar vara svårväckt på morgonen. .. även fast han inte skulle sova i går kvälll för allt smör i småland.. tillslut gick ja o la mig med.. och sa att nu är det seeeent.. typ 21 iaf. så nu måste vi sova. Ja och det var ju inte så svårt.. Fy fanken vilken skön säng jag har.. mmmm
Har änteligen fått eller kunnat flytta tillbaka in i sovrummet nu när mats har käkat penicilin ett tag och inte låter som en rostig skördetröska i halsen. Tack..
Dock insåg jag med förskräckelse att jag har glömt alla blöjor i Fiskebäckskil och att det bara fanns en kvar i morse.. så nu måååste jag åka över Falun idag och kolla hästgrejjor o handla blöjor.. synd. Jag gillar ju inte att strosa runt bland hästtäcken och träns.. Men faktum är att blöjorna är absolut billigast där också.
Nu vill jag också ägna en tanke åt min kära vän Anna som har klivit på tåget!! GI tåget.. Lycka till.. det är helt ok. MEN nu ska hon va nykter på lördag vilket kanske är lite sådär.. Men det är lugnt vi tar singstar hos dig ändå efter HHG... Hela huvudet Gungar.. Hehahehahe.

Over and Out..A

En Bild

I brist på arbet får man skaffa sig

image178

Framför en dator i karlstad..

Hets hets hets.. hemma, duscha, packa, hämta dagis, gävle, kyrkan, fest, punka, osams, hem, packa mer, oliver sova.. oliver vakna.. byta bil, åka,, hungriga,, mat, åka. sova, tanka, framme.. 0026.. 
Oliver vakna.. sova?? Mats snarka oliver inte sova. = mamma iiiinte sova. 
0230 Oliver somna.. mamma somna. 
0830 Alla vakna. 
Blä hä..

-1,5 kg.. 4,5 kvar till midsommar. 

OCH till alla som bryr sig det blir ingen golf.. STORM.. Så varsågoda..
  

Njutningstajm...

Nu mina vänner är det njutningstajm,,, Kl är halv tolv, jag har jobbat på fm och kom hem nu och är lite frusen så nu är det hög musik, tvn på som sällis, varm dusch och strosa runt och äta lite god lunch och packa till mig o killarna..
27 grader i huset ...

Mmmmmm

ni kan få lite nostalgi här..
Lyssnade lite på radion för omväxlingsskull och hörde den här låten som var en sån tokfavvo på gymnasiet. Hade en kompis som var kär i den långhåriga killen.. heeee.. hrmm..
Bra var den iallafall.. då... lite bra nu med..



Lite mer retro... en av mina favvosar,..

jobbigt...

Fy fanken va det är jobbigt när man inte kan sova på heeela natten.. gick o la mig tolv.. inte trött. har tittat på klockan minst en gång i timmen.. och nu är det dax att vakna. Jag vet ju att jag kommer bli precis toooktrött .. och så ska jag sätta mig o köra typ 50 mil idag. Skitkul.
Städade iaf det allra mesta igår.. Bara golven kvar,,(till mats) Han är fö i stockholm så jag vet inte om det är därför jag inte kan sova. Konstigt det där för jag har ju flyttat i i smillas rum,, sista tiden när han har varit sjuk. Men igår hade hon tagit tillbaka sin plats i den sängen så jag sov i dubbelsängen och det gick inte..
Jag vet iaf nån annan som sover som jag ska försöka få liv i nu..
Morsning..

Hej igen

Nu har det varit några dagar av stiltje och det har i ärligthetensnamn inte hänt så mycket.. det får faktiskt vara lugnt ett tag nu tack.
På fredag åker jag o Olli till Gävle och möter Mats där för johanna som är ollis typ låssas nåtingsläkting.. ska ta sjuksköterskeexamen!! GRATTIS !!!.. sen åker vi vidare till Forshaga och nattar där hos Mommo o Moffa.. Då blir det säkert nån god middag.. mmm.. (längtar eftersom det är precis före lunch o jag är skit hungrig.) Ska nog önska Fondue. eller sniglar.. eller kanske både och... Joo så får det bli. PAPPPAAAA nu vet du vad vi ska äta på fredag!
Sen på lördag far vi vidare till Fiskebäckskil och jag och kusinens karl Humpe ska ut och SPELA GOOOOLF!! wiihaaa.. Sen blir det väl party med kusinerna och respektive.. Mamms o papps åker till v-borg och nattar med kusinernas föräldrar..
Söndag Dop.. och Hemfärd.
Ikväll blir det iallafall julgransplundring hos jonsson/göransson.. Mats har stängt av alla belysningar och vi ska ta ut gran o allt.. Mysepys blir det också med kvällsfika på golvet med oliver..
så ska vi vinka till julen HEJDÅ!!

precis.. HEJDÅÅÅ!

Nu snart...

Vart ska jag börja?? tror jag har avhandlat ända till förra onsdagen. Å jag börjar på torsdag morgon och med allt roligt som hände då! coh det abslolut roligaste måste ha varit när jag tappade bilen nerför backen.. japp sant sant.
Det vankade ju Kick off i västerås med gänget på jobbet.. Så jag lämnade av grabben på dagis och åkte vägen över Vika Strand för att ta hand om kusen också.
Det kanske tog 30 minuter,, sen åktej ag som lämpligt är vägen över rankhyttan och sunnanhaga och då tänkt även backen upp i sunnanhaga som är jättebrant,,  när man kommer uppifrån så känns det som om man inte riktigt vet vart vägen tar vägen så att säga.. Iallafall så längst upp ibacken stod det en hästtransport tvärs över vägen och spärrade för oss andra, bla bussen som stod o väntade längst ner i backen.
Styv i korken som man är så åker jag förbi bussen och längst upp bakom hästsläpet som står tvärsöver vägen, det är en häst från mitt stall dessutom så jag parkerar efter vägkanten och knatar upp och pratar lite med dom som ändå bara står där o väntar på en traktor. Har stått där kanske 5 min när vi hör ett konstigt ljud bakom transporten och när vi kikar neråt ser vi min bil åkandes bakläges med samtliga fyra hjul låsta fortare och fortare nerför backen. Jaha ja.. backen är nog 150 meter lång dessutom. men bilen åker sååå fint baklänges och börjar snedda över vägen och parkerar sååå fint precis vid det djupaste diket, men fortfarande på vägen nästan längst ner. på andra sidan av vägen än den jag hade parkerat.  Phu.. 
Straxt därefter kom det en till bil och parkerade på samma ställe som jag började på.. och föraren hoppade ur,, hoppas bara tänker jag att den bilen inte också far iväg,, Men nejdå men det gjorde föraren! han hamnade åkandes på fötterna 25 meter bakom bilen och fick krypa upp tills han fick tag på kofångaren och kunde dra sig upp till dörren igen! haha

Del 2 torsdag.
Färden mot västerås gick vidare utan några större blessyrer..
Vi landade på Plaza hotel femte våningen med utsikt över torget. Jag och helena snörade på oss shopping skorna och började leta efter bolaget. Tyvär fann vi både Make up store, HM och x antal skoaffärer efter vägen.. så det var läge att spärra kortet innan vi hittade nått mer..
Sen så blev det två minuter vila innan vi drog iväg på registrering eller inräkning av fåren på konferensen.. Fattar fö inte varför det kallas konferens, man konfererar ju ingenting.. vi satt och lyssnade på Rickard "Bingolotto" Olsson när han presenterade talare efter talare och x antal priser delades ut till dom som faktiskt hade gjort nått under året. Borlänge fick nått pris.. inte vet jag men dom sprang runt med medaljer o va så malliga.. hrmmm.. Kjelle Fick dock ett fint pris från nån fond.. på lördagen för att han hade hållit på länge o väl med det där.
Sen var det mingel i källaren?! ( kunde aldrig riktigt reda ut på vilken våning vi var egentligen..) med alla våra samarbetspartners. Det delades ut friskt med fina priser, jag vann biljetter till hockeymatchen SVE - FIN i globen i februari.. och Camilla fick biobiljetter.
Sen blev det middag med god mat och musik och drag i baren... tjo hej.. Full fullare fullast.. Vet inte riktigt vilken kategori jag tillhörde men vi var nog sannorlikt i samma kaliber samtliga.
Kom tillbaka vid två kanske och somnade relativt ovaggad..



Fredag.. morgon.. oj aj  pannknack..
inget som  inte lite ipren tog bort,, sen frulle, HOTELLfrulle..  Lite fräscha kläder och föreläsningar och prisutdelningar resten av dagen. Lyssnade på nån Theo om någon form av kreativitet,, Och sedan Bert Karlsson om en heeelt annan sorts Kreativitet.. Kan man lugnt säga.. Han var rolig att lyssna på och höll inte tillbaka när det gällde upplysningar. 
Återigen mingel på hotellet och lite champis som vi hade lyckats korka upp utan att ta livet av någon. Sen i Fiiiin kläderna och finskorna.. ajajaj mina stackars fötter,, och samling för gemensam promenad 2 minuter till en stor festlokal längst uppe i nått nöjescenter i v-ås city. 
Vi blev bordsplacerade och tilldelade en tre rätters middag innehållande nåt i stil med limedoftande skaldjurs-schevishe med bröd och villökssmör. Varmrätt: Ofilé i vitlökssky och potatiskaka med chevré. Och slutligen efterrätten: Vaniljpannacotta med jodgubbar och apelsinfiléer i nån slags lag, kaffe och avec. Ja ja bantar gör man ju så jag hoppade efterrätten och gav avec:en till anna..
Sen drog jag i mig typ 13 smirnoff ice och 5 drinkar. sen blev det som det blev.
I hissen på hotellet träffade jag fö Andreas Johnsson, ni vet han från melodifestivalen.. Han visade sig vara kvällens hemliga artist och drog igång oss alla hutlöst mycket,, tillochmed sjöström både jr o sr höll igång så svetten lackade.! WOW.. Vi dansade oavbrutet, förruom nått barbesök då från 10 till två ung. Det blev en billig kväll eftersom mäkklare är generösa människor och man behövde bara närma sig baren för att få nånting intryckt i handen.. Varför är det inte så på harrys?? där kostar vattnet 5 spänn tillåme´.
Sen knallade vi i sakta mak,, o jag menar sakta... tillbaka tll hotellet och bröt oss i hos Kjell o Lars och ställde tll med efterfest! Mera Champagne och whiskey och sånt tror jag det blev,, sen sprang jocke o helena ner till Donken och införskaffade Burgare.. Mmmm (just då) men inte sen..  Sen GODNATT! Jag hade enkelt dubbelrum så jag fick dubbelt täcke och dubbla kuddar.. sköönt.



0800 RIIIIING.... kul nja sådär då..
i i duschen och började med att se ut som en panda runt ögonen.. men räddade upp situationen med lite sminkborttagning,, Det finns även alternativet att ta bort det innan man går o lägger sig.. men njäää då skulle det nog bara bli sju resor värre är jag rädd för.
Sen hände nått som gärna inte hade fått hända.. men gjorde det ändå.. OOONNTT I MAAAGEN..  som faan..
kändes som en hästspark var femte minut ungefär. AJ.. Höll i sig hela dagen.. visste inte om jag skulle skratta eller gråta faktiskt.. men på em var det dags att börja jobba igen för att en av mina budgivningar hade dragit igång en andra gång.. den tog om lixom. Trodde den var klar på fredagen,., ambitionen var att den skulle ha varit klar redan innan vi åkte, men beslutsångesten hade sett till att den drog ut på tiden o nu var det fullt rejs.. samtidigt som jag låg helt nerbäddad o frös sinnessjukt mycket med kramper.. i magen. AJ AJ igen.
Fick tillslut åka in till Las.. och det visade sig att det kunde ha varit antingen gallan.. (överansträngd efter helgen?? mycket troligt) eller tarmvred?? också lite chockskadad efter helgen. . Hög feber och trasig leksaker i sandlådan..
Kan det bli mycket sämre? JO DÅ! Mats var med och läkaren tyckte han såg lite sliten ut och tog prover på honom och han hade visst Halsfluss/streptokocker!  Penicilin..
Kul.. Hem med packet bara och soooov.. jag tog mig friheten att hoppa ner i sängen i gästrummet o stänga in mig från 1900 till 0830 på söndagen sov jag.. Och sen var jag bra..(typ iaf) Träningsvärken efter dansen lär ju sitta i några dagar till antar jag.


Söndag och idag.. På västfronten intet nytt...

Joo förresten hade visning igår.. söndag alltså.. och så åkte jag över falun hem för att hämta oliver hos faster och så stannade jag på en större matvaruaffär där det också finns hästsaker.. (lämpligt va!) och när jag gick o strosade där så såg jag någon som satt och provade skor ... han såg ju ut som han hade sovit i sina gamla rätt länge.. och naturligtvis fattade jag att han inte tänkte ta och byta tillbaka så jag fortsatte kolla träns och sånt sen nästa gång såg jag honom gå ut genom kassorna med lapparna på skorna kvar under.. hrmmm
Åhhh beslutsångest!! säga till eller inte??? men eftersom jag inte kunde bestämma mig så blev det automatiskt inte.. Han såg ut som han verkligen behövde ett par nya skor.. Men sen skar jag av mig halva fingret på deras papperspåse så somliga straffar väl gud på en gång,, AJ igen.
Så nu är vi väl kvitt då!

over änd out,.!
A

Okej okej okej okokokokoko.. ja lite kanske..

Oj oj har ju inte bloggat som ni vet på en evighet,, det är ju så att det bygger ju på heela tiden med saker som måste skrivas ner..
Först o främst har vi varit sjuka.. oliver mest men Mats också.
oliver gick tillbaka till dagis idag onsdag första dagen.
Han började bli sjuk i fredags kväll... sen har det varit feber till och från tills igår. då var den borta
Har haft fullt upp på jobbet också.. det är såå kul.
I lördags var det partaj på Vikagården. det obligatoriska trettondagskalaset. Det är Tatter som har det.. Alla kommer dig o dricker o äter o sover kvar. Vi hade tänkt sova kvar, men var lite skeptiska för oliver. men han skulle ha sängen o allt med sig så han ville ju festa.. kusinerna var ju där också. Så han åt väl tyå två kilo ostkrokar o popcorn,, och sen somnade han i en av sängarna på vårat rum. Visst han sov väldigt oroligt så vi låg i omgångar med honom. Jag var spiknykter och tyckte väl ändå att det var helt ok.. Mats somnade dock med oliver så jag kunder partaja på från typ kl 02, så jag hann med en öl och en drink.. sen somnade jag också.
Det bästa med att vara nykter är ju ändå det här..  (film kommer)

Söndagen togs med ro.. Vi åkte hem vid lunch o myste.. och somnade kl 20 00... och sov till 0800 på måndagen
Häärligt
måndag hemma med sjuklingen,, eller han var feberfri då så vi åkte till stan och skulle käka lunch med Pappa.. men oliver somnade och hade inga tankar på nån lunch.
så jag tvättade och fejade rent hela bilen.. så jäkla skönt. nu är det klart för ett tag. Den såg ut som en soooptippp.
Jobbat tisdag och onsdag .. hur mycket som allra helst att göra. Sen blev det Bowling efter jobbet ,, Gissa om jag suuuger på bowling. Jepp riktigt illa. Jaja jag är ju bra på preciiiis allt annat så det får jag väl ta.
Nu ska jag packa väskan o dra till Västerås i tre dagar med jobbet på sk Kick OFFFF... oj va vi ska kicka..
Sen ska jag sova och sova o sova,, fy fanken va tröött jag är.

åhhh suck nu orkar jag inte nå mer.. det svider verkligen i ögonen.. määääjhhhhhh

det kommer det kommer

Luuuuugnnnn.... ;)

Det värsta...

med att ha en blogg är att om man inte skriver eller har nått att skriva för den delen så kommer det små påminnelser via mail, sms och tel att det är dax att blogga snart.. Jag måste erkänna att jag har inte riktigt haft ork att skriva nånting spännande på sistone, mest därför att det inte har hänt nått speciellt.
Jag har gått in för min superslanka linje här sen den första januari, och tjuvbörjade även lite innan men öl vin och cider är väl inte så superslankt,, så nyårsafton fick gå bort.
Anna gnäller på mig för att jag äter dåligt,, och jag säger 6 kg till midsommar.. det vore idealiskt, för då blir det 60 prick.
Blev lite motiverad när jag faktiskt fick köpa en klänning stl 36 innan jull,, observera INNAN jul.. nu är det superduper minimat till kickoffen nästa helg den 10 de om jag ska kunna ha den igen.. pust.
Dra in magen Britta lixom.
Idag blev det därför liten lunch och en rejäl laxsallad till kvällen. Den mättade måste jag säga..
Har tagit ner två golfklubbor ur min nya bag idag och stått o klämmt o kännt på.. VIIIILLLLLLL!!!!!! NUUUUUU!!! jävla vinter..
Har en plan på att flytta till typ thailand när jag blir gammal o förståndig.. (ok det lär ju inte vara anytime soon då förståss) varken gammal eller förståndig HAHA.
Men fick iaf veta att jag är en klok flicka?!? idag. klok ok.. flicka hrmmm..??
Nåja Jag är himmelens bra på monologer iaf, och det verkar komma bra till hands här när man inte har nått att skriva, som idag tex.  Det blir ju några rader iallafall då.
Anna Panna har legat hemma med "maginfluensa" i två dagar.. blääää äck päck.. Kalla det för vad det är egentligen skit o kräksjuka.. varför glamourisera det ?? Jag var dit o kastade av två coca color igår.. stackarn kan ju inte vara hemma o kräkas utan cola.. det är ju som att vara i thailand utan bikini.. typ eller nått..
Hemska tanke iallafall.
Hoppas hon har tvättat sig ordentligt till imorgon när jag ska till borlänge kontoret.. Kör bruden i tvättmaskinen..
I min värld,, den är inte så stor förvisso,, men i den i allafall finns det inte nånting värre än kräksjuka.. Jag dööör när nån ens tänker på det.. Tänk när det gick kräksjuka hos våra tjejjer o killar på jobbet förrut,, och det enda alternativet var att jobba, uuuuäääää ja och sandra k delade ett paket vitpeppar o klämde i oss.. ok magen blev lite upprörd men det var det värt.
När det går magsjuka på dagis så får Oliver INTE gå dit.. då stannar jag hemma i förebyggande syfte.Och när mats blir sjuk,, vilket händer då emigrerar jag. När jag var gravid o Mats kom hem matförgiftad från turkiet så tog jag mig själv, i pyamas, smilla och min bil och flyttade hem till folke o Gunilla mitt i natten.. Mats fick ta en taxi till akuten. Jag sträckte mig inte längre än att jag ringde efter den.. Sen kom jag inte hem på typ 3 dagar..
Uääääää
MEN.. mina vänner när oliver blev magsjuk så kräktes han på hela mig.. och då kopplades det in nån mamma"funktion" som gjorde det heeelllt OK.. hade inte kunnat bry mig mindre faktiskt.. O inte vart jag sjuk heller. Faktum är att jag "PEPPAR PEPPAR TA I ALLT JÄVLA TRÄ SOM FINNS" inte har varit magsjuk på massor med år.. kan faktiskt inte ens komma ihåg när det var sist..
När jag blir sjuk så blir det alltid nått dramatiskt.. Svimmning, akuten osv.. 200 i sänka å sånt..
men inte magsjuka o nån sketen förkylning med lite vanligt snor.. (sånt som tar livet av vilken karl som helst) hehe
Så nu har jag skrivit lite igen av bara farten och det blev ju faktist om just Det Värsta...

Yes nytt år,, ny skit..

Överlevde ännu en nyårsnatt, utan skandaler eller annat oväntat... Gäster hade vi, fam Jonsson fr vikagården och nån ohängd leksandsfan från båtklubben.. hua.
Oliver som vet hur en slipsten ska dras hade dagen till ära sin matchtröja från Färjestad. Men allt eftersom kvällen fortskred åkte kläderna av.. det var varmt inne som vanligt. kökstempen stod på 29 grader och oliver och jonatan (som är ett år äldre) rejsade runt i kalsongerna ända till kl 1,, då stoppade jag oliver i säng och han hann väl knappt lägga huvudet på kudden innan han var over and out.
Jag lade mig vid tre tiden, och mats o han leksingen lite senare.
Nu håller jag för ovanligehetens skull på att formatera om hårddisken i en av mina datorer.. kul.
och mats stirrar helt färdig på skärmen och försöker hålla sig vaken.
Men det är väl snart dax för sängen igen.
Hade vilat ut mig i morse,, gick upp 12 hehe.. kommer inte ens ihåg när jag låg så länge sist.. iallafall för att orka göra massa saker idag bla RIDA,, har ju ridit två dagar nu och tänkte klämma in tredje gången gillt.. men se det gick ju inte eftersom Buzzskrället hade plockat av ännu en sko.. så nu är det bara två kvar. Och det var lite väl vågat att gå ut i snön med bara två skor på så vi fick stanna inne. Igår var jag ju ute och hackade loss en sko..men den här lär jag ju inte hitta på under snön , jävla skit så nu blir det väl dåligt med ridning tills jag får tag på hovis..

Nyårslöften?? njaeee oftast inte faktiskt. men jag har gått in på superslanka bantningslinjen nu inför lite olika evenemang. Sallad, sallad och sallad är det som gäller.

GNY

GOTT NYTT ÅR!!

RSS 2.0