trött...

ok nu är det godnatt.. 2144.. på micron.

Har haft en full dag på jobbet, grillkväll på dagis, insläpp i stallet, klätt om dynorna i majsan, klippt gräset på framsidan, plockat undan alla vinterkängor, och städat ur båten..

Det var min em, kväll det.
Godnatt.

A

Måndag.. som vilken som helst.

INTE!! saknar lite olika saker. Men en sak är då säker, träningsvärk behöver jag inte sakna. För den här helgen har varit rätt så intensiv, inte för att det säger särskilt mycket för er som känner mig,.. Men torsdag morgon åkte jag till FRK o hoppade ju. och fredag morgon var jag till Svärdsjö o trimmade dressyren hos Hellen,, och det var jobbigt. JÄVLA SKITSPORT. Men skam den som ger sig. Gick rätt bra faktiskt tillslut.
Sen blev det jobb också. Framåt femtiden var det dax att åka hemöver för att avnjuta nystädat hus och trevligt sällskap när Lars kom över med två stooora bitar ENTREKÅÅT. mmmm.
Tur att det är jonsson vid grillen. (favorit i repris) För det blev så smarrigt med en rejäl grönsallad o beasås.

Lördagen var Våryra i Romme med hopptält, traktor-pulling ;) och godis.. Sen blev det en snabbvända på kupolen och 4 årskalas i korsnäs. Mycket farande hit och dit.
Och sen var både jag o Oliver rätt slut vid 8 tiden o dödde... typ
Söndag morgon i stallet, åkte åter igen till FRK för en duvning av Ove, lyckades åka av två gånger.. men över lag helt ok.

Em ägnades åt lite familj, (mats hälsade på och sov över) och sen blev det trädgårdsarbete för hela slanten.
Fick nämligen nått ryck ute och började plocka lite eftersom ferran skulle åka förbi o klippa idag. Så jag städade upp allting ute. Körde fram fyrhjulingen och slängde massa skräp.
Planterade ut mina pelargoner i krukor och började sen med en spade skotta runt lite jord för att få undan dom värsta groparna efter hundarna. Men perfektionist som man är så grävde jag upp allting först, rhododendron och allt för att sedan rensa jorden, skotta tillbaka allt, planera ut det och strö över grus över hela alltet. PHU vilken pärs, och vilken jäääävla träningsvärk jag har idag. BEHÖVER MASSAGE!! nån frivillig??

Men måste ändå säga att det har varit en riktigt bra måndag, sol, sommarkläder och solglasögon. Bara en sak som fattades egentligen. Kanske imorgon.. kanske kanske..

Kram A
och sluttt för idag. 2108 och godnatt.

klämdag..

Igen,, nu är det skärtorsdag och jag har ägnat mig åt enkla saker.. trist som fn iaf. Städat ur garderoben, plockat undan vinterkläder, och plockat fram flytvästarna.
Gick även en vända i kylskåpet, blä,.. kastat ut lite gamla burkar med majonäs o skit.

Sen har jag även varit in till FRK och tränat hoppning, ska ju tävla där om tre veckor. Kul
Det gick dessutom riktigt bra idag.


Imorgon bitti tidigt ska jag åka o träna dressyr.. nästan innan tuppen är uppe. sen hem o få oliver till dagis och åka o jobba.
Kram A

hoppa högt.

så här såg det iaf ut när Buzz hoppade högt en gång.. för länge sen.
       

dåliga bilder tagna ur en filmsekvens,, men den är om möjligt ännu sämre..

Varför uppdaterar..

inte den här jävla bloggen..

And by the way så bloggar jag även här nu för tiden. En av fyra utsedda av huvudkontoret som får föra Fastighetsbyråns talan på nätet och i media!!
Yes Me me me..

www.mäklarvardag.se

Livet i ord och bild.

Har inte varit här och härjat på jättelänge tror jag bestämt.
Vet att jag uppdaterade er nån gång förra veckan. Och massor har naturligtvis hänt sen dess.
Eftersom det är mig vi pratar om, så är det ju därför jag inte har hunnit skriva nått.
Har ju varit barnledig en vecka lite drygt och då finns det inte tid för datorer. då är det utomhusaktiviteter som gäller.

Oliver åkte på tisdagen för två veckor sen nu då. Och jag började med att rida och spela golf som fn när han drog. Och samtidigt var jag ju sjuk också,, trist men med lite ipren så kan man göra det mesta ändå.
Så onsdag och torsdag var ridning och golf. om jag minns rätt. Samuelsdal och ridhuset. För på fredagen var det begravning och sen skulle jag egentligen ha åkt till karlstad på fredag kväll redan men det blev så sent så jag åkte kl 0400 på lördag morgon istället. Jag och hästen styrde kosan mot Trossnäs Fältrittklubb. Det var fälttävlan i två dagar. Och det ligger ju inte så långt hemifrån mamms o papps så jag bodde där. Och Buzz bodde på trossnäs gård.
Fälttävlan är ju så himla roligt och det gick riktigt bra tycker jag. 7 av 21 starter och första utanför placering. Vi måste bara rycka upp oss i dressyren. Hoppningen och terrängen var felfri.



Men vi bättrar oss till nästa gång. Ska träna lite dressyr för Hellen på fredag och trimma till det där ska ni se.

Under veckan var det sen golf och hästträning måndag till onsdag och förståss massor med jobb. Kul och otroligt jobbigt. Var riktigt sådär medvetslös i sömnen hela den veckan. Mats har ju dragit ut till sjöss och jag har varit helt ensammen. Sen har det ju varit Dalahoppet torsdag till söndag. Mer hästhoppning.!!! Jag hade sedan länge planerat i semester i kalendern halva torsdagen och hela fredagen. men det sket sig. Jag var på lugnet och hoppade 110 och 120 cm på torsdagen och vi placerade oss som 10 av 67 starter i 110 cm. Och alldeles innan den lyckades jag stå ivägen för en reporter på radio Dalarna som intervjuade oss (mig o hästen). Så hux flux var vi radiokändisar helt plötsligt.
sen på torsdagskvällen var det dvala igen. Fredag så var det hoppning på fm och jobb på em, eftersom jag inte kan säga nej. Gick förvisso väldigt bra i hoppningen igen 120, med tre rivningar. Men vi är nöjda. Det var ju ändå årsdebuten.
Så på fredagskvällen drog jag med mig BjörklundsAnna ut på premiäråka med räka. SLUSSBRUD igen med andra ord.
Gött..
Sen var det upp o jobba på lördag morgon igen med en kontraktsskrivning och en visning. Härliga tider.
Lördag och bästa sheikis fyllde år. Vilket betyder grill o schlager i Dalvik. Tyvärr var jag väl aningens trött så jag somnade med fötterna på kaminskorstenen direkt efter sveriges bidrag o vaknade till mitt i omröstningen. Då flyttade jag in i sovrummet o somnade om. Vaknade till igen lagom till Norge hade vunnit,.. Rätt låt vann förresten. GRATTIS NORWAY.
Vaknade yr i bollen på söndag morgon av klockjävlen som ringde redan kl 7 eftersom jag skulle möta malin i stallet halv 8. Åkte och släppte ut huliganerna och vidare in till lugnet för sista dagen på dalahoppet. Kul kul.. Är så kul med 140 o 150 klasserna där det är man inte ens ser över hindren. Phu.. Inte riktigt min grejj. Inte Buzzis heller. Även om han faktiskt har hoppat 150 på löshoppning en gång, en enda gång tokhäst. har det på film dessutom. (nånstans iaf.)

Sen kom älsklingen hem igen med Morfar på söndag kväll. Jag kom hem från lugnet runt 1730 och la mig lite på soffan, o nästa som händer är att jag vaknar med ett ryck av att Lasse Lind står i hallen och tjoar. Hjälp.. nyvaken och håret på ända. Snygg som man är ändå så får jag väl snällt rycka upp mig och vakna till liv igen.

Tillslut kom Oliver o morfar hem och vi fick mysa oss till sömns, vilket inte tog många minuter och jag vaknade i samma ställning som jag somnat. TRÖTTTT kan man tro.

Men nu har det gått ännu en arbetsdag och det är kortvecka igen. LOVELY.
men nu är det dax för lite kortredigering och sen godnatt.

A

Update

Snabbuppdatering...

Är åpå jobbet igen efter lite influensa.
Hästen har troligen hovböld=ingen ridning
Oliver har dragit till Karlstad med morfar,
Mats har fullt upp med båtarna som åker i en efter en

Kram på er
A


tre söndagar senare...

Ja då var det helg igen, långhelg. Känns som en evighet sen jag jobbade en hel vecka. och nu är det dessutom två veckor som jag inte kommer jobba hela fredagar heller.. typiskt. Dock blir det lite helgarbete istället. Så det jämnar ut sig i slutändan iaf.
Lördagen blev efter en sovmorgon en hästhoppningstävling i Insjön. Sista minuten men jag har insett att det är sånt jag måste göra, ut och hoppa banor. oftare och oftare. Det gick inte så bra men det var ok för att vara första gången i år, utomhus. På nått sätt var det ändå ok.
Sen har det varit fyraårs kalas för hela slanten. FIka, godis, glass och allt möjligt. Så nu är vi helt slut.. <<ja just jag vi lagade middag med kreditkortet jag och lars, i Torsång.
Så nu är det godnatt iaf..

Over and Out..

RSS 2.0