äntligen eller?

1a advent idag och julskyltning.
Det är ju ett tag sen jag skrev någonting här. Och ja det har ju faktiskt hänt en hel del sen dess.. Vet inte riktigt hur många det är som saknar mina inlägg.. eftersom det inte är nån som skriver några kommentarer..
Hur som helst så ligger jag i sängen och pillar ner några meningar på min nya dator. Har fått en ny  laptop av pappis eftersom den gamla har sagt upp sig. Nu har jag en Sony Vaio, med vista i som jag inte är riktigt överens med. Men det kommer väl med tiden.
sist jag skrev så hade jag haft 7 små huligarner här. och nu har vi bara smilla o sessan. Eller lilla princessan som hon heter egentligen.. eller helt egtligen så heter hon Typografens Newsletter.
jag ska testa kortläsaren få se om jag får in några bilder i den här bloggen igen.

Några uppdateringar snabbt är väl att Bästa Buzz har flyttat till Svärdsjö RK och är ridskole ponny ett tag framöver. Få se hur länge bara.. För jag saknar honom himla väldigt mycket just nu.

Jag jobbar för fullt och trivs jättebra på nya jobbet. Dessutom har vi varit iväg till Tällberg på en liten KickOff med nya ligan. Vi åkte upp i fredags lagom till lunch och sen hade vi lite konferens och jag och Annika tog en liten avstickare till dalecarlia spa för 80 min aromatherapymassage. .. jävlar va skönt det va.
Sen gick hela ligan ut i utebubblet och åt lite små små korvar och drack öl. Japp.. och en o annan smirnoff ice smög ner också.. Mmm

Sen var det middag och lite fest.. hamnade i pianobaren och sen var det mest dricka och lite bus. Innan vi slocknade kl 0400. Phu Kom hem till falun vid elva tiden och hoppade in och hjäpte till på kuckelikana.. Sen var det meningen att vi skulle ställa till med fest igen, men jag orkade bara med middagen innan jag gick hem och intog ryggläge. Somnade 21 och sov till 12 på söndagen. Därefter blev det ett besök på staden med faster o zio för att kolla lite julskyltning.

Själv har jag inte gjort så mycket mer än tänt slingan på balkongen. så nu i veckan blir det gardiner och stakar... Jag har lite andra planer också. Ska rensa ur garderoben tänkte jag så att jag kan slänga gammalt skit innan vi åker och handlar i thailand. Har iallafall hunnit skura lite fogar i köket med ångtvätten efter sessan som inte är riktigt rumsren än. Men det kommer väl så småningom. Hon är ju bara 11 veckor än så länge.
Oliver däremot är så duktig och väntar och väntar på tomten. Han har postat två önskelistor. Egentligen så är det väl så att allting med spindelmannen är det som han önskar, jo o sjörövarfabbe kläder. men det har faster redan handlat. Idag så somnade han på vägen hem i bilen igen och då är det ju helt omöjligt att få liv i honom igen så han blev avklädd och nattad utan att han märkte nånting. Men det lustiga är ändå att han alltid kan pinka när jag håller honom över toan även om han sover..
Man kan göra det mesta med honom när han sover, som tex pilla ut stickor ur händer o fötter och sånt som han inte tillåter i vaket tilstånd. haha  

Jag har kanske inte fått med så mycket men om det håller så ska jag försöka bli lite bättre på att blogg igen.. men lite hejjarop och påtryckningar kan hjälpa!!!

Nu ska jag försöka sova lite så jag är pigg och glad imorgon!!!

Tänkte egentligen skriva lite

Men kom på att jag måste göra det hemma för jag har lite bilder från helgens invasion.. ojoj

RSS 2.0