fy på mig...

det är över en vecka sen jag uppdaterade er.. men nu kommer det!!!

för en vecka sen så satt jag på tåget till stockholm för att åka på introduktionskursen på skepparholmen. Och kortfattat så var det väl OK.. men inte så mycket mer. Jag gjorde inte om introduktionen på sf när vi alla var fulla mest hela jävla tiden. Så den här gången var jag nykter och koncentrerad, men en liten incident hade vi iallafall för att få upp pulsen på ett gäng mäklare.
När vi var på väg hem från konferensanläggningen så hoppade vi på en buss som skulle ta oss till centralen, men den körde fel på anläggningen och ut på en glashal cykelväg och var ruskigt nära att åka ner i sjön ut för en slänt, så vi fick kasta oss ut ur bussen och det kom taxibilar och hämtade oss. Hur bussen nånsin kom upp därifrån igen är för mig en gåta,, den lyckades verkligen krångla till det för sig.

Torsdag och fredag var jobb som vanligt. och på fredag var det hockey för maken i leksand ,, dom looosade haha
och jag o oliver sov över i kungadömet dalvik hos lars, alex och liam. Lite fredagsvin framför brasan och bara viiiila. Så fick det bli. Lördagen blev lite skoterskruvning med den trasiga motorn, som vi nu ska renovera.
Söndagen blev lite skoteråka men det var ganska fuktigt i luften så det gick trögt. och egentligen skulle jag har ridit också men hela helgen har jag varit lite halvkrasslig och käkat ipren för att kunna göra nånting över huvud taget.
Men tack och lov så blev det måndag igen,, och jobb. Måndag-torsdag är mest jobb,, och ett massa spring att få ihop allting till helgen för på fredag morgon åker vi till stockholm igen för att ha kick off med jobbet på stockholms stadshus i blå hallen, där det är nobelmiddagar vanligtvis. Så det har blivit en ny klänning och lite tillbehör, och nu laddar jag med lite solarium och brun utan sol, frissan och lösnaglar. Eftersom jag har en svart klänning med massor med strass är det bäst att fixa lite bränna för att inte se heeelt död och begraven ut.

Igår kväll så gick jag lös med hårfärgen,, först avfärgning av x antal lager gammal färg,,, och det blev en fiiin frissa innan det blev klart haha

Nu ska jag sova innan jag ramlar ihop i datorn.. har mer att fylla på med men orkar inte just nu..

På spåret,.

äntligen är det måndag igen.. det är då en rackarns tur att det inte är helg jämt.. För det är bra jobbigt. Nu är det måndag, visserligen tvingades jag att gå upp 0430 vilket egentligen är en tid som inte borde existera, men ok det får gå för den här gången. Iallafall så har helgen varit jobbig på mer än ett sätt. Det ska hela tiden naturligtvis göras saker. Lördag tex, först ringer lars och jagar ut oss på runn. med långfärdsskridskor och korvgrillning. Vi blev en hel stab med människor. Vilket alltså betyder att man måste umgås med en massa trevliga människor och göra ansträngande saker och dessutom äta nygrillad korv och varm choklad!! Hua. Vad tänker han egentligen med den där Lars egentlien. .??
Som om inte det var nog så skulle det festas också. Hela jävla lördagsnatten. Vin, sprit och mat i Dalvik IGEN!!! OCH trevligt sällskap. Vi var dock där av ett enda ändamål allena. Julgransplundring. !! Problemtet igen då är att när Lars ska göra nått så ska det alltid vara så överambitiöst.. Hans jävla gran är typ 4,5 m hög!! Så efter mycket om och men så kom sticksågen fram och den sågades, än om inte särskilt omsorgsfull så iallafall ner med buller och bång.
Så sen kunde vi äntligen få gå o sova. Men det skulle sjungas singstar.. (vilket inte är min starka sida) men vad gör man inte för underhållningsvärdet.
Efter mycket dribblande hit och dit så kom vi väl i säng så småningom. Inte helt klart i vilken säng eller framför allt vilkens säng. Men jag somnade väl i typ 7 minuter hos oliver innan lars kom inte och konstaterade att det var faaan va mats snarkar. Men han gjorde iaf en liten paus på golvet först med hundarna.
Sen upp i ottan på söndag och packa med sig packet hem. Och iväg till hästhoppningsträning.
Full fart, som vanligt och inga nya mirakel där heller.


Så som sagt.. tack gode gud att det är måndag så jag kan få sätta mig på tåget till stockholm och vila upp mig lite granna på en introduktionskurs. Phu..
Tror jag ska sova en stund nu..'

Kram A

Obs jag ska kompettera med bilder så snart jag orkar..

En helt vanlig onsdag..

Idag så tog vi oss i kragen och gjorde tråkiga saker .. Vi åkte till Ica Maxi och pantade miljarders (känns det som iaf) tomma petflaskor, och dom är ju så jävla otympliga så det blir ju så mycket snabbt. Men hur som helst så lämnade vi in Olli i lekstugan där och shoppade i lugn och ro. Bara Massor med LCHF mat. Mats är ju fast besluten nu att det kommer inte in en kolhydrat i huset. Så det blev väl utvalda matvaror som resulterade lite i det här. Först gjorde jag lite Tapas a´la anna. Och när vi hade ätit klart så gjorde jag en chevreost lasagen igen, men jag trixade till det lite med kantareller o så lite annat smått o gott, den blir lunchlådor nu.
Tyvärr måste jag erkänna att jag hoppade över cyklandet för det blev så himmelens sent och det var tidig morgon idag torsdag.
Har hunnit med rätt mycket ändå men nu mååååste jag ta tag i att städa ut julen. Suck det är så tråkigt. Men det blir fint när det väl är klart. Men det är ju rätt tråkigt att byta gardiner. Apropå gardiner så ska jag lämna mina vita gardiner på tvätt innan dom åker upp igen. Men alla röda gardiner åker iaf ner. Upp med nya fina svarta!! Jag får återkomma med kort.

Men det är väl bäst att jag sätter lite fart så det händer något..
Kram på er.
A






vad är det idag?? jo just TIsDDagG.... hua.

Jag har haft onsdag idag.. och så är det bara tisdag. Trist. Eller så får man se det som att man har fått en extra dag!! gratis dessutom.
Har haft en lugn dag, en värdering och mest tid framför datorn och jag har plockat ordning på skrivbordet och fått undan lite papper som har legat i klart korgen länge.
Idag så kom jag hem med mina två klänningar, ett fodral och en kickoff klänning som vi ska sy om lite grann. och självklart strassa upp utav helvete.. haha
Det roliga var ändå att jag visade klänningarna för mats och han tyckte helt klart att fodralet var snyggast.. Kul kul. De du anna beee.. hahah Anna Perelli känner du henne??

Nu ska jag hupp i säng iaf,
NATTI
A

Måndag igen då,., suck

Fy fanken va jag har blivit lat på morgonen nu för tiden. Jag börjar ju kl 9 på jobbet och förrut var jag alltid på plats före 8 eller 8, nu kommer jag till 9. Suck, jag skulle verkligen vilja kunna rappa på lite mer på morgonen. Jag har blivit seg och inte så snabb längre.
Skulle bara berätta också att jag har kommit på att man kan rensa avloppet med stavmixern, Det blir sånt baksug av den att det rensade iaf mitt avlopp.
Det har varit en bra dag idag iaf. Hann springa över vägen och köpa två klänningar. Men jag håller fortfarande på o letar på den ultimata klänningen till Kick Offen i Blå hallen i stockholm sista januari. Har lite olika alternativ men är inte riktigt nöjd med något än. Kan bli så att jag syr upp nått ändå. Jag vet precis vad jag vill ha och det är väl det som är ´problemet. Inget annat duger,. Suck
Jag har iallafall hittat klänningarnas klänning idag.. Men två fel. 10 v leveranstid och sjukt dyr.
Har konstaterat en sak iaf. Det kommer bli hemskt dyrt med kick off iaf. Först en klänning, skor, accesoarer, helg i stockholm. Mats kommer ner på lördagen och ansluter. och då är det ju inte billigt. Hrmmm

Sen ska jag väl berätta att imorgon ska jag faktiskt gå på danskurs på regementet. Dansa i Falun. Det ska bli jättekul. Måste ju röra på mig när jag inte rider nånting.
Men vi har iallafall hållt oss till dieten sen förra onsdagen. Och så har vi cyklat på motionscykeln minst 20 min varje dag.. Svettigt värre.
Snart så måste jag dessutom ta tag i en sk rakhyvel och slåss lite.. trist. Och dessutom ett solarebesök eller 50,, funderar på om det kanske skulle vara bättre med en spraytan till kickoffen iaf.
Nu ska jag gå o sova.. 2230 det är sent de.. Natttttti,,,

A

Att en söndag kan vara så låååång....

I morse när jag vaknade av att oliver ville se på tvn så tänkte jag att det här blir säkert en skön avslappnad dag med lite skoter och ev skridskor för oliver. Men det var storm ute och snön blåste bort så i nått jälvla genetiskt fel så kopplade jag på städningen. Körde igång mats också så han fick gni på här med att först och främst tvätta mattor.. Japp han gick ut och byggde en ställning på baksidan av huset och drog ut varmvattenhögtryckstvätten genom källarfönstret och gick loss på mattorna som har råkat lite illa ut av sessan som inte är riktigt rumsren än.
Sitter och kikar på Forrest gump samtidigt så det tar lite tid med bloggandet idag... inte för att ni märker det ändå..heee
Nåväl jag drog igång och städade i tvättstugan och jävlar va fint det blev.. Fick ÄÄÄNTLIGEN upp en hylla också.. och en grejj som jag köpte när vi renoverade som man hänger upp s-krokar på, så nu har jag äntligen fått en städhörna.. YES!!
det blev så fint. Jag ska lägga upp lite bilder sen när jag är riktigt klar. men det är så mycket gardiner där nu som ska bytas först. Får ju snart äntligen kasta ut julen så det blir som vanligt igen.
Sen började jag med badrummet.. pju.. en hel flaska kalkmedel och sprayklorin. Jädrarns det blev också rent. Se själva.. Dessutom är jag extra nöjd för att jag har sorterat ut en massa skit ur skåp och gjort om massor så det är lixom rent ända in.. i själen nästan.
 
 
det kommer att bli ännu bättre när golvet blir oljat och jag har tagit hem vidvinkelobjektivet. Japp jag har lovat en vän i amerika att jag ska fota lite i huset och lägga in här. Dom bor i Mojave öknen och det är lite annorlunda. Jag vet för jag har bott där hos dom i ett år. Det fanns inge gräs alls.

Kompletterar med lite skoterkort också.
Sen vet jag inte.. det har varit så mycket så jag är helt snurrig,. det kanske reder ut sig imorgon.

Kram A

   






2 takts olja och variatorremmar.

Sitter framför datorn och filosoferar över det som varit och det som komma skall.. Just nu luktar jag och sonen ordentligt med 2 takts olja efter en mycket trevlig skotertur på runn men korvgrillning i fattigmansviken. Tur Mats skoter fortfarande funkar. Han kom fö och anslöt till oss på Fyrhjulingen. Tur man har leksaker att åka på. Lars han sköt av sin variatorrem på vägen hem, och efter vad jag förstår är det en jäääävla smäll.. men han ska återge ljudet vid ett senare tillfälle, hur han nu har tänkt att göra det... hehe
Lars ringde och förhörde sig om vad vi höll på med på fm och bjöd in oss till korvgrillning,, tack va kul det var. Vi plockade på oss ordentligt med klader och gav oss iväg och förevigade det lite. Har ju varit lite kortbrist här på sistone.
Det har varit en trevlig dag och nu ska jag sätta igång med en chevrelasagne, 22 minuter på cykeln och en dusch.. det är det som komma skall iaf.

Ha det så bra denna lördagskväll..

A

       

 

LCHF

Kom hem idag efter att jag hämtat oliver på dagis och möttes av en svettig cyklande karl framför tvn,. så nu har han fått en god taco middag så han är mätt.. känner att det är bäst att hålla honom på gott humör. Vet ju vilka effekter det kan få på en karl om han blir hungrig och trött. Aldrig kul.
Här kommer en lista på lite saker man ska äta som inte har så mycket kolhydrater.. förvånandsvärt lite kolhydrater i sprit, men å andra sidan förbränner inte kroppen nånting när man dricker. Typiskt.
FIck en inbjudan av banken idag att åka på hockey den 23.. fredag i leksand mot MORA!! i Logen.. Kul.

http://www.markazits.com/diet/kolh-tab-port-gram.pdf


Trevlig helg..
A

Torsdag heeeela dagen.

Idag har det gått ganska segt på jobbet för jag har suttit inne mest hela dagen, men dock fått lite gjort. Ett hus till ut på nätet.. Så himla gulligt.
Vi går in på dag tre på nya livsstilen. Mats har till och med dammat av motionscykeln framför tvn. Han kom in här svettig o dann för ett litet tag sen.. han har lovat sig själv minst 20 min varje dag framför tvn. och så min diet sen uppe på det.. STACKARS.. Han svälter enligt honom själv.
Men det blir nog bra. Han är bara inte van att var utan socker och det kommer nog ta iaf två veckor innan det går över. Jag har ju gjort det där redan så jag vet hur jobbigt det är. Men å andra sidan har ju han slutat snusa när jag kom in i  bilden.. Hatar rök o snusande karlar. blä. Dessutom är ju Mats en gammal tävlingscyklist.. har tillome gjort sverigeklassikern.. men det är typ 30 kg sen.
Jag har försökt städa lite här hemma och satt upp våra nya brevkorgar på väggen, så vi ska få nån ordning på räkningar och annat skrot.. På tal om räkningar så loggade jag in på banken idag o såg att jag har fått en räkning på mitt gamla mobilabbonemang som gick ut i dec och som jag inte har använt sen dess.. 1228 kr.. Hick.. innan jag hade ringt upp tele 2 hade jag haft minst 3 hjärtinfarkter och slagit fel nummer två gånger.. Men det visade sig att dom hade gjort nått fel iaf. Phjuuu..

Nu är det snart dax att plocka bort alla julprydnader.. tack o lov. är inte så förtjust i röda gardiner o tomtar. men det är ju ganska mysigt med stakarna i fönstren nu när det är så mörkt.
Sitter här o myser själv med några stearinljus och lite mintchoklad,, 80% såklart och typ en ggr en cm. så jag äter med andakt.
men nu börjar det ´väl ändå bli dax att krypa ner i sängen som jag dessutom ska bädda om idag med våra nya julklappslakan.,, hotellsatin. så det kommer bli lyx. Och bara kika på tvn.. det är skönt.

Kram A
Jag vet att det är lite korttorka här nu men jag ska skärpa mig jag lovar..
och ett o annat recept ska jag väl kunna bidra med.. Men Christine, om du vill ha Gi recept så kolla in Annas blogg hon är en klippa på att komma på saker.. Mumma

Hej baberiba... i brist på annat

Idag har oliver kommit hem ÄNTLIGEN,, jösses nästan så jag fällde en tår när han kom till mig på jobbet idag. Men nu är allt som vanligt igen, full fart, grejjer överallt och bajskorvsprat hela tiden.
Jag har tvingat min make att följa samma diet som jag nu.. vi har lovat varandra att vara trogna.. dieten alltså fram till midsommmar. Med ett litet snedsteg när sista helgen i januari när vi ska ha stockholmsweekend. Sen får vi se hur duktiga vi är om vi åker på semester. Men nu är det LCHF som gäller ett tag iaf. Så får vi väl se om det ger nått resultat.
Idag har jag iaf en helgrillad kyckling på spettet i ugnen så mats får slita i maten som en grottmänniska så han blir mätt.

Idag har jag jobbat och varit till Bilmetro en sväng o tvättat bilen. Den blev förfärligt ren,, länge sen sist.
Men nu är det dax att börja med grönsakerna till kycklingen..

Och krama lite på sonen.

Och på er
A

Hej på er läsare... jag vet ju vilka ni är..

Det är bra kul att gå in och kolla vilka som har varit här o kikat.. Ni är bra trogna. och så välkommna alla nya. Den här veckan är det 13,79 % nya besökare. och 109 besök totalt. Kul. Alltid kul att veta vilka ni är som är nyfikna!! Thomas Gävle tex. 3 ggr den här veckan och det är 2,56% av veckans totala besök. mellan 1-10 sek per besök och inte bläddrat bland sidorna... Ha ha hoppas jag inte skrämmer bort dig ;) Men det är kul med statistik.
Helgen har varit topp.. Eller nja min skoter gick sönder,, Men det kan ju bara betyda en sak!!! Jag har ANVÄNT den! första gången på två år. men nu hoppas jag att den ska gå o laga och att oliver ska vilja följa med ut. Vi har ju två så det är ju jätteskojjj att åka ut på runn o grilla o så.
Vi har ju varit barnlediga så det har blivit mycket "vuxenaktiviteter" (inte som ni alla tror nu då, jag känner er snuskhummrar) Men vi har varit på bio o sett den där urdåliga vi hade iaf tur med vädret filmen!! Den suger verkligen. Så har vi åkt skoter, in till främby udde o fika, Och på söndagen i - 18 åkte vi för första gången långfärdsskridskor. 1,5 mil blev det.. Jag spurtade tom de sista 5 km i förhoppnin om grym träningsvärk. men den har inte kommit än så jag hoppas på imorgon.
Nyår i kungadömet Dalvik som Lars så ödmjukt beskriver det.. Fin middag, lagad tillsammans med alla. Chokladkaka UTAN mint,, men med desto mer glasyr. och oxfile o det där vanliga köret!! Öppnade äntligen en flaska Möet som jag har haft på kylning i tre år nu!! (men jag drack ingenting) SUCK eller rättare sagt GRIiiiiiiNNN.. buhääää.
NÅväl får väl inhandla en ny.
Har jobbat alla dagar som har varit jobbdagar och gjort massor med nytta, kontrakt och intag (2 st) så nu sitter jag ensammen i köket och redigerar bilder från em idag och ska göra klart allt till morgondagen då det ska ut på internet. Härligt, sålde bort all jag hade i dec så nu är det bara nytt som gäller igen.
Men först är det fest.. Lillis har sin årliga trettondagsaftonsfest med övernattning. Så jag ska försöka röra ihop lite mat tills dess och få i lite spray i håret!!
Kramar på er ALLA..

A
Jooo o GOD FORTSÄTTNING!!

Det här kan bara bli en bra dag.

Fredag idag, ledigt igår. fest idag,, TJOHOOOO
En arbetsdag, två hus intagna, ett tredje på g.
Nu ska jag åka hem o byta om, rida, åka hem mysa, duscha, plocka fram den lilla svarta, åka till främby på fest, åka till stan. harrys !!  åka hem o sen vet man aldrig..

Nåja ungefär så kan en perfekt dag se ut!!
Nu är det bara upp till de som vill förgylla den också!

Kram på er A

Ikväll händer det grejjer..

Jag och malin har stooora planer!! hahaha äntligen dax för den lilla svarta!  LR hur?
Inget ovanligt, förfest, harrys, efterfest, bussen godnatt..
Men kul blir det!! NÅN MER?

RSS 2.0