Släkten är värst...

Åter på jobbet efter en något kaotisk förra vecka.

börjar på fredag förra veckan



ojoj började visst på det här inlägget för länge sen så jag börjar om...

fredag förra veckan var jag jag ju på besök på lassarettet och fick besked efter mycket om o men och massor med tjat att få röntga,., att mitt finger var av på två ställen, så att dom kontaktade handkirurgen i örebro igen och jag fick kasta mig ner i bilen på måndag morgon o hoppa upp på operationsbordet. Det var spännande.
Dom bedövade från axeln o ner och så sprättades fingret upp från nagelbandet och sista knogen. sammanlagt 8 stygn.. och ack så svullet.. På måndagen när jag kom hem så hade som ju gipsat lilla fingret som skulle sitta på till torsdagen när jag skulle på återbesök, men det sket sig för gipset satt för hårt så jag fick lov in på akuten med psycho ont i handen.. där dom klippte upp det illa kvickt och satte på nytt,, så då kunde jag helt hux flux inte jobba för jag fik fin fina mediciner och ett jättegips. SÅ det gick på skit att köra bil. Så det blev hemarbete i två dagar. Men på torsdagen var jag iaf tillbaka till örebro och fick en liten skena som jag kan ta av och på så att jag kan träna fingret. för böjas ska det.. tanken är att det inte ska kunna gå av nå mer nu när det är ihop spikat.
Annars då.. Jo jag har sålt lite gamla hästgrejjer på tradera,, så jag har lite extra pengar som ska spenderas imorgon kväll för då ska vi ut med jobbet och dra på stort.. KRYSSNING!! wow äntligen.. jag som har längtat så att få äta lite tacos.. Mmm
Sen blir det harrys och full fart!
Lite jobba blir det också..
Lördagen som var innan operationen hade vi kräftskiva i smeeea.. och släkten och annat löst folk var där och partajade. Oliver åt mest kräftor av alla. men det skulle jag också ggöra om nån annan skalade dom åt mig. Dryygt.
Ungefär så här ser det ut när släkten samlas iaf.
Full fart massor med sprit.  Sen blev det nakenbad runt 2 snåret.. Kalllllt... brrr
Men vi hoppade i o simmade ut till bojen o hängde där ett tag. Men sen blev det för kallt o vi huttrade igån till lite dans.

Söndagen spenderades i all frid o fröjd hemma.

Helgen den 23 / 24 var det dax för hästhoppning igen, i borlänge. Lördagen var LB o LA och det gick alldeles utmärkt, tyvärr rev vi ner sista hindret i LB och tre ner i LA.
Men det var ändå bättre än söndagens 115 när vi inte ens kom runt .. mest bara dåligt med flyt o timing så jag la ner o åkte hem igen.
Sen hade vi planerat så fint på lördagen att vi skulle grilla o leka med kidsen jag o Gudfadern,, Lars alltså. Han är ju min extended family nu när jag inte fotbollsänka som man brukar prata om men Rederiänka..
Vi var in på Ica maxi o handlade massor med gotta som vi skulle äta o dricka,, men i vanlig ordning tog allting dubbelt så lång tid som planerat och vi kom iväg med båtarna sent. så det blev mörkt när vi äntligen kom iland på björnungarna och fick igång en liten brasa. Så det blev grillad korv med beasås. hrmmm..
Sen blev det kööölamörkt när vi skulle hem så vi åkte vilse några gånger på sjön eftersom inte fyrjävulen funkar i vika sundet så att man ser vart man ska åka!! Fyyy..
Nåväl vi kom hem iaf,., med all mat.
Efter hoppningen på söndagen så tog vi med oss packet och åkte till dala expo och strosade runt. Ungarna var ju helt vilda så vi släppte in dom i hoppborgen så dom fick göra av med lite energi iaf.
Och det funkade för sen var det slut på samtliga batterier.

Veckan i övrigt har varit lugn..
Måndag o tisdag lugnt förutom lite golf på tidsagen.. 9 hål på dalsjö. i regn med fingret i paket.. och hyyyfsat oswingad.
Men i vanlig ordning kom jag kutande från parkeringen direkt från jobbet och drog iväg första slaget 10 m från vattnet = 195 m med träfemman.. Kul.. det finns lite kvar där inne iaf. Men lååångt inne tror jag.
Vi får se för vi ska ju spela golf med jobbet snart. Jag håller på för fullt o ska skicka ut inbjudan.
Onsdag kväll så blev detkalas.. jag o lars försökte oss på att grilla, och samtidigt inviga min nya gasolgrill. Tyvärr hade vi inge gasol så långt ögat nådde.. Eller rättare sagt vi hade massor med flaskor i fel  storlek. Men skam den som ger sig efter mycket om o  men så hittade vi en flarra på logen som var gammal som gatan ... men grilla kunde vi.
Så det blev lördagens stora kalas med lillis o ferran som kom upp o käkade med oss. Men sen....
Så hamnade vi framför datorn och lyssnade igenom gamla låtar som väckte otroligt mycket rolig minnen från shoppen och garbo  o allt vad det nu var man sprang på för ställen.. Tänka sig att man kunde tycka om så mycket skit egentligen..
vi kom inte därifrån förrän hon var tolv tamejfan.. mycket musik blev det..


Idag torsdag blir det hästträning.. ska galoppa distans idag med Ovve.. som ska köra travhäst. 3.5 km ska vi iaf minst klara av i galopp.

Nu till alla bilder som jag har skramlat ihop under veckan...
Men som sagt släkten är värst..


extra extra..

har operereat handen och det gick sådär, så jag har varit en natt på ava också, och har gipsat om tre ggr, så jág kan intre skriva här för jag har en boxhasndske på hö hand. suck. men håll ut efter to är jag tillbaka igen.'
ps jag får äta mats diskbråcksmediciner nu!! ds

jag har massor att skriva om dessutom

Operation 2

fredag och besök hos arbetsterapeuten på ortopeden, har ju l ite ont i fingret.
Jag tvingade till mig en röntgen eftersom att jag vet att jag har gjort illa fingret, igen.. brutit ett brutet finger typ.
Iaf så fick jag vara patient nr 2 på den nya digitala röntgenavdelningen på las. Oj oj vad det var folk där som skulle se hur det funkade och jag fick vara försökskanin.
Fick iaf till en bild och en läkare tog en titt på den och kunde snabbt konstatera att det var betydligt värre än sist. MEN tyvärr så var det så länge sen så att det gick inte att göra något åt det ... men eftersom vi hade kollat fel på datum så ringde han iaf till handkirurgen i örebro igen så dom ringde mig och jag ska alltså infinna mig där kl 0900 på måndag morgon. för op nr 2. (nummer ett blev ju aldrig av)
sen fylldes dagen av tillträden och lite jobb,, tyvärr mycket av den varan just nu.
Th stack till spanien och grattis till honom då. Sverige är ju underbart.
Jag har bokat golf med sjöström, sjöström och vakant på torsdag... (låter som nån advokatfirma) Anna kanske du vill hänka!!??
Men vi ska väl låta det vara osagt nu innan jag vet vad som händer på måndag. Men just idag så går det ju fin fint iaf.
Men fredagskväll då.. ensamstående som man är så får man ju styra upp nånting annat. Men faaan va jag saknar mats nu.. Och jäklar va han ska få ha hustruvård i höst när det har lugnat ner sig. Jag vill bara bort ett tag själv med honom o mysa. Vart som helst egentligen men hasseludden ,, okej då.
Nåväl åter till temat. Fredagkväll.
Som vanligt lägger jag all min tillit till mina vänner. Malin o Lars. Alla tre var vi barnlediga. (man säger så när man är ensamstående) och vi åkte in till stan med förhoppningar om middag o bio. Men men men .. vi började på olearys, (favorit) med en härlig middag. Sen hade sex and the city filmen slutat att gå.. Snnnyyyyyyft.. när jag kunde gå på bio äntligen.. (sist var 1 1/2 år sen) så vi dök in på ica falan.. supermarket typ och handlade massor med gott (GI japp) och åkte hem stora i korken och bullade upp framför tvn. Filmen var på väg hem och allt var frid o fröjd när malin drabbades av magknip o fick lämna skeppet.. kvar låg jag o lars i soffan och SOV.. hrmm kl 22 var det over and out.!! Småbarnsföräldrar,, kan inte ens komma ihåg hur man umgås. Jag tror vi åt 1/15 av det vi hade köpt sen somnat.. jag vaknade nångång efter 0015 och insåg att jag var själv, ringde lars o frågade var han hade gömt sig. Hemma i sin säng tydligen, efter att han också vaknat på soffan. Nu hade han varit ordentlig och sagt hejdå o allt det där.. men jag,., näe BORTA!
Så fredagkväll med utslitna barnlediga ensamstående föräldrar.. ingen hit. Phu.. (asså jooo lite det är ju alltid trevligt att umgås med sina vänner ändå)
Idag har jag fått nånting så stort så stort!! SOVMORGON!!! sov ända till 0700! sen låg jag kvar länge o väl när jag gick ner till friggeboden för att hämta hem lilla O. Men han sov! 1000 och dom sov.
Så jag gick o la mig jag med.. till typ 12... sen går det inte längre.
I kväll är det lördag o kräftkalajs..vi har inga stora planer men det är ju fest nere i smedjan iaf, så det lutar däråt.

Åter till lite som jag har tänkt på rätt länge. Jag är så trött på dagarna och jag kan faktiskt skylla det liiiite på sex and the city som är det bästa som man kan titta på på tvn. I fullkomligen LOVE IT!!  Och nu är det så att det sänds varje kväll mellan 23-00. Alltså så är det svårt att sova då. Och igår skulle vi ju ääääntligen se den på bio , o då hade som slutat att visa den!! fan fan faaaan. Jag vill...

en sak till som jag gillar är den här låten, som jag bara har hört egentligen två gånger på på nått tv program men som fastnade direkt.. sällan nått gör det faktiskt. men den här är så härlig!! Typiskt min musik.


Faktum är att jag gillar den bara mer o mer hela tiden.. Love IT..

Annars då.. nått mer att tjata om.. ??

Jo idag såg jag att min kära vän Elisabet Fogelström var med i aftonbladet när dom gick ut med nya programledarna i lyxfällan.
Kul för henne.. GRATTIS!!

fick förresten med mig röntgen bilden där här gången också.. jämför själv.

  
ny                                                               gammal


Nu lite fyrhjuling med sonen!!

Kram på er alla..

mycket på hjärnan.

egentilgen så har jag massor att skriva för jag har så mycket grejjer på gång just nu.
Men jag vet inte om det är nånting som är av vett och värde för er egentligen.

Kan väl berätta att en av mina goda vänner ska bli programledare för Lyxfällan i höst.. KUL!!

Sen var jag ute o åkte tacobåt igårkväll (igen) Men den här gången hade vi sällis. Massor med sällis.
Både Jobsan med familj och Hans o Eva var med. Agnes o sara hade stannat hemma. Men nästa gång får dom vara med så det blir lite röj på båten.

Ingen ridning har jag klarat av på hela veckan, o förmodligen inte idag heller, men vi får se vad som händer ikväll. Tänkte däremot ha lite stallstädning och sälja lite skit på tradera.
Kanske man kan få in nån krona till havren.
Igår kom jag upp i 2000 mil med nya bilen.

Imorgon ska jag till doktorn med fingret igen så får vi se om det har blivit nå bättre.. tvivlar ju på det eftersom det bara blir mer o mer svullet i takt med hopptävlingarna och gör mer o mer ont.
men jag ska tvinga dom att ta en till bild så får vi väl se hur det ser ut.

Sol Igen!! och ett nytt inlägg i debatten.. (monologen)

Vad har hänt egentligen, inte för att ja har nån semester eller så att skriva om men jag har iaf gjort nåntong mer än jobbat.,
Måndagen kommer jag inte ihåg.
TIsdagen likaså.. hrmmm
Ok onsdagen var inte träning så att det kanske var ... hrmm låt oss tänka nu.  Jag vet att jag gjorde nått på onsdagen nämligen. Nåväl får återkomma till det då..

Torsdagen var jag iaf iväg och bowlade med Th och hans grabbar, jonas och joakim. Jag lyckades slå joakim i ett set eller vad det heter. Sen kan man väl säga att jag fick storstryk.. Men jag skyller på ett brutet finger. Det tyckte ju som sagt inte direkt om att bowla kan jag säga. Jag swingade ut allt blod i det redan rätt så svullna fingret så det gjorde liiiite ont..
REVANCH!!!!
Efter det gjorde jag ett besök i garaget på taxi och körde igenom hela bilen med klädseltvätten

Fredagen tog vi en tur på slussbruden.. (ovanligt) jag o olli käkade lite tacos och sen gick vi o la oss o surfade o kollade på bilar på dvd. Sov gott till vi vaknade av slusscafe som spelade för fulla muggar.

Lördag o hästhoppning.
Fick pris i första klassen 110 cm
Kom imål med hedern i behåll i vår 3dje 120 cm klass. tre riv och ordentlig ridning.
söndag och ridning igen...
110 o 120 igen. samma resultat nästan. Men inga priser.

Här kommer några stilstudier..

  >

Hittade lite gamla bilder i kameran osså från nån fest och lite så..

Igår hade vi besök av grävmaskinen som grävde i trädgården och oliver fick övningsköra innan vi åkte till kukupååålen och handlade..
Men nu måååste jag springa

Hejdå!!

mitt finger...

Så här ser mitt finger ut..
 


Ny vecka efter en lååång helg

Har plockat av mig fingerskyddet en stund för att kunna skriva några rader om helgens och även lite av förra veckans äventyr.
på onsdagen fick jag ju sätta mig i bilen och åka ner till örebro för ett besök på operationsbordet. Allt var klappat o klart och jag kom ända fram till just det... operationsbordet alltså när kirurgen sa att vi kanske skulle avstå iallafall. det såg ju ganska bra ut. bara en liten knix på benet som säkert inte skulle spela så stor roll i framtiden. Dessutom så hade jag ju gått utan bandage i tre dagar så borde det hålla ihop. Så sagt o gjort så åkte jag hem med en liten plastskena till lillfingret och tränade hoppning istället.

Torsdag var tråkigt..
men på fredag så åkte vi ju äntligen till Enköping , jag malin hästen o smilla. Vi bodde flott i hästtransporten och åt goda lunchlådor packade på båten.. mmm
fredagkväll så bäddade vi upp och tog ett glas vin i våran lilla campingmöbel.
sen på lördagen så reds det dressyr och hoppning. resultatet sådär.
Men vid 11 på lördagen så började det regna och slutade bara korta stunder under dagen och natten, och där vi stod parkerade (på första parkett) så skulle alla dagekipage åka förbi för att komma ut från parkeringen, men det blev en sån jävla lervälling att alla åkte fast.. haha..
traktorn fick dra loss varenda ekipage utom dom fyrhjulsdrivna.
men vi satt i lugn o ro i våran lilla vagn o njöt , för det var ju faktiskti inte ens kallt ute tack o lov,
Det värsta var bara att all lera liksom fastnade under fötterna och man fick riktiga moonboots.. mer lera än sko. så vi fimpade snart nog skor helt o hållet o gick barfota resten av dagen.
På kvällen fick vi besök ända från falun med en flaska champagne till damerna.. så vi tände en grill och gjorde revbenssjpjäll oc h kyckling. med alla möjliga tillbehör. Gott.. sen sov vi som barn hela natten.,
Smilla blev kanske inte så himla ren o fin men hon ska duscha ikväll iaf.
På söndagen var det ju terrängen kvar.. och jag hade ju satsat på en högre klass den här gången och därmed också en lägre bana. 2000 meter i full galopp över hiner och ner i vatten. Kuuul.
Buzz la i högsta växeln från start och tog kommandot hela vägen, jag styrde mest. Men vi lyckades även den här gången rida 15 sekunder för fort. Full fart spar tid helt enkelt.
Men oj vad kul det var.

Mer mer mer...



fortfarande inte så lerigt...        lite lerigt....
                   



Jättelerigt!!!


Fredag

Idag åker vi till enköping, och jag orkar inte skriva mer än så här utan lillfinger..
kram på er.
A

RSS 2.0