ibland undrar man ju...

Idag har en ny bekantskap stiftats.. med EJA 328..
Ska berätta mer om den vid ett senare tillfälle.

Men i övrigt så ser jag ett ljus vid horisonten igen, men saknar min lilla älskling som enligt morfar har bestämt att han ska flytta till Forshaga.. skulle tro att det är under visst inflytande av morfar också.. dom har funnit varandra killarna.
Har blivit gräsänka idag, mats håller på med sitt sjöröveri i stockholm och jag o smilla ska snart lägga oss o snarka ikapp.
Buzz o jag har varit o tränat och det gick alldeles förträffligt bra idag, ska nog kunna bli bra i helgen också. Men nu är det bara en passande sadel som fattas. Fick sadla om under träningen idag eftersom den nuvarande inte ligger stilla på plats.
Men ska ta med den till Leksand imorgon o åka förbi en karl som håller på med sadlar få se om det finns nån bra lösning på problemet.

Hasta la vista baby..
eller ska man slå till på  HOLA, una grande czervesa por favor??

Adios
A

Hej igen..

Onsdag idag och dåligt med uppdateringar. Skulle faktiskt till igår men somnade som vanligt med datorn i knä.

Nåväl om vi börjar med lördag så åkte ju oliver till karlstad och jag och Mats åkte till Folke o Gunilla o käkade mat, och drack gott och spelade kort. när klockan blev lite senare så kom sakta men säkert ett behov av godis krypande. Så vi tvingade helt enkelt Mats att ringa o jaga tag i en koppartaxichaufför som fick åka till statoil och handla smågodis och köra hem till oss.. Så sugna var vi. (jag o gunilla)  Mats o Folke idiotförklarade oss och tyckte vi kunde gå o lägga oss.. men!! vem åt mest godis när det verkligen kom till kritan. ??? jo Folke o Mats NATURLIGTVIS. 500 spänn för smågodis vart det iaf. Herre jösses.
image242


Söndag sen.. Malin o jag hade bestämt träff i stallet kl 1200 för att vi skulle fika, putsa och städa bland våra grejjer. Ock det blev helt enkelt som så att jag sov över, vaknade med ett ryck kl 1210 i gäststugan och jagade upp smilla som också fortfarande sov. Så här länge har jag inte sovit sen jag fick barn.. de ni.
Mats hade åkt på Högmässa!!! jo det är sant.
Så jag jäktade hem o bytte om o packade fika o drog till stallet. så 1245 slog vi oss ner i solen och började göra Ingenting!!
inte en pinal blev putsad. och vi kom försent ner till ridhuset dessutom. Men vi löshoppade iaf Buzz och han var så duktig, hoppade över mig nästan. och sen gick vi trötta upp och parkerade undan allt som vi hade dragit fram utan att få nånting gjort och åkte hem.


Frusen som en isbit bestämde vi oss istället för att åka in till stan och lyxa lite. så vi hoppade in i varsit solarium och sedan ner i bubbelpoolen för att tina ordentligt. 
  



Sen åkte vi till den blåa affären för att klämma lite på hästgrejjerna och handlade lite goda ostar och kycklingvingar till filmen. sen dog vi i soffan framför Pirates of the Caribbean nr 3 typ. Godnatt..

Måndag blev en jobbig dag på många sätt.. åkte mest runt planlöst i bilen o hälsade på nån gammal vän här o där. Sen drog vi i oss resterna från söndagen o tittade klart på filmen.

Tisdag,, åter till verkligheten.
Sadeln blev inte såld - Typiskt.. ledsamt o så.
Men vi var ute o åt med koppartaxis chefer på Två rum o kök.. Löjrom. Kalventrecote´och Chokladbakelse!! mmmm
Så nu blir det svältkur resten av veckan..
Mats håller på att packa ihop sitt kontor med blandade känslor efter typ 15 år där. så det är lite sorg i luften.. Men vafan jag blir gräsänka to-sön, så jag får väl försöka göra nått kul för att piffa upp tillvaron! Några förslag?? NÅgon??
Hästhoppning på lördag iaf. Kul

Slut för idag.

Update..

Lördag idag. Pissdag..

Nåväl ska fortsätta leka med ångtvätten, fick just ingenting gjort igår eftersom oliver blev sämre igen och kräktes i trappen och mitt knä.. Lilla hjärtat. Han får kräkas ner hela mig om han vill.
Nu har mormor morfar o olli åkt till karlstad. Så nu ska jag ha semester... typ i en vecka fylld med ridning och städning. Mats ska plugga till kapten.
Over and out for now
A

Då ska vi se.. städning var det ja.

Har förutom kräktorkningen provat på en ny leksak... Ångtvätt!!
Pappa har en som han har tagit hit som jag ska tvätta köksgolvet med nu!!
Gjorde ett litet test..  oh my god va rent det blir.. kolla här före och efter skarv.

image241

Så var den här..

Vinterkräksjukan??
Torsdag.. Skärtorsdag.. Kräktorsdag.
Vi var ju på begravning på dagen, den var jättefin o anna sjöng superbra! Tack.
Sen åt vi tårtor o grejjer, och på kvällen gick de närmaste släktingarna ut o åt.
Jag Mats o Olli gick hem vid niotiden, Oliver somnade och sov i tre timmar kanske.. sen Krääääks. Härligt
Hela sängen. Som tur var så hade vi ombyte med för han skulle sova kvar hos faster i stan. Men han hoppade in i duschen och vi bäddade rent, sen somnade han kanske tjugo minuter så var det dax igen,, samma visa. Lika bra att åka hem helt enkelt. Så vi tog en taxi hem o gick o la oss.. sen dess har det bara varit lugnt. Men frågan är vem som står på tur. Suck. hoppas att jag slipper, men den chansen är väl minimal eftersom jag har varit o kladdat i allt. Det konstiga är att när oliver blir dåligt så är det verkligen inte ens lite äckligt. Sist han var så här sjuk så spydde han ner hela mig och det var helt ok! men jag blev peppar peppar inte sjuk den gången. Hoppas på samma tur nu med, men räknar inte med det. För i onsdags när jag hämtade hem honom från dagis så hade halva barnaskaran och så gott som hela frökenskaran gått hem och kräkits. så det var vikarier överallt. så lite väntat var det väl.

Så Glad påsk på er!!
A

Impulsköp..

Nu är kl 1348 och jag sitter bara av tid i en kvart till sen drar jag till Gagnef och tittar på ett fritidshus. Inte allt för självklart när det har snöat här hela dagen. Men under tiden som jag egentligen inte har gjort just nånting så har jag iaf lyckats göra ett impuslköp för 900 kr.
Typiskt mig.
Det började med att pappa letade efter en ytterbackspegel till sin bil. Som jag kikade på ett nytt lyktglas til Audin eftersom det är i tusen bitar. Då finns det bara en råd. Ring Bildemonteringen i Hedemora o pruta.. så nu har jag prutat fler hundra kr och fått för 900 spänn nytt glas till lampan (kostade eg 440) och ny elmotor till vindrutan prutat fr 750 till 600 och ett expantionskärl till kylarvätskan för 200 spänn.. Som hittat. skulle tro att jag gör av med glykol för 200 i veckan för det pyser ur hela tiden., för inte tala om hur irriterande det är när varningslampan lyser OCH piper hela tiden..
Nu väntar jag bara på att hoppsadeln ska bli såld så jag kan önska mig en ny i födelsedagspresent. Hoppas hoppas. http://grand-prix.se/product_info.php/products_id/796 då blir det en sån här.. som tur är är det 15% rabatt extra hela mars.. så det är bara att slå till lixom.
Det är farligt att gå in på sånna här sidor med hästgrejjer för där kan det lätt bli lite impulsköp om man inte aktar sig så därför så är det ajja bajja att beställa nått..
Men mest nöjd är jag att jag har haft besök av en kändis på min facebook profil idag.. Japp en svensk popsångerska har varit in o kollat mig.. haha.. Inte en av mina favoriter kanske men hon har tex varit med i lets dance.. det ni!!!


Maaaat

a.k.a ett trist inlägg.

Sitter på min Inte nya Stol och väntar på den nya. Det snöar ute. Försöker osså ordna med en överraskning till maken. men får inga besked så det står också still. I övrigt så händer det inte så mycket. Mats pluggar till kapten och jag försöker få till lite ridtid. Igår red jag dressyr eftersom hoppsadeln är ute på provtur. Men eftersom hästen har vilat några dagar pga brist av skor så var han så jobbig.. tung. och ja har kramp nästan i hela axlarna o överarmarna. Och dessutom är jag trött som fan idag.
Oliver har ju fått nytt på rummet och är jättestolt över det, igår kom faster o bredrik och besökte honom så han fick visa upp sin nya säng, och hur duktig han är på att klättra upp o ner på stegen. Han sover väldigt bra där också.

Gud va trist det är att bara sitta o glo. hade varit roligt att göra nått kul..Imorse så satt jag o tänkte på så mycket kul som man kan göra så att jag körde fel IGEN... det är jag expert på snart.
om tjugo minuter ska vi slåss om micron o äntligen få i oss lunchen. Och sen var det roliga slut. Tyvärr har jag inte nån god mat med mig idag och jag är sjuuukt sugen på en mintchoklad.
Och för att få tag i mintchoklad i den här stan eller byn så måste jag gå ända bort till hemköp. Den av alla affärer som ligger längst bort. SUck så det blir nog inte nån sån idag alls. Dubbelsuck. FÖ så har jag inte tagit med några pengar heller, så det blev enkelt.

Ge mig luuuunch och en chokladbit...


ännu en dag avklarad.

Jag är inte avundsjuk på alla ensamstående föräldrar.. suck har varit ute och farit lite idag, Falu Ridklub o kikade på några kompisar som tävlade dressys, det tyckte oliver var kul i tre minuter. sen till den blåa affären och köpte korv med bröd och mjölk. det var inte kul alls eftersom man inte fick springa vilt omkring. sen till Koppartaxi o tvättade av bilen som var (är fortfarande lite) såå jävla skitig. Det var absolut inte roligt och resulterade bara i skrik o grin. Sen vidare till ÖB för att fördriva lite tid och köpa schampoo och balsam. Det var inte bra eftersom vi inte köpte ballonger. SKRIIIIIK... sen till stallet och släppte in hästarna. INTE bra för att man inte fick cykla fram o tillbaka i stallgången för hästarna var i vägen. Och sen hem och gnällde över att man inte får ta in en lerig skottkärra.. Suck.. men nu ´kan jag skicka upp honom på rummet med en DVD innan man bränner av totalt iaf. Jösses hade behövt nån extra mil med stubin nu känner jag. Tur att man får åka till jobbet att vila upp sig imorgon. Phu..

Detta har hänt sen vi pratades vid sist...

Fixade klart ollis rum som bekant., Gav mig sedan på resten av övervåningen som egentligen var "long overdue" kan man säga..
Har plockat undan på hallen som mest har varit en avställningsplats för allt överblivet. Men nu är det mesta undanstuvat. Bara lite av mats prylar kvar som jag inte vet vart han vill ha. Sen har jag försökt rädda vad som räddas kan av gästsängen i "smillas rum" vaknade nämligen inatt av ett konstigt ljud. Smilla höll på att operera om hela sängen., hej o hå.. ser ut som en rövarkula i den sängen. så nu vet ja inte ens om bäddmadrassen går att rädda. Sen har jag krupit på knä o dammsugit  under våran säng.. en tom colaflaska och en strumpa blev fyndet.
tvättat alla mattor,. och gjort en vända till på golvet här nere.. Kort sagt dammsugit och torkat 290 kvm idag..
Tog in mattan i hallen igen som jag hängde ut o tvättade lite härom dagen, Tre sekunder senare hade smilla lagt en spya på den så det var bara ut igen och skura. Typiskt..
Malin har varit hit med en madrass och oliver 2 år o 7 månader springer runt o ber om att få gå o sova.. Jojo precis som om han skulle somna nu kl 1850. Så det är nog första gången jag säger att han inte får gå o sova. Förmodligen sista också.
Snart har jag bara tvätten kvar, men den kommer att ta hela morgondagen, så nu tycker jag att jag kan få sätta mig ner för första gången på en evighet o bara sitta still med gott samvete.

Phu...

städa städa varje fredag...

Började med helgens projekt när mats åkte till stockholm.. och helgens första projekt var egentligen att vika tvätt.. men det fick ge vika för sömn..
Men idag har jag hållt igång heeela jävla dagen. Har möblerat upp hela olivers rum med hans nya säng som låg ute på släpvagnen, och sen har jag snott en hylla i matsalen som får vara stand in tills jag har råd med nån bättre. sen har jag skruvat och grejjat och städat mig blå i ansiktet.. fy fanken vad gör man inte för att slippa tvättberget.. som inte ens är en hög längre ..
utan ett berg.

Nu är iaf olivers rum näst intill klart. ska bara måla sängen när tillfälle ges och det blir lite varmare ute.
men han har fått tv och dvd på rummet nu så han kan sitta där o titta på sina tusen filmer. Äntligen. Han tycker nämligen om sitt rum och vill gärna vara där. och eftersom han är stor nog att gå upp o ner för trappan så är det smidigare att ha alla femhundramiljoner leksaker på ett o samma ställe.. Vilket betyder att alla leksakerna från vardagsrummet här nere nu är uppe!!! Yes.



...Före...



...Före...



...Efter...



...Efter...



...Efter...

Nu vankas lördagsmys för oss, och så kommer bästa Malin över med lite käk och en madrass till ollis säng.. Tror kanske att man får lov att offra sig på en öl ikväll.. och kanske lite popcorn ,, vad vet jag.

Ny dag nya bekymmer..

Inget speciellt att rapportera. Men jag ska iallafall berätta om Prins Oliver..

Ett supergott och mkt billigt vin på bolaget. Köpte det enbart för namnet och ryckte med mig det i all hast. Mycket gott.

Min andra prins Oliver fick sig en säng i går kväll och tyckte att det var såhär jobbigt att åka o köpa säng.


Mamman hittade årets julklapp till sig själv på Båtmässan.

men mammans pappas kommentar var kort o gott.. - du behöver ingen, alla vet redan!
HAHA
Tack pappis du är bäst i världen!!

Kram A

Tandläkare.. eller hygenist..

Uäää har varit o gjort rent bland garnityret idag.. FY FAAAN va ont det gör.. blir inte nån lunch idag med den här smärtan. Blä.

Kram på er

dagar hit o dagar dit..

Måndag idag=jobb..
Igår så åkte vi sju som bekant hem från stockholm,, kom hem och käkade middag hos lillis o ferran,.mmm
sen hem o packade upp och i allt..
Tvätta, städa och sova,, har sovit som en jävla stock i natt o hade utan problem kunnat sova heeela dagen idag.
Men upp o hoppa, dagis, jobb, stall etc,, det gamla vanliga.
kom hem i tid idag efter ett kundmöte på em och åkte till dagis för att hämta hem en precis hur skitig, blöt och bajsig son som allra helst. Det var lixom duschen som gällde, la alla kläder i en säck o packade in i tvättmaskinen allra kvickast vid hemkomst.
I allafall så har Olli haft fotografrering på dagis idag och hade tagit med sina fiiiinaste kläder,. hade köpt en tröja i stockholm som present. Så vi får väl se resultatet snart.
Direkt efter dagis åkte vi iväg och lämnade iväg min hoppsadel till en tjej som skulle prova den på sin häst! Hoppas hoppas hoppas att den passar så att hon vill köpa den av mig. Det ingår i min byta sadelplan. Jag önskar mig nämligen en ny sadel i födelsedagspresent av den som önskar köpa en sån till mig.. Blink blink..
Har forskat och forskat var jag skulle kunna köpa en sådan här sadel så billigt som möjligt och hittat nu på ett ställe på nätet där dom har 15% rabatt hela mars. så vi får se,, det är dyrt men vore så bra med en riktigt bra sadel. Sen har jag o Olli varit och tittat på o köpt en storkillesäng. sån som man får plats med alla leksakerna i. För just nu får inte oliver plats bland alla leksaker, böcker och gosedjur. Så nu har vil inhandlat en halvhög loftsäng med skrivbord och bokhylla. så kan man bygga koja under också. Perfekt. Nu ska jag bara måla den vit också.
Nu stall och sen middag..
A

sängrapport

Ligger utslagen i min tältsäng i vasastan i stockholm, har precis tagit en taxi från festvåningen på eriksberg hem för att få vila i fred vilken lyx va! Om det är mycket felstavningar i det här inlägget så är det för att jag blundar o inte tittar ppå vad jag skriver,, är för trött  helt enkelt. Nåväl. Har som sagt kommit till stochjolm idag. Köpte min tågbiljett på en nätaukton för 57 kr.. sen kostade det 40 spänn från centralen till älvsjö. tjohej. men där pågår årets båtmässa för fullt. så det var bäl bara att hänga på in. Mats satt i nån form av möte med sjöfartsinspektionen och för mej pratade som hebreiska allihopa så jag gick på egen hand och och utforskade en bar ehlt enkelt. Sen åkte vi hem till Fo G för att göra oss i ordning till själva galakvällen med middago ans på AAAAAaaanrika Eriksberg... det var hyfsat god mat och dryck. Jag hoppade avec utan gav mig i kast på mintchokladen ... MMM efter det så orkade jaaaag inte med så mycket mer utan valde att åka hem utan de andra som kommer på söndag. kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk



det verkar som om jag somnat med fingrarna på k knappen. hrmm
Nu är det lö em och vi har gjort sthlm idag till fots. När jag läser det jag skrivit så fattar jag ingenting av det. men många k:n vart det för att jag antagligen somnade där.. sen kom naturligtvis dom andra hem redan på natten o inte på söndag?!? vafan ??
Nåväl, ett bekymmer som har uppkommit är att vi sover i en etta med Folke o Gunilla. ja har en tältsäng som är så sjukt skööön.. mjuk som en höskulle och duntäcke upp till näsan. mats sover i hallen och dom andra i en bäddsoffa för samtidig så målar dom hela lägenheten så möblemanget är obefintligt. Bekymret är att jag sover väldigt lätt och folke o gunilla o mats snarkar som idioter.. och i otakt så det är en enda låååång snarkning hela natten. Folke pratar dessutom jättemycket i sömnen så man håller ju på o skrattar sig halvt fördärvad när man ska sova.
Åter till dagen och gårdagen. torsdagen slutade ju tidigt men fredagen blev först en heldag på mässan med öl pauser, jag är ju inte så faschinerad av strålkastare, ankarspel och knap. så jag fastnade lätt i första bästa bar. Sen kom Sussi som är en kursare från gävle och anslöt så tog vi pendeln in till stan o dök in på flertalet pubar och restauranger o både drack o åt gott. Sen anslöt mats igen efter att ha spenderat natten på en bobåt i biskopsudden. Sen var det godnatt..
Lördagen har som sagt varit en enda lång promenad men dock med massor av vätskepauser. och matpauser,, vi var på jakt efter en brunch imorse vid elva tiden och promenerade runt helt planlöst när vi dök på cafe fix på kungsholmen. Finns inte nog många superlativ om hur bra det var. Mysigt med intimitet, kuddar och fönsterbord.. o gott som fn och billigt dessutom. Bara bra kan jag säga.
kl är halv 6 nu och vi har precis kommit tillbaka, efter ha utforskat x antal golfaffärer och nån hästaffär.. men mest pubbar. mmm..
Så nu lägger jag ner för ett hopp in i duschen inför kvällen.
Morgondagen bjuder på brunch igen på cafe fix och sen lunch på värmdö..

Tack för mig
A

Jag har 6...

Nej det har jag inte men jag har sex bilder på mig att skriva., det är vad som ska in i datorn just nu och det tar ung 15 minuter.. det här måste vara ett av världens segaste system att jobba i.
Nåväl. Onsdag idag. Har vinkat av maken för färd till stockholm. Jag åker imorgon..(måste boka biljett... OJOJ) sen ska det röjas, vet inte riktigt vad vi ska göra förutom att äta gott och mest vara själva några dagar.
Ska hinna med att träffa lite kursare från gävle som jobbar som mäklare där nu, det innebär alldeles säkert en öl eller två.. och kanske nån lite korv till det, vem vet.?
Oliver ska vara hos faster och en dag hos agnes o leka. han kommer att ha det toppenbra.
I övrigt så njuter jag över mitt nya kontor med allt det innebär, fick nya tangentbord o en mus igår. Trådlöst naturligtvis. och med digitaldisplay med inbyggd miniräknare o grejjer. Får jag meddelanden eller mail så kommer det upp i displayen också. DESSUTOM så säger den god eftermiddag anna och god morgon och visar temperaturen i mitt lilla rum.. HAHA
Nu är bilderna klara och jag ska göra ett ryck här innan avfärd.

Puss o kram på er..

Anna

skrytblogg från bilen.

Måndag em nu, sitter i bilen på väg hem från Knivsta, Har kursat hela dagen. Jocke chaufförar och jonas gör just ingen ting.
Har inte bloggat på några dagar, mest för att jag inte har haft så mycket att rapportera.
Men jag ska väl försöka få ner nånting. Fredag blev mest fredagsmys med killarna. Chips o cola, som vanligt.
Lördag gick jag upp i tid och åkte till stallet och löshoppade Buzz igen. Han såg sååå seg, sliten och trött ut så förväntningarna för söndagens tävling var inte så stora.
Lö kväll var vi på 25 års kalajs på vikagården, Cicci firade och firades, jag och oliver åkte hem kl 21 och la oss.. utmattade stackare.
Mats kom hem vid tre tiden sur som ett bi för att det inte hade kommit nån buss, så han hade gått hem. Sen pep jag iväg till stallet första gången kl 7 för att släppa ut hästarna. hemma igen 8 och käkade frulle. sen bar det iväg till Falu Ridklubb för årets första tävling. Och som sagt förhoppningarna var ju inte så höga. Hade anmält till en meter och en o tio. Det var suuupermycket efteranmälningar och det drog ut på tiden. Tack o lov så var det värt väntan. Hästen var över förväntan och vi placerade oss på en tredje plats i första klassen. Sen var det en o tio och jag hoppades mest på att komma runt. Återigen gjorde Buzz sitt bästa och kom runt felfritt vilket innebar omhoppning.  OCH HÖJNING: 120 blev det då och jag kände nervositeten komma.. buää vill inte. Men det var ju bara bita i det sura äpplet och styra och hålla i sig.
Buzz gjorde det han skulle och jag sullade till det på två hinder.. två riv och en sjätte plats.. UNDERBART!!!
Vi har hoppat 120 och det var inte ens svårt.. nu ska vi gå vidare. Högre och snabbare..
Jag har en sån bra häst.

Over and out..
A

RSS 2.0