Ny dag idag igen...

Kl är straxt före fem och jag sitter och väntar in att få åka iväg med tåget mot stockholm. Båtmässa (inte så kul) och käk o fest.. betydligt roligare. Veckan har varit rätt intensiv trots att Oliver ha åkt till Forshaga. Han verkar leva livet med badhallar, bullbak och leklandet. Och så  friheten att somna med DVD spelaren på magen. Lyxigt.
Helgen var som sagt lugn med lite skoter och ingen hästhoppning som tänkt. Men orken räckte inte. (o inte lusten heller för den delen)
Måndag blev långdag på jobbet när jag fick chansen, ringde alla dom som skulle och ordnade alla papper.. Skönt att få allt som ligger undanstökat och som bara blir liggande så länge man har fullt upp med annat.
Tisdagen var hästhoppning igen! Kul Gabriella Yang Shing. Hästen skötte sig riktigt bra. Och vi behövde inte skämmas så vidare värst.
Onsdag och det var mycket på jobbet. Budgivning.
Torsdag hade jag visningar och kontrakt. Men nått nytt rekord slogs iaf 45 familjer på en o samma visning. Det stod 20 pers o väntade när jag kom 30 min innan utsatt tid dessutom. Kan bli kul att sammanställa allt det där idag.

Men nu är det iaf FREDAG!!
Världens bästa??
Är på väg mot stockholm som sagt för att jobba.. (ja faktiskt) har tagit med mig massor med jobb och tänker väl mest göra klart allt innan helgen. Sen blir det bara partaj för hela slanten. Jo men visst.
Så nu ska jag packa ihop o gå på tåget..
GOD MORGON!!


ps.. dito ds

Inte så mycket mer

Vad mer är det att säga?




God söndag alla vänner..

RSS 2.0