Veckan har ju börjat..

måndag började med sjuk magknip.. och några timmar i fosterställning på golvet. Mats fick rycka in o fixa barnet..

sen lite jobba och lite hemma. Ingen ridning

Tisdag, jobba sen Ingen ridning..

Onsdag, jobba... Forts följer..

Har iaf sålt min rockard som jag lade ut på annons igår. och köpt en ny som ska hämtas i Bollnäs.
Söndagsutflykt med familjen efter kalaset.

Dagen efter...

men frågan är bara efter vad...

torsdag.. jo jag hoppade på tåget till sthlm vid halv 6 och kom fram halv 9 typ.. tog mitt pick o pack och knatade upp till Klaras Mat o Prat vid sergels torg, för att låta mig bli bjuden på en helkväll med kopparbergs. Så det bjöds på som sagt mat och prat,, och sprit och musik.. gott och dubbelgott.
Dessutom uppstod en liten situation.. men lång historia kort.. Jag är ju gift, men mats har inte friat... och jag har lovat att jag ska byta namn om han friar.. hrmmm.
Hur som helst så visade det sig också att han hade lovat sig själv att fria nästa gång han skulle bjuda på champagne. Så så blev det. Jag bad om champis, han friade och jag ska byta namn.. thats all.
 
   



Full blev iaf fru Göransson (aka jonsson) och vi vinglade hemåt i 12 tiden o somnade.
Tyvärr bodde vi ju i världens minsta lilla lägenhet igen, tillsammans med Folke o Gunilla. och samtliga snakar ju hysteriskt mycket så när kl var 7 gick jag upp och tog mig en morgonprommis till kl 930.
FREDAG....Skönt. lugn och fin morgon, med något pit stop för en fika.. Sen åkte jag vidare till SFs huvudkontor och gjorde en liten snabbvisit.. mycket fint (jaaa ok avis) vill också jobba där.
Sen vidare på lunch med tjejjerna,, dvs Susanne på Husman Hagberg i Älvsjö, och hennes kollega malin, som slog på stort och bokade bord på nån, ja jag vet inte faktiskt men vi kan kalla det kändisrestaurang. Där dök nämligen Leif GW in och även Alcazar.. (det du mia) haha.
Osså vi förståss.

SEN MÄSSA,,, tyvärr hann man ju inte med en tredjedel ens,, men det var mat, vin, sprit, bakelser, godis.. you name it ÖVERALLT... min favvo var ju självklart alla otaliga stånd med demonstationer av mjukglassmaskiner.. MMmmm. Sen Delicato. Och all mat.. herregud magen i femton hörn. Sen dryckeshallen.
OH MY GOD..
image281

Hur mycket vin, sprit och öl kan man provsmaka egentligen?? SVAR MYCKET!!!
tur det var tdig em så man hann nyktra till innan kvällen.
Ja nästan iaf.

Efter ett besök på Olearys, så gick vi helt enkelt planlöst runt och gjorde ingenting på kvällen.

Lördag åkte jag till Åkersberga och hälsade på en kollega.. och tittade på när dom hade ridlektion..Så jag blev lite avis och sugen på att ta lektioner igen, bara gemenskapen är ju trevlig,  Jag rider ju för det mesta själv.
Men blev lite inspirerad igår iaf och tog en långtur med Johanna.. Vi red vilse och hamnade i Stora Skedvi. men hittade vägen hem och rejsade på efter skogsvägarna så stenarna sprutade.. KUL.
Åter till lördag..
för sen var det nämligen dax för !! tamtaram.. typ GOLF! yes åkte med andan i halsen ut till Kungsänges GC för att knalla igenom 18 hål. Vi fick med oss två mycket roliga gossar i bollen som hade nån hatkärlek till varandra och psykades ordentligt. Kul var dom iaf.
Men Golfen sög.. både jag o Nicklas spelade som krattor,, Och banan sög. Den liknade mest en motorcrossbana tyckte jag.. är man van aspeboda som är platt som en pannkaka så är det svårt när man ska så sig över kullar, upp ur svackor och ner mot greenerna som slutar med ett stup rakt utför. Den var förvisso i fint skick o så men man var tvungen att nita utslaget varje gång annars var man rökt. så det var ju sällan eller aldrig läge för nån driver, eller nån annan klubba som man inte var hundra på heller för den delen, och det är ju rätt många faktiskt. Så jag gjorde som jag brukat, Par,, Streck streck streck Par,, osv.. inte precis jämn eller så.

.. Slut på helgen ..

Nu åter på jobbet..
och utfärdar några gratulationer.
Lars 42 .. i lördags,,
Thomas 43 på tisdag?!? (om jag minns rätt.)
Linda 30+ på torsdag..
Oliver 3 på lördag.. puss.

Nu orkar jag inte skriva nått mer..

A

Helg redan idag... hehe

Torsdag och sista dagen den här veckan, ska nämligen vara ledig en dag o åka till stockholm på mässa. Närmare bestämt Gastro Nord. (för oss vanliga dödliga är det mat, vin o sprit..:)
Massor med smakprover tydligen så man blir visst lite vinglig om man inte passar sig..  så det ska jag INTE göra ;)
Sen ska vi på kopparbergs fest ikväll.. gissa vad dom bjuder på!!!

Men nu är kl iaf typ 7 och jag sitter här o väntar på att dora ska ta slut så vi kan åka till dagis. Gick upp 5 !! japp FEM! för att packa allt imorse, olivers grejjer, mina grejjer, och tvätta lite i sista minuten. Hann dessutom dammsuga och vattna alla blommor. Braigt.

Oliver har precis blivit av med sin macka som han så omsorgsfullt hade placerat på GOLVET!.. ja ja inte så lyckat kanske men smilla blev ju mätt iaf. Undertiden hann olli iaf slicka ur korken på kaviartuben. Alltid nått.
Jag har packat lunch, som jag har blivit jätteduktig på, och lastat golfklubborna på mats bil. Ska nämligen faktiskt spela på kungsängen när vi åker hem på lördag. Jag möter upp Nicklas där så tar vi en runda.
Apropå golf så har jag varit lite på rangen, bla igår så åkte jag över till säter, den är ju gratis. Så jag slog väl bort kanske 150 bollar. kul.
MEN det roligaste av allt är ju mina klubbor!! Förut så hände det ju att jag fick iväg bollen rakt med jämna mellanrum. men framför allt igår så började det falla på plats!! det var så kul. Började med Wedgen och slog och fick in världens häftigaste känsla, typ som att klubban slår sig själv. Har jag bara passerat kl 3 så sköter den sig själv sen och det kan inte bli fel nästan. Typ en boll av 20 gick tokigt.. istället för tvärtom! så jag gick metodiskt igenom alla järn och behöll känslan hela vägen,, till och med järn 4 gick hur beskedligt som helst.. rakt och långt. Coooolt. Kommer förvisso inte lika långt längre men börjar med ca 70 meter med wedgen och sen ökar det för varje klubba,, antagligen som det är meningen.
Sen slog jag med den svåraste klubban Fairwaydrivern nr 5.. det är så svårt att få upp bollen från gräset med en träklubba som ska slås som en järn.. hua. Men efter typ 30 ollar gick det med. Sen övade jag på att göra en sk Draw.. kul.. det går ju mest ut på att stå så snett som möjligt men slå rakt.. typ. eller med skruv. Det var så häftigt. Passade mig skitbra eftersom jag vanligtvis slår med handlederna ändå.

nu har jag tryckt på värmen i bilen så den ska vara varm när jag o olli drar till dagis.
men förs tvätten..

Ciao...
A

Då var det dax igen...

Har en liten lucka här på arbetet och försöker pussla ihop helgen och ev framtida hoppningar o sånt. Oliver fyller på lördag.. den 3dje alltså så vi har funderat på om vi ska ha kalaset för lördagen eller  söndagen och vilket som blir bäst. Så vi har bestämt söndag.

Så ni som vill och kan får jättegärna komma på kalas på söndagen den 4de kl 1400..


Annars då..
Mycket jobb, lite golf.. Men chefen har iaf beställt så jag har fått lite golftillbehör idag. Tack o Bock.
Golfbanorna börjar ju öppna lite här o var nu så nu börjar vårkänslorna infinna sig. Men först ska vi se till att alla båtar kommer i plurret och att vi har huvve upp o fötterna ner innan vi stimmar till det allt för mycket,
Men jag har nån slags förhoppning att jag ska kunna spela en vända i stockholm på lördag om allting klaffar. Men det återstår ju att se.

Nu jobb igen.

Häääj

Lördag,, har varit lite hektiskt..
Sov ända till halv 8 och vaknade av ett ryck..drömde om fam jonsson på kivnäbben.. för det är ju så här attt lillis har fått magsjuka och kunde inte ha olli idag, o det körde ihop sig ordentligt. Så jag har tydligen drömt om potentiella barnvakter, och vaknade som sagt av att oliver ville åka o leka med Jonathan. Men dom var ju på väg på traktor mässa nånstans. Så det sket sig.
Mats var hemma idag med oliver och jag åkte till leksand. Och det var givande för mig, nya ansikten på personer som man pratat med på kommunen och så..
Sen bjöds det på korvgrillning i Staberg. Med spontan brännboll.. Oliver tyckte det var jätteskojj, men han hann inte alltid fram till bollen i tid,, men det gjorde ingenting. Han åt godis för en hel arme´.



GOOODIS



image270





image276

image277


Mats har slipat på båt nr 2 och jag o olli åkte o tvättade bilen, för imorgon ska jag åka hästsläp med den,, skojj. Hoppas hoppas Lillis är frisk igen. Oliver tjatade till sig en liten snabbvisit hos agnes och sara. Där var det fötterna på bordet och inte så mycket aktivitet, hade nog hållt igång hela dagen dom med. Sen hem o mer godis.. suck.

Nu har mats kommit hem så jag ska jaga ut honom för att sätta på sommardäcken på hästvagnen, så jag får alufälgar på hela ekipaget.! Schnyyyyygt.. hehe

Sen har jag hunnit köra 60 mil med bilen sen i onsdags kväll när jag hämtade den. och det är normal åkning.. tjohej. Audin hann med 28 000 innan den såldes. 13000 av mig.

Måste också meddela alla som bryr sig och gratulera min älskling (den stora alltså) som har klarat av sin sjöbefälsexamen, med beröm godkänt. !!

Mats fick en kamera i present när han slutade på koppartaxi så nu dokumenteras allt och ingenting.. så här är ett litet axplock..



Nu lite mys..
A

Tankar inför helgen..

Fredag em..

ska åka hem i min nya bil och hämta familjen.. ska åka över till kukupolen och titta på en somrigare jacka till Olli, kanske äta nått och sen handla fredagsmys.
Imorgon har vi mässa här i leksand med näringslivet.. ska åka o skylta där på em idag.
Sen har jag träning på sveden för en kille som heter Martin Jarhäll, hopptränare från Örebro (tror jag) Och det ska bli Jättekul!! det sägs att han är superbra, dessutom blev träningen för honom inställd sist. buäää.
Men nu!!
Bara ett litet problem... Barnvakten.. aka Lillis.. är magsjuk.. BLÄÄÄÄÄ (krya på dig)
Så nu vete fan hur det blir med nått, för naturligtvis har ju Mats också mässa på lugnet med näringslivet i falun.. Suck.
Jag som sååå gärna vill koppla ihop bil o släp o provköra.
Nu har jag somnat med instruktionsboken på näsan två kvällar i rad,, och det jag kom fram till igår är att man inte ska köra släpvagn under dom första 100 milen.. Pyttsan... Dessutom har det redan blivit 45 mil på två dagar.
så innan söndag är det säkert 100 mil.
Sen finns det ju miljarder med roliga funktioner som jag inte ens kommer att komma ihåg.. som att man kan syncronisera backspeglarna med stolen så att det ändras tillsammans beroende på vem som kör.
eller att man kan ställa in i datorn om man har vinterdäck på så att.... ja inte vet jag vad det är bra för, det kommer man väl ihåg ändå?!?..
Nåväl jag läser vidare ikväll,, eller så sover jag vidare ikväll... tänkte jag skulle fortsätta på drömmen jag hade när jag vaknade imorse.. spännande.
den innefattade en snygg pilot, champagne för 300 kr glaset, fest på en flygplats och att mats fick en papperskasse med guld som skulle smugglas ut därifrån. Tro vart man får allting ifrån egentligen.

nu till sveasalen..

Uppdatering igen....

Alltså jag har blivit hemskt lat när det gäller den här bloggen.. inte för att jag inte har nått att skriva,, men jag har fullt upp mest hela tiden tycker jag..
Onsdag har väl varit den stora dagen,, massor med grejjande och tillslut överlämnande av min trotjänare TTW 145 till dess nya ägare.
image264
Han ringde idag och var glad, för ju mer han körde den desto mer gillade han den. (han har velat ha den i flera år faktiskt)
Sen blev det upphämtning av min EJA 328.. Kan inte bestämma om det är en hon eller han bara.

image266

Sen idag så har jag jobbat och varit ute i skogen o åkt så nu har jag en brun bil..
Men imorse när det var is på rutorna så tryckte jag bara på min lilla fjärrkontroll så vips var bilen varm när vi skulle åka till dagis..
Och sen är det så smart ordnat att om man trycker på den när det är varmt ute så bilr bilen kall... Smarta tyskar..
Naturligtvis är det massor med mer roliga knappar att trycka på. Men det som jag saknar är extraljus en hyfsad baslåda som i audin och snygga små dimljus i spoilern. Men men det är så bra ändå.

Imorgon blir det fredagsmys med familjen o olli har bestämt att vi ska åka på kukupolen efter dagis o äta nått o köpa lite fredagsmysgodis och sen hem till tvn.
Nu kommer snart mats hem helt nerdammad av grönt från slussbruden II som ska slipas o målas innan den plurrar.
Och jag ska åka  o rida, det blir ridhuset idag med lite hinder kanske. Ska ju trimma på söndag på sveden, så det blir premiärtur med bil o vagn ihop.. Tanken är att det ska matcha.. Men vi får väl se.
Resultatet kommer att visas här.

Kram då
A

Måste reagera...



Ingen har väl undgått Engla..
Och jag måste få reagera.
 Har sett mina vänners reaktioner och uttalanden.. ett axplock är.
-Är det ok att mörda en 42 åring med slö osthyvel.. eller kastrera, lås in o släng nyckel.
Själv tänker jag gå steget längre o säga skär av den bit för bit.. med en slö kniv..
HATA!!!
Hur fan är det egentligen ställt, jag är dessutom helt övertygad om att han har andra skelett i garderoben.
Usch.
Jag hoppas att alla som hade tid och möjlighet att tända ett ljus att och skänka en tanke till Engla och Pernilla med familjer.
image263



Sammanfattning ala anna

Hrmm kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev sist.. men lördagskväll spenderades hemma med tvätten och lite städning. Trist,,
Gick ner o släckte om maken som sov på golvet framför tvn vid halv 10 tiden och kastade in handduken då.
Idag har dock varit en produktiv dag.
Hoppade (njaaa) upp ur sängen efter att ha blivit väckt av sonen och en inneboende.  Wilma.
Började med att plantera om 5 blommor innan frukost, sen har i det i kronologiskt ordning skett som följer.. Frukost, klädsortering, löshoppning, lunch, tittat på tv...(grinade det var så sorgligt) Haft bilköpare på besök, mutat till mig pussar o kramar av sonen för en glass, tvättat, skurat duschen, Haft besök av lilla Mulle.. dammsugit, lagat mat, och ätit glass..
Sitter nu o mumsar Ben and Jerrys glass,, för er som inte har varit i usa eller på annat sätt lyckats komma över en ben and jerrys glass vet inte vad livet går ut på.. ! sorrry masse, men det är bättre än sex!! super fudge brownie. säger jag bara.. Åhhhh Gi åt helvet ändå den här helgen efter stockholm..

Har samlat på mig lite bilder som skulle ha varit inlagda här för länge sen.. så håll til godo..
nu mer glass.., mmmm


Mulle Meck..



Värdens bästa Bamse

image255
Brunch... mmmm


Linslus 1

Linslus 2
image258
Linslus 3

Mor o Dotter

Kan Själv!!!

Färdigsminkad

En linslus flera Linslöss???

Lö kväll..

Trött tröttare tröttast..  blä.

Har varit dåligt bloggande för att jag har varit superjävladeppad sista dagarna..
Audin eller det som återstår av den ska försöka sälja nu rå..
För det som händer är absolut lagen om alltings jävlighet.. Ibland tror jag inte att det bara är slumpen som avgör.. Hur troligt är det att allt fullkomligen faller sönder på en bil samma vecka som den ska säljas? Jag tror att den vet vad som komma skall. Så jag hotar med att om den inte skärper sig så ställer jag ut den i skogen så den får rosta bort sina synder.. Funkar på hästen, jag brukar kunna hota med försäljning om han är för jävlig,., o så vips så blir allt mycket bättre.
Hur som så blir jag bara så jävla trött på allt skit. Känns som det inte är meningen att jag ska ha nån ny bil... trist

Sålde iaf ett hus i fredags.. och har typ 5 nya på väg in.. ringde till ochmed en idag som jag ska åka till på måndag. Tack för det..
Sen har fredagskvällen spenderats i sthlm med maken.. Han åkte i torsdags och jag köpte en tradera biljett o åkte ner e jobbet på fredag.
Middag.. Mys o lite äktenskapsvård är aldrig fel. Sen åkte vi till dormy och barkarby outlet o promenerade lite på fm idag innan vi fortsatte hemåt .. Stannade o fikade o myste.
Hämtade upp Olli hos faster och åkte över till Max.. och åt Hambujja som är Ollis favvo. MED GLASS.. lyckan TOttttaAAlLL... Mmmm gott vare åsså.

Nu ska vi hoppa ner i sängen, slå på nån blödig film o sova innan jag trillar ihop av trötthet..

Kram.
Natii,,,iiiiii
A

jag blir så trött..

Idag ska jag fixa det sista med bilen innan den säljs.. är förresten såld.. men skulle iaf byta däck på både bil o släp, o vad händer jo SNÖ fucking jävla skitsnö..
Så nu blir det väl ingenting av med det.. men jag ska få den rekondad .. eller hur det nu stavas.  idag iaf.

Annars då?? Tjooooo har precis sålt ett hus.. och hoppas på några dagar i sthlm med maken i helgen.. Vem vet men med lite tur så.

Jooo har änligen hamnat under 63 kg.. bara 4,8 kvar nu.
Men det blir nog bättre bara golfen kommer igång så man få promenera lite också. nu är det dåligt med motion. Lite ridning bara.. och knappt det faktiskt.
Jag o GolfNicklas har iaf anmält oss till en tävling i sommar som ska bli jätteroligt att vara med i!! www.firstopen.se
Så nu får ni heja på oss så vi kommer till finalen på madeira!

Nu lunch..
A

För er som inte visste...

Så läser ni en blondins blogg nu för tiden..
image248

Efterblivna brud..

Det är jag det!!

Har så mycket skit på gång så jag hinner knappt med mig själv.. Ska ta en snabbgenomgång här, få se om ni hänger med i svängarna..
Numero 1...
Har dragit igång årets städinsats hemma.. har rivit fram varenda klädestrasa som finns i huset och lagt i fin fina högar i vardagsrummet.. det är mycket vill jag lova..
Så nu har jag börjat med säckar, kartonger, skräp osv. En del går väl att rädda till Margit Rapp eller så men det mesta åker nog i soporna. Gjorde en sån här storstädning för typ 3 år sen.. och dom högarna som jag vek fint då är fortfarande lika fina,, det säger ju sig själv. INTE ANVÄNT på tre år.. = Kasta.
Men det är bara så att det kommer ta hur lång tid som helst innan jag har gått igenom allt. BLÄ..
Numero 2...
Hästhoppning i helgen igen.. = total förvirring. Sitter på jobbet fre em och går in på leksands ridklubbs hemsida av ren nyfikenhet för att kolla vilka av nära o kära´som har anmält sig och tänker åka o tävla i Rättvik.. Och döm av min förvåning när jag läser Anna Jonsson Marco Buzz i startlistan.. DET är ju som bekant JAG.., men vad fn jag ska ju inte dit, och inte har jag anmält mig heller. Hur Göra?? jo telefonsamtal ung sähär.. Maaaaaaaattttsssssssss darlinggggg. vad har du för planer imorgon?? -Nja hurså??
Bara undra... det verkar som om jag har anmält mig.. dessutom efteranmält mig till hopptävlingar i morgon bitti.. jag startar först.. Kl 0900 Måste åka 6 hemifrån isåfaaaaallll...... kostar 500 kr... ehhh vad säger du om det...??
- Tja.. Det går väl bra.. NÄR är du hemma...
- Ja jag hoppar först så inte så sent.. ehhhh
- jag måste nämligen göra lite saker..men det kan jag ju göra på em...
- OK.. och Jag har inte några pengaaaaar.... ehhhhh ...
- Ja ja jag fixar det..
-Puss puss tack älskling.. hejdå..

Så sagt o gjort ... Åker till bilmetro och lånar en bli eftersom min då är på lack hela helgen.. ( sååå fiiiin nu)
och åker hem o laddar..
Lö morgon kl ringer 0530.. och jag drar mig till 6.. redan 30 min sen då alltså.
Går ut o sätter på vagnen på bilen och ska dra till stallet när jag inser att inte en enda lampa lyser på transporten.. Suck vad göra.. MAAAATTTTSSSSS.. HJÄLP:.. oki hittar inte nått fel ... byter till mats bil.. En pickup som gör 0-100 på en överskådlig tid.. typ 30 min. Allt lyser!!
Fint. Hopp in i den och iväg.. 1,5 h sen.
Som tur är så har Bästa Johanna som ska vara med som hästskötare/slav redan vaknat och gjort i ordning hästen. så fort som fn in med allt i sadelskåpet o in i vagn med häst o grejjer..
INGEN plånis.. shit hemma.. åker omvägen förbi hemma för att hämta den.. Fastnar i leran på gården.. Fyrhjusldrift Tack Gode Gud.. Iväg!! INGEN Diesel.. strålande..
Nåväl hamnar tillslut i rättvik 25 min efter planen..
Men vi styr upp alltihopa och kommer igång strålande..
Jättefint väder.. Otorligt fint ridhus, banor.. etc,,
Kommer Hem i TID!!!
Inga priser men jävligt nära.

Projekt tre.. Handla mat..
Åker till Kukupålen som oliver säger.. låter bättre än det ser ut skrivet.. 
Gör en repa på dressman för 1579:- kronor till maken,, och lika mycket på ica,,,
sen hem o skulle laga tacos och grejja men fastnar framför körslaget med alla kläder.. rensar lite,, Somnar

projekt tre forts...
Söndag och Mats har skjutit upp helgens projekt till då. Han åker iväg o tar av alla presenningar på slussbruden.. (därav dagens väder) och jag hade planerat golfrange kl 14..
Sen till blåa affärern för kompleteringar av storpacks maten.. typ kyckling, kött och lite kläm o känn på hästhyllan.
Kl blev naturligtvis för mycket och jag lyckades styra in på rangen kl 1445..


Sopade iväg några hinkar.. gick bra faktiskt.. Kunde anteckna lite längder på klubborna så jag vet hur det ska fungera i sommar.. Längre med ny driver och kortare med järnen.. Som tur så jag har både en gubbsjua och en kärringfemma för alla mittemellan slag som jag fixade med järn 4 förrut.

Sen när jag kom hem så blev det korvgrillning i finvädret.. brrrr..

image246

Faster var o vårstädade och grillade nere vid stugan. Oliver hade grävjobb att utföra så han kånkade med sig grävarn överallt. Smilla hade fullt upp med en boll och mats lagade min bil. (peppar peppar så håller den än)
Ok det var inte så varmt.. In med korven.. som var varm förvisso men sen var det kallt, Italienaren gav upp först o satte sig i bilen o lyssnade på radion. Han vidhåller sitt uttalande från tidigare år när vi faktiskt var ute o gick på isen.. "Tokiga Svenskar"..

Äntligen Tacosarna igår kväll. Bättre sent än aldrig. Sen Natti.. slut..

Nu måndag och full fart mot helgen.

Kram A



PS Tjuvkik...



Torsdag är det idag..

Jag ber om ursäkt,, har verkligen legat av mig med min lilla blogg på sistone och jag vet ju att ni är några tappra själar där ute som faktiskt tycker att mitt liv är en gnutta intressant. (stackars jävlar)... ;) Nåväl (ett mycket användbart ord faktiskt) Så har det väl inte hänt jättemycket i mitt liv.. Eller joo faktiskt men det kan jag inte skriva om här TYVÄRR.. Jag sitter o småler åt tanken att en kollega till mats har sin dotter i thailand som har missat sitt plan hem.. inte med 10 eller tjugo minuter men väl en hel dag.. Ha hahaha.. Dyr lärpeng kunde vi konstatera. Har precis anmält mig till en hoppträning den 20 april, som kommer att bli jätterolig. Men den hade verkligen kunnat bli ännu roligare!! om min nya sadel hade kommit!! Japp den är beställd.. få se bara om den passar. Det blev till syvene o sist en som följer... Pessoa Legacy xp3 
Nu gäller det bara att sälja den gamla Henri De Rivel. Om det är nån som letar så ring mig!!
I övrigt då.. Jo jag väntar på att få vara lite barnvakt åt agnes o Co.. Dax snart tycker jag att du Hasse släpar ut frugan på nått kul innan hon blir för rund om magen igen.. Gimme Gimme Gimme...barnen.
Annars då.. Tja.. ska lämna iväg bilen på lackning imorgon och sen rekond på måndag eller tisdag. Sen blir det Blocket och alla möjliga annonser. Så återigen nån som letar en billig ren Audi.. ring mig.
Nu ska jag leka lite till med min kompis ångtvätten. Ska ta oss an badrumsgolvet en svängom. Man kan tro att det behövs. Brukar skura det med kaustiksoda.. men det mår nog inte så jäkla bra av det. Har sjösten på golvet som tappar färgen då när vaxet fräts bort.. så får jag olja om det hela tiden. Men jag skulle tro att oljan kanske också försvinner av ångtvätten också men kanske inte så fort.
Helgen bli som följer .. hopptävling på lördag om allt annat faller på plats och jag känner míg ett med hästen, annar så får det vara. jag tar det säkra före det osäkra. och jag har inte varit på topp sista dagaran och vill inte utsätta honom för mitt dåliga humör. Det är ju inte hans fel nånting av det.
Annars bara hemmapyssel o lite ridning. Mats har väl fullt upp med studierna. Och så ska han få hjälpa till med lite städning o klädvikning. Så Lyckost oss då som ska ha en sån kul helg..

Bye for now,,, A

Hej igen..

Har varit så trött så jag har inte orkat blogga på ett tag.

kort resume..

lördag hästhoppning.. gick sådär.
söndag åkte till örebro och gjorde årets första golfrunda, strålande! bra väder, bra klubbor.. 200 m + tre ggr.
Hämtade oliver i forshaga o fräste hem.

Nu jobb...


RSS 2.0