Installerad??

Har gjort en full arbetsdag på nya jobbet,, Men är inte riktigt installerad än,. fick börja med att fixa dator, ringa support osv. Men nu har jag börjat plocka in lite saker i hyllorna så man kan känna sig lite mer som hemma igen. Men nu vil jag börja jobba!! sitta här o inte ha nått att göra känns ganska B. Ge mig lite hus!!

I lördags var jag och oliver ute med Elma o Johanna i skogen o plockade trattisar.. Mums,. Gillar faktiskt dom bättre än gulisar. Det gick sisådär. fick ihop en påse som nu ligger rensade på tork i ugnen. Det enda som fick pulsen att gå upp i skogen var den här som jag överraskade.. Han var lite slö dock.
 

helgen var fylld av roliga saker och händelser..NOT.
Ingen ridning, dock lite golf... Ja just jag spelade ju golf i fredags också. Jocke, sjöström o sjöström o ja.. Det gick ju ganska bra faktiskt. 31p från Gul Tee.
Sen blev det golf med Anna Beee.
Vi hade en strålande dag och trevlig golf.. började bra, fick en svacka på mitten men avslutade bra igen. Men dom riktigt långa drivarna uteblev. Har lagt av mig, kan bero på viss brist på träning. Skärpning.!!

Men nu ska jag koncentrera mig på lite jobba för jag ska faktiskt ut på mitt första intg/värdering idag..
Kul äntligen jobba igen!!

jaha... ja

Alltså nu är det så här att jag har väl tusen saker att berätta om om det är nån som är intresserad av att höra.. suck

1.. Jag har bytt jobb under veckan.. Japp har sagt upp mig i Leksand och kommer att börja på Fastighetsbyrån i Borlänge på måndag..
Jag vet inte så mycket om det ännu då men kommer att uppdatera er så fort jag har lite mer på fötterna. Men som sagt allt har gått väldigt fort och för att göra en lång historia kort så ringde fastighetsbyrån upp mig och kom med ett förslag, jag tyckte att det lät ok men var i princip samma villkor som jag hade i Leksand, och eftersom jag trivdes bra där så krävdes det liiiite till för att få mig att tänka om och det gick vägen, jag fick det jag ville, och tydligen dom också så så blev det.
2.. Bebisarna växer och har öppnat sina ögon liiiite.. men dom är ju så underbart gosiga och söta. Och så har dom ju världens vackraste finaste mamma också.. puss puss..
Dom flesta bilderna är på Lilla Smilla som absolut förhoppningsvis flyttar med stora smilla hem.. om sisådär 6 v.

3. Ännu en nedkomst att notera.. Lill Hasse..(eller vild hasse kanske :) ) Dumpedejade ner här i torsdags. 4,700 och typ 50 nånting lång..
Är skapad av dessa två..

GRATTIS!!!!
 4.. Har spelats lite golf här i veckan. (ingen ridning) Hade 31 p från Gul Tee i dalsjö på fredagen. Najs.
Blir en vända i Rista imorgon med bästa ANna..
Och apropå anna så hittade jag lite xtra bilder från en viss kryssning.. Bjussar er på dom med.

   

Annars då..

Jo var på hockey med FD jobbet i onsdags kväll. Trevligt. I en loge med mat o potatis. Tyvärr chaufförade jag men det blir väl fler ggr antar jag.
Nya jobbet har massor med events inbokade redan så jag har fullt upp hela hösten tror jag bestämt.

Nu till tvn

Ciao
A

fälttävlan...

Ja Jag laddade iaf som bara den.. sen gick det strålande bra ända till hinder nr 4 som jag redan innan hade bestämt mig för att inte kunna hoppa.. Och så blev det.
Men det bästa av allt är att jag eller alla vi som inte kom runt fick möjlighet att träna på alla hinder sen så jag fick mycket mer med mig hem än vad jag hade fått om jag hade klarat mig runt en gång. nu hoppade vi runt flera gånger. !!

Så här såg det ut bitvis iaf.

 
 
 
 
 
 
 

Mitt huvud är en torktumlare...

Men jag har fått koppla bort det ett tag för jag vet ändå inte nått mer idag än igår.
Men nu är jag iaf i karlstad och tävlar fälttävlan. Jag Malin och Buzz åkte ner fredag efter jobbet och kom fram vid elva tiden och gjorde klart o gick o sov. Idag har jag klarat av dressyren som gick både över och under förväntan. FIck högre poäng än jag hoppats trots en grov miss som jag ínte borde ha gjort.. SÅ det blev bra till slut. Ligger totalt på femte plats just nu efter dressyr och hoppning. Men just i detta nu är det iaf en härlig kväll som hägrar. Sitter nämligen här i en handduk alldeles nybastad och trött.. sen väntar sniglar, grillad älgstek med potgrat och mudpie till efterrätt.. Mmmm Jo o en kall Lapin till det och i bastun. Nu börjar jag kvickna till lite igen iaf efter dagen, Har varit ute hela dagen och grejjat och det blir man ju som bekant rätt mosig av så vi har mest bara tagit en liten tur i gula bilen jag o malin o oliver och sen bastat och nu som sagt sitter jag här. Orkar inte börja leta kläder o så nu.. vill bara slappa.
en liten resume av veckan är som lyder.. Måndag ledig med valparna. Tisdag golf i aspeboda som gick precis käpprätt åt helvete. Onsdag jobb halva dagen sen golf i rättvik med dalarnas. Jag drog ihop 28 p vilket räckte till en delad förstaplats men jag loosade på sämre handicap. MEN!!! Th drog bara ihop 27 VIlket betyder att det är 3 lika i matchen!!! Ha Revanch!!!
Sen lyckades jag även få ett pris för närmast hål också. SÅ sammantaget var det en mycket trevlig dag med massor med skratt och bra golf (tidvis) ;)
Torsdag fullt upp!! Ridning på kvällen med både hoppning o dressyr.. Vilket har gett resultat idag då! :)
Fredag jobb och resa till karlstad. Hade även bilen på service. 2500 mil nu sen i april.

Nu ska jag försöka ta mig i kragen.(som ja inte har nån) och gå o öppna en till lapin. Mmmm
Sen ska jag bara slappa, svulla o ladda inför hiskeliga terränghinder imorgon. Har gått banan idag och jag vill lova att det blir ingen lek!! Några hinder var riktigt läbbiga.. Bla en hög kulle där det längst ut står en Solid grind med löv ovan och där man helt enkelt hoppar utför en mycket brant backe-. så man hoppar typ en meter upp och tre ner.. Wiiiiieeeee

sen är det lite hinder som jag kommer få svår att övertyga Buzz om att det är helt normalt att kasta sig över. Bla en stooor sten som är typ en m bred och en m hög. Utan infångare! Hur nu detta ska gå till.
Jag får återkomma senare. Och förhoppningsvis har malin även lyckats få med nått spår av oss på film. Men jag lovar inget för hon är mer nervös än jag!!

Bastukramar då.. A

Hrmmm

Tisdag idag.. Har spelat golftävling idag, men man skulle kunna tro att jag alridg har sett en golfklubba förrut.. Inte ens  på bild faktist, men jag får en ny chans imorgon.
Iaf så spelade jag del V av våran interna uppgörelse jag o Th. Det var oerhört spännande.. Det var lika mest hela tiden med någon poängs skilnad som mest. Men sen på sista jäkla hålet så looosade jag med ett slag. Fy fan. Men det innebär att det måste bli en returmatch.
Jag försökte psycha så mycket jag kunde, tillomed med kameran men det gick bara sådär.. men det här är iaf resultatet av ett strålande slag!!! HAHAHA

  

Nu godnatt...
(ps ont i fingret).

Bebisaaaar... äntligen

Nu har världens bästa, finaste och goaste smilla fått sina bebisar!!!
Det är 7 stycken små krabater! 6 svart-vita och en blå-vit.
4 tjejjer och 3 killar.
Alla är precis lika söta och fina. Men en är ju speciell.. skeppshunden. Tjejjen som vi ska behålla, hon kom som nummer två och är så lik sin mamma.
Smilla var fantastiskt duktig och fick ungefär en valp varje halvtimme. Kl 0100 fick hon den första och den sista kom kl  0600. Det var 8 st men en var tyvärr döfödd. Men som sagt sju ljuvliga små krabater.

Dom ser olika ut allihopa och den som är mest speciell är lilla Pricken,, eller egentligen prickan för hon är ju en tjejj. Hon är lite mindre än dom andra och lite mer förvirrad än dom andra..
Men ack så söööt.

Håll till godo.



Nu är jag tillbaka

Har haft en skön dag med bara annaaktiviteter..
Började med sovmorgon ända till halv 8.. härligt
sen lite nytta men mest av allt så är jag lycklig över att jag har fått igång nätverket och det trådlösa nätverket, min lilla dator och videokameran som jag hade stoppat undan och förträngt.
Så nu har jag varit o köpt lite band så jag kan spela in smillas bebisar när dom kommer.. Snart hoppas hoppass.s...
Mimmi ringde alldeles nyss o berättade att temperaturen hade sjunkit nu och det är ett tecken på att det kan sätta igång snart.. YEssss...
Tillbaka till dagen då..
Var iväg till Mats en snabbis..(inte sån som ni tänker nu alla snuskhummrar.) ;) utan sa hej och hejdå innan jag åkte över o kännde på smillas mage.. Som dom springer därinne.. jag vet hur hon känner sig stackars vovven.. helt slut.


Men jag hade ju bara en , hon har ju minst sex.

Om man tittar noga så ser man att det är en som sparkar precis vid mina fingerspetsar

Sen till stallet och red i ridhuset, dressyrade ordentligt och det var jobbigt.
Nu hemma Ensammen med mig och mitt hus och sigge som har kommit in en sväng.. Han är nog rätt glad också att få komma in en stund.

Har rotat till i sovrummet så jag inte kan sova där heller.. fick för mig att tvätta bäddmadrassen,, suck
men jag har flyttat in i gästrummet nu när ja ändå är singel.

Nu snart kommer iaf AB över och vi ska grilla lite och kika på en film o bara slappa, hon har varit o hälsat på chefen som ligger på las och har opererat bort blindtarmen.. suck igen. Vi hade just en disskusion om hur sällan vi är sjuka det sista vi hade i fredags.. Typiskt.

Imorgon ska jag åka till siljansnäs och ha en visning innan det är dax för Tamtamtarammmmm sista och avgörande matchen i årets stora match Kroon VS Jonsson cup..
Tur för honom att jag är justerad.

I övrigt är jag himla tillfreds med att sitta här på mitt kontor och grejjsa med alla datorer o annat skojj.. ska faktiskt ta o göra en liten dokumentär om mitt hus som jag tycker såå mycket om (mest av allt nu när det är städat och ingen hemma som kan skita ner det ;))
Men det får bli senare.

tillsvidare så får ni hålla tillgodo med gamla videosnuttar som jag har lyckats fixa in i datorn från gamla videoband.
Pappa är en riktigt hacker på att göra fina bild o video presentationer men jag kör rakt på sak ..

Så here goes..




Jo just jag ett litet minne från min karriär som "catchrider"



Mamma var en läskig typ redan då...


Bebisfilmer...

Har spenderat min ensamma kväll (återkommer till den senare) med att grejjsa med elektroniken som jag har.

Jag hittade iaf massor med bebisfiler bla som jag har lyckats fippla hit.. Kul.
Börjar med den här så ska jag blogga utförligt ikväll LOOOOVAR...

OK Videosar!!!

Håll i er vänner.. och fd vänner.. ;))

Kräftskiva!!

 

Fest med jobbet...

Nu verkar det som att jag inte gör annat än festar... Och så kan det väl vara..)

Men veckan som var var mest jobb och inget annat..

Jooo jag var o hoppade i borlänge 23 o 24.. och det gick sådär lördagen var bra men söndagen gick sämre.
Har bytt bett på hästen och det funkar sådär, han kan inte alls ta tag i grejjerna lika mycket men han gillar det inte heller så det blev dåligt flyt samtidgt, och det får man ju räkna med att det blir bra mycket sämre innan det blir bättre igen. men jag måste ge det några veckor iaf, innan jag gör något annat igen.
Vi hoppade iaf LB o LA .

lite av det fastnade på film.







Sen fastnade även kollegorna på kort...


 





Sen efter mycket grävande i arkivet så vet jag med total säkerhet att Björklund kommer från en annan planet,,,

(frågan är bara vilken) ;)) Men dom verkar ha nån form av kontakt med högre makter..

 
 


Herr o fru Utomjording med dotter... (kan ju bara bli konstigt) HAHA
 

Bilder...

Nu har jag fått ordning på grejjerna igen så här kommer första uppsättningen.. men videosnuttarna funkar inte än tyvärr..

RSS 2.0