En hel natts sömn..

Det var välbehövligt med tanke på att jag skulle upp kl 0530 o släppa ut alla hästarna. Kom iväg sisådär i tid som jag hade planerat,, men det gick vägen, var hemma en minut i sju, hade lovat sju så masse kom iväg till jobbet i tid.. Och gissa vem som fortfarande sov?!
Jajjemen,, HHHElllllaaaa natten har han sovit som en stock.. och jag med.
Han var inte go o tas med när han kom hem från dagis igår för han var trött men det jämnade ju ut sig i slutändan som alltid.
Så nu är jag utsövd.. typ. motionerad.. jaaa (drygt att springa upp o ner till hagarna 8 ggr i djup snö) och på plats i leksand.
Åker snart och kommer inte tillbaka nå mer den här veckan.

Lycka till Anna hoppas det blir superkul!
Jag vet att jag ska ha superkul iaf!!
Kramar igen.. har massor över..

Jakten fortsätter..

Lång dag på jobbet.. men trevlig lunchdejt.
Torsdag med träning i ridhuset. Hoppning.. Såå kul.
Tyvärr har min pålle väldigt brottom över hindren så det är inte alltid lika stilfullt.
Men jag fortsätter jakten på nånting som jag inte vet så gör jag det med
cappuchino färg i håret. ska precis hoppa in i duschen o se vad det blir av det..
Oliver somnade som en stock idag när jag la honom. Igår hade vi världskrig runt
23 när han inte ville sova längre.. bara leka..
Håller tummarna att han sover heeela natten.

KRAM PÅ ER!!

Jakten på den perfekta... a.k.a en djup blogg..

oj oj ett oändligt funderande har lett till dagens blogg. skulle även kunna bli en bok.
Vem är den perfekta?? och vad är den perfekta. Jag jagas ständigt av den önskan och ouppnåeliga möjligheten att vara den perfekta.. Frun, hästägaren, annställda, mamman, kock, stälderskan, matten. bilföraren, osv osv.. dessutom ska man vara snygg, fräsch, nyrakad, pigg, glad osv osv..  och man ska vara det jämt, alla tider på dygnet.
Jag undrar bara när den här jakten startade?? Är den medfödd eller lär man sig efter vägen.. lär man sig olika mycket att sträva efter den perfekta? eller finns det faktiskt nån slags gyllene medelväg. Eller skulle man ha specialicerat sig någonstans där man inser att man inte kan kunna och vara bra på allt.
Ibland träffar jag människor som i mitt tycke kanske borde ta sig en funderare,, när man är 40 + och fortfarande inte har något annat mål här i livet än se var nästa arbetslöshetsåtgärd tar en åt för håll.. Eller är det de som är dom smarta och perfekta? Jag tycker att jag kämpar med nån ting hela tiden. och det ingår säkert i jakten. men när faan  kommer den att sluta. Finns det nått slut?? Eller är det bara jag som har satt onödigt höga mål med allting.
Jag jämför med mig själv och andras kamper här i livet för i det stora hela är det en kamp om nånting hela tiden,,
En kamp om tid, en kamp om pengar en kamp om lycka osv. Jag vet faktiskt inte hur jag skulle bo, eller med vem, eller var osv för att vara den optimala Anna.. Jag vet inte vad det är som jag skulle behöva mer av för att bli perfekt på allt.. för det är jag gudskelov inte.  Eller jag kanske inte vill det heller egentligen, men ändå tyngs av ett något sjukt samvete att alltid räcka till för allt och alla, och samtidigt ha kul och njuta av det.

Igår så blev det iallafall en ridtur.. idag ingenting för jag är så jävla trött.. trodde nästan jag skulle somna på vägen hem från jobbet idag.
Dagen började ju bra med att ... eller det började redan inatt.. Oliver vaknade kl 2300 och ville inte sova nå mer. han var helt enkelt pigg och ville leka! Jaha skulle inte tro det.
Tog kanske en halvtimme- 45 min att övertala honom att sova igen..
Ok somnade om.. Vaknade av att jag tyckte det var dags att kolla klockan, vet ju att jag inte ställde den igår.
Shit 07:50 Oliver ska vara på dagis typ 07:55
och jag som inte är nån morgonmänniska..
Så när jag vaknar då ringer mats för att kolla att vi vakna.. (tack men så jävla dax då)
Oliver kommer spatserande och morfar står i trappen redo att styra kosan mot karlstad, eftesom han har sökt nödhamn här under natten.
Räserfart ner för trappen, ollli kläder, mamma trasiga jeans, gårdagens tröja.. skor, overall, hund katt aaarhhhhhh
Dagiiiis fort som fan.
ok han kom inte så jävla sent.
Hem , sätter på duschen... längtar
då ringer telefonen MIKE från Usa som jag inte har pratat med på typ 5 år kanske,, har inte hjärta att säga See ya later... Nä pratar sisådär 30 min medans duschen står på.. Det var ju varmt när jag tillslut fick in där.. Snabbdusch!
Full fart till leksand.. Typiskt NYA fartkameror. Just my luck.
SÅ nu är jag sååå himmmelens trött..

GOdnatt.. Bööääää

ännu en MMMMMåååååndag..

Jajjemensan..
BUDGETMÖTE... heeela dagen
sen hem i räserfart med audi quattron,, in i tvättstugan, ridbyxor, jacka...
räsefart till stallet.. nyrakad häst (sköter sig bättre än matte) huuuh
räserfart till ridhuset,,, räserfart i ridhuset.
inte så snabbt tillbaka
räserfart hem..
räserfart i säng
godnatt

Eva jag är toookmätt änn.. ska fasta till fredag!

Ps det gick bra utan napp inatt.. och nu på kvällen.

Ännu en helg avklarad..

Mycket har stått på schemat den här helgen och i vanlig ordning har väl ungefär hälften hunnits med.. MEN det allra viktigaste är nu avklarat med BRAVUR!!! Oliver har slutat med nappen!! det var inga problem överhuvudtaget idag! Jippi.. Hoppas som fn att det håller i sig. Men han har varit jätteduktig idag och gett bort nappen till lilla Sara som är bebis och behöver den nu när han är stora killen. Vi har pratat om det länge och väl att just Sara som han känner väl skulle få den när oliver blev stora killen,, och nu sista dagarna har vi bestämt att det skulle bli idag så han har själv hämtat och packat in sin napp i ett paket som han omsorgsfullt tog med och packade upp och la i Saras säng,. Sen sa han när vi åkte hem att "oliver har ingen napp längre".. Och sen gick han upp o la sig och sa att "jag har inge napp nu oliver stor kille.." och som grädde på moset så fick han överta farfars gamla kikare som han har sett stå i hallen.. för alla stora killar har en kikare, så han tog med den i sängen och somnade istället.. TACK...

PHU det var iaf helgens stora projekt.. alla andra projekt som städning, ridning, sovautning.. osv är ett minne blott.
Jag har installerat om båda mina datorer efter en total formatering av samtliga hårddiskar.,. Har så mycket skit på dom som jag nu försöker lägga ut på DVD skivor istället. JAAA Hans dom funkade alldeles utmärkt!

I lördags så var jag och oliver hemma mest hela dagen till em när vi åkte över till stallet och fixade maten till Buzz.. och mockade o så. Jag själv åkte över på kvällen och red i lugn o ro med hög volym på stereon i ridhuset. Det var bara jag, hästen och en förvirrad mus som sprang runt runt i ridhuset och kom inte ut någonstans. han dog väl av utmattning tillslut.. stackars.
Jag fick iaf hjälp i stallet av min lilla dräng som är så duktig. Mockar, packar och släpar hösäckar och äter lite hästmat.


Idag har det varit ännu en dag fylld av ingentingaktiviteter.. typ. Har bara härjat runt här i pyamas mest hela förmiddagen och plockat lite, tvättat lite.
Sen var det stor bjudning hos mina ablsolut mest trogna läsare..
Hans o Eva.. agnes och saras mamma o pappa..
image96

Det blev en supergod lasagne och lite smått o gott till den.. men mest lek och bus för ungarna som har så kul tillsammans. Sen har vi ju lekfarbror Mats och Lekfarbror Hans .. Kunde inte låta bli Play Doh Leran!!





Nu är kvällen snart slut och det börjar svida i ögonen..
Klart slut.
A

ensammen...

Sitter och tycker synd om mig... är ensammen.. blä

så när det nu är överstökat så består ju dagarna av massor med annat också.
som tex torsdagen jobb,, hästhoppning osv.. :)
jag och Buzz klättrade över 130 iaf.. och det är ju en sån himla skön känsla att få 500 kg häst att göra precis som jag vill.. underbart att flyga över hinder efter hinder! Try it you might like it!




 

Samtidigt som jag sitter här o bloggar så har jag en videokonversation med Freddan som inte heller har nått för sig antagligen. och samtidigt som jag tokrensar stora datorn.. Format C: helt enkelt..
och samtidigt som det är den normala kaosen hemma så ska jag försöka väcka sonen nu som har sovit alldeles för lite idag.. och imorgon (hemska tanke) ska han ge bort sin napp.. ujuj
Kaos ja.. alltid tycker jag det verkar som nu för tiden, Fredagskaoset bestod av att dagis var sängt och jag och oliver hade packat ihop alla måsten på en och samma dag. BVC, MVC biltvätt, biblioteksvända, däcksbyte på hästavagnen.  frissan för samtliga och lunch med tatter.. Huj det gick fort. Men kärleken hade iaf pekat med hela handen så vinterdäcken satt på plats när jag skulle hämta hem vagnen.
Vi klippte oss i vanlig ordning hos sonja på cityfrisörerna och oliver satt som ett ljus och tittade på Kalle Anka.. han tyckte inte att det var kul men det blev ju fint när det var klart.
image93
Eftersom vi sprang runt på stan hela dagen igår så blev det inte nån middagsvila för sonen så han slocknade i tvätthallen på koppartaxi, kl 16 och då var det ju bara att väcka stackaren igen.. den tiden kan man ju inte somna.
Mats är på årsmöte i båtklubben på Dalarnas idag, och jag misstänker att han kommer att bli vald till ordförande,, men vi får väl se om han kan stå emot och säga nej..

Snart är det stalltajm när hästarna ska in och få lite mat och förhoppningsvis en ridtur innan kvällen.
Oliver har äntligen vaknat och hamnat framför Bamse en stund medans maten står på spisen. Och så hinner jag skriva några rader till..
Stora datorn står och tuggar på få se om det blir nån ordning på den. Hoppas hoppas..det blir spännande!!
men först två tusen uppdateringar som tar en bra stund.

Igår kväll alltså fredag så gick oliver och la sig tidigt eftersom han inte hade sovit middag och jag tog en grogg YES,, och två och 3 o 4 ... hrmmm sen gick jag o la mig. Hatar verkligen idol!!! Mats skulle se det så jag skickade ner honom igen när han kom upp så han somnade o sov på soffan hela natten. Snäll som jag är så gick jag ner med ett täcke när klockan var 3 typ.
Sen försökte jag somna om vilket var svårare än nödvändigt.. hade en teori om att jag tänker galet mycket på vad jag vill drömma om så gör jag det.. funkade sådär när jag väl somnade. Alltid när jag har festat så vaknar jag tidigt och kan inte somna om.. och när man väl är trött då är det för sent att gå o sova.

phu nu börjar datorn med uppdatering 1 av 84.. kommer nog ta en stund, och tvättmaskinen sa till att den var klar också..kul
Men jag sitter väl här o glor om det är nån som undrar...
Hej baberiba

Trött tröttare tröttast..

Inte helt ovanlig syn hos fam göransson jonsson..
image92

Kökets oumbärliga detaljer..

Alltså det gick fin fint att åka buss innan man hade körkort,, och det gick strålande att gå eller cykla till skolan när det inte ens gick buss.. men nu .. finns så mycket saker som jag inte skulle klara mig utan har jag kommit på. Och idag (och många andra dagar) är det Ismaskin,, Lökhack och avrinningsyta, säkert saker som man egentligen skulle klara sig hur bra som helst utan men har man en gång haft dom så är man torsk.. lite som med golfen alltså.
image89
I-lands problem??

Lovade egentligen att jag skulle blogga om viagra idag.. men jag har inte så mycket att skriva pga brist på erfarenhet.. men fick en kommentar idag att "det är som att sätta turbo i bilen" Undrar hur det känns egentligen. Jag har ju en gång i min ungdom (ja den är ju inte så långt borta) chippat en taxi.. ps chefen visste inte om det då heller. och om jag tänker efter så är det mycket han inte vet haha.
Nåja det var iaf jävligt roligt.. och fort gick det.. Då med.
Så jag funderar på om det kan va lika kul med viagra? NÅN SOM VET?? eller ska jag få lov att prova själv. Isåfall lovar jag att redovisa resultatet här.. hehe

BTW så har jag amputerat ett ben kan man tro.. Smilla ska iväg till norge och bli norsk champion i helgen.. Håll tummarna. Så vi har haft pälsvård. (måste sätta mig igen nu.) och mats förevigade det.. och man kan lätt tro att jag har amputerat ett ben vid knäet.
image90


Nu dax för tv, borstning och sovning,

HejA KorSNäs!!!!!
see u friday. and sunday!

Hej igen...

Har varit borta ett tag,, pga av slöhet, ovilja och bortrest.. Jag tror också en släng av höstdepp.. trist men jag vill verkligen att det ska bli vinter nu,.! Den här perioden är lixom en döperiod, och jag fixxar inte att inte ha nått att göra. Som dom flesta vet. hrmm nu finns det ingen snö till skidor och skoter,, det är halkigt och mörkt, kallt och jävligt. Det är förvisso ok att rida NÄR man äntligen kommer ner i ridhuset.. men först sextiotusen reflexer.. och det är så jävla tråkigt att dra på o av stup i kvarten.
Så här ser det iallafall ut när jag väl kommer iväg. Avancerade övningar med galoppombyten och skänkelvikningar.. heha (film kommer)
href="http://www.imageshack.us/" mce_href="http://www.imageshack.us/">[Upload your own video]

Någonting att se fram emot i höstmörkret är iallafall julbord med jobbet och min fasters 60 års kalas på Selma Lagerlöf spa.. Najs.. Bubbel med bubbel och bastu, det är min grej det. Hade inte haft något emot en solresa också. SOMturär har mats fått resecheckar på apollo av telia.?!? som måste utnyttjas innan mars.. det räcker nog faktiskt till en liten solresa eller möjligtvis nån weekend på andra sidan atlanten iaf.. dessutom är Frugan värd det faktiskt. Han hade tänkt sälja dom först,.,. men då jäklar blir jag arg.  Tror jag ska leta nån sista minuten få se..

I övrigt sitter jag med tusen papper på bordet och borde ta tag i nått av dom .. sen kanske.
Golfklubborna är på väg.. Insåg imorse när jag vaknade att puttern också matchar bagen !! HA det du anna!! den lilla toffeln är ju faktiskt orange,,. jepp

Oliver är hemma igen efter en vecka i paradiset.. där är det ett laglöst land. man få göra som man vill.. titta på barbapappa när man vill var man vill och hur ofta man vill.. suck.  Första kvällen vill ehan ju naturligtvis inte lägga sig i tid.. sprang runt på övervåningen i två timmar innan han så småningom stupade av trötthet.. gårdagen gick bättre.. hoppas på jackpot ikväll..

Hoppas också på ridning ikväll. Ingen träning vad jag vet i ridhuset ikväll. men mats skulle ut med traktorn på uppdrag om jag inte minns helt fel. Dags att ta upp taxibåten tror jag. Så det blir väl sent i stallet idag.. tråkigt att vara själv bara. Men hu så skönt att pyssla i lugn och ro.. Mocka skit och packa hösäckar. Det är verkligen lugnande i själen. Faktum är att är man hästmänniska så finns det inget bättre än att få komma till stallet och pyssla, spelar ingen roll om man är bakis, magsjuk eller trött.. kommer man bara dit så blir allting tusen gånger bättre på en endaste gång.


Ljuvliga syn

Nu har man ju varit barnledig en vecka och fått vaddå gjort.. jo har käkat middag med maken en kväll.. ridit lite och spelat bowling. Efter års premiären för bowlingen i rättvik så fanns det ju en hel del mer att önska. eller så var det så att jag var nykter men ingen annan.. kan vara så också så jag skyller på det.
Men efter en serie i förlustens tecken (mest för husfridens skull) så ryckte jag upp mig till mitt gamla vanliga ja och drog in fyra serier mellan 146 och 155 p.. 



Helgen som var tillbringades i Karlstad hos mormor och morfar och div husdjur. ca 3 hundar en katt och 26-30 kaniner.. Gjorde som man bör när man kommer hem.. bli ompysslad, bastar får maten serverad och sover. och några procent på det sen. Provade ett nytt vin.. (dricker aldrig vin) som hette typ så här..


VITT naturligtvis. Och riktigt gott. får nog lägga in en beställning från forshaga.. såg att det fanns en kartong i källaren. Mormor drog till Kristinehamn på lördagen och jag o oliver åkte dit och hälsade på en snabbis. fortsatte sen till Örebro och en sväng på ikea, dormys och max. sen hem igen. Farsis lagade Oxfile (lyckades undvika älgfileén tack o lov) med klyftpot. och färsk musslor i vitt vin, Mumma. Jag åt popcorn och drack upp allt övertaligt vin. också mumma.

Nu åter till verkligheten och arbete..
Kyss Karlsson
A

Jag är skyldig er en blogg...

och den kommer,, jag har massor att berätta men ingen ork att skriva.. trist

Grey´s idag

Tv kväll i sängen alltså..

mmm natti på er..    :-)

TITTA!!!!!

Jag hittade den igen!! den är inte i nufferbo!! tyvärr kanske vad vet jag,,,

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=17685444


Lovely nu kan jag torrglo heeela natten igen!

Jag kan inte blogga...

Jag är alldeles för mätt.. phu.
Maken bjöd på middag och jag tog massor med gott. haha. Han låg ju lite på minus efter helgen.. men börjar jobba sig tillbaka. Mera sånt.  Jag är en bortskämd flicka ,, jag erkänner det!! OCH jag älskar det!  HA sådetså.
Idag kom jag hem i hyfsad tid efter en värdering här i krokarna. Lovade tillockmed att lämna in värderingen på länsförsäkringar bank.. snäll som  man är. (ok jag ska ändå dig) Skatteverket bjuder på information för mäklare på torsdag, och då har jag bjudit in mig själv på lunch i falun dessutom. Fast just nu känns det inte som om jag nånsin kommer få i mig mer mat. suck jag som skulle bli smal och vacker igen. LR hur.. Det där med beach 2008 har lixom redan gått i stöpet. men nångång under 2000talet borde det väl bli av kan man hoppas.
Jag pallrade mig iväg til stallet och kom upp på hästen redan kl 18,, måste vara rekord. Men sen hände det grejjer.. när jag gick hem från ridhuset hade det fastnat en hästtransport i backen igen. Händer ofta!! men den här stog på trekvarten och hästarna var inte riktigt nöjda med det. Min jävla skithäst tyckte det var skit lattjo och passade på att bocka o stegra sig som en idiot när han fick chansen. han är normalt lugnet själv.. men nu har han säkert en gnutta överskottsenergi och då tar han varje chans han får att studsa runt.
Hästarna baxades ut ur transporten och den ena hade gjort sig illa ordentligt på ett ben och det blev veterinärbesök och troligen en övernattning i vika strand. Nåja värre ställe kan man väl hamna på.. Hoppas verkligen att det ordnar upp sig med hästapållen.

Kan väl lika gärna blogga nurå

när jag ändå sitter här.. Tråkigt men sant. Hade planerat massor med nytta idag men det sket sig eftersom mats blev blixtinkallad till ett JÄTTEviktigt älgtramsmöte.. åhh 
Jaja jag har uppdaterat mina datorer med nya MSN och alla windowsuppdateringarna och samtidigt redigerat bilder och tillverkat två nya skivor med gamla favoriter.. återkommer till dom senare.
Men nu lite tramsande. Golfklubborna kommer om nån vecka. Min bag specialbeställdes direkt från Ping nämligen för att matcha klubborna. HAHA typiskt inte min ide ANNNNAAAAA.. tack så mycket ;-) Men den skulle ju absolut vara orange.. ähhh
Min dag har varit rätt jobbig för nån släng av höstdepression har visst gjort sig påmind.. jobbigt. Och i samma stund osm jag skriver  detta så går denna sång igång o då vet jag inte nån som kan vara deppad.. LR??

Det här kan faktiskt vara den i särklass sämsta eurovisonsången någonsin .. Eller möjligtvis efter Österrikes Alf Poier .. den var inte heller bra,, men rolig.
Undrar dock nu vart jag har fått den här låten ifrån från början.  Men kul är den ändå.

Under kvällen så jag har iaf lyssnat på massor med gamla godingar och kommit på att man så fort glömmer bort riktigt bra låtar. Undrar om det är lixom ett max antal låtar som får plats i hjärnan på en o samma gång. Jag får lov att gå igenom arkivet med jämna mellanrum för att uppdatera mig själv.
För nån månad sen så fick jag en säck med cd skivor av mats som jag inte har ens gått igenom än, säkert massor med bra skivor. Men jag har ju allt idatorn.

Några låtar som jag inser att jag har saknat är Carlene Carter och Nikelback. fick lov att lyssna lite på dom ikväll.

Nu kom mats hem efter hårda förhandlingar. om älgpass och andra intressanta saker. Hua

Jag sitter och njuter av musik i högtalarna.  Men dom börjar bli lite trötta så jag har önskat mig nya i julklapp av maken. Z2300 är likvärdiga dom jag har men snyggare och antagligen bärttre. Då kan jag dra på ännu mer än nu! Tur man inte har några grannar.

Annars är jag ännu mer deppad över att min fina audi på nätet är borta!! Buää nu kan jag inte sitta och torrglo på den heller som mats säger hela tiden. Mitt enda hopp står nu till att jag har nån hemlig beundrare som har köpt den och tänker komma med en schysst överraskning.. NOG..
Men, men, golfklubbor snart här,, golfsäsong sååå långt borta.. deprimerande !! JAA

nu till en film igen..

Mattes knähund på barstolen


Nu har jag gjort rätt mycket med ingenting.. lite bilder här som är resultatet av kvällen också. Stilstudie från FRK..




 Nu skiter jag idet här och går i säng.. Natti

Helg och INTERNET igen..

Helgen har varit sisådär. var lite jobbigt med Oliver men det blev ju bra... eller det blev aldrig dåligt egentligen. men han fick vara kvar på lasarettet för observation i 24 h. Jobbade på fredagen och gick sedan ut med Lillis på harrys för lite mat och en öl. Sen sov jag kvar där på soffan i lugn o ro... sen bjöd lördagen på Älgfest i bystugan här mittemot oss. det är alltid lämpligt med fester där då man får krypavstånd hem.
Det dansandes och dracks... jag dansade mer än jag drack och gick hem i tid med Ferran. Sen sov jag till halv 11 på söndagen.. skööönt. Längesen.
På söndagen satt vi här och filosoferade länge o väl sen kom Folke och Gunilla och hämtade oss med taxibåten och åkte till Torsång och firade fars dag..



Nu till hästhoppning och bästa Bonden.. Pierce...mmmmm

Natti

slutet gott allting gott

Oliver mår bra och är hemma hos Mormor o Morfar.. Han fick dessutom pankaka och glass på sjukhuset så allt blev genast mycket bättre efter gårdagen kräkmedicin. Nåja Mamma och pappa fick en snabbtur till karlstad och hem igen. Hunden verkar inte lida av högt blodtryck heller fast hon drog i sig den första spyan med blodtrycksmedicien som oliver la på köksgolvet.
mer utfölig blogg kommer inom kort, nu avslappnande bubbel med svägerskan.

Egentligen orkar jag inte...

blogga idag, men jag måste berätta om mitt papper.. för alla er som har följt detta dilemma som nu har kommit till sitt slut.. hoppas jag.
image72

Shit vad ett litet papper kan ta slut på ens nerver,, men nu är det mitt. OCH TACK världens bästa Johan! vad skulle jag göra utan dig?!
Ja och masse också som har fixat och svetsat en ny katalysator. bilen är ju som ny, vid närmare eftertanke tror jag inte att den har gått så här bra någonsin. Det ni! Nu vill jag aldrig byta bil.. (kanske liiite) och då vill jag ha den här! Säger som olli, Billll Haaaaa...

http://www.mobile.de/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sprache=8&sr_qual=GN&id=11111111285859192&

Men men den som väntar på nått gott...

Ok jag har ju egentligen fått mer än jag borde nu på slutet med tanke på vad jag har köpt.. eller ok fått köpa. eller jag menar pappa köpt..
image74
image73

Japp nästa år får ni passa er.. Tur att du satsar på musikalen nästa år Anna.. hehe.. Love U

Nu räcker det med goda nyheter för idag.
Oliver KOM HEM mamma saknar dig.. suck.
Maaats kom hem.. nu ska det städas,, puss.
hoppas att du inte fryser till is i skogen.


ingen blogg idag

Sorry... men jag återkommer med tokgoda nyheter...

men idag VAB.

aj aj aj..

det är mina initialer det!!
Ännu en härlig dag med regn, trasig bil, och papper överallt. Hade inte jättebråttom upp i morse eftersom det var bilverkstad på schemat, och faktiskt så sov Oliver som en stock. Smilla makade ner sig en stund också för att mysa till det lite .. tur hon är mjuk. Hon var ju förövrigt nersövd och HD röntgad i fredags, då slumrade hon en stund i mattes knä.. helt lealös, snuskigt. image71
image70

FÖ vill jag utfärda en varning! Avskaffa all Städning,, det är farligt,. Se bara på mig, nybliven medlem i PRO och allt.. plus att jag höll på att bli av med ett finger på kuppen.
Imorse när jag hade varit iväg med bilen så tog jag vägen förbi koppartaxi och spanade in bilderna från Oktoberfesten !! JA Anna B du är så snygg på korten, och en himla massa pussande o kramande tycker jag. Mats kommenterade bara att jag fanns med på nån bild som jag inte hade berättat om.. värst va vi pussades då.. stackars Tobbe. LR??
Imorgon åker Ploppis till Morfar och Mormor.. det var han inte sen att berätta på dagis i morse. "Min morfar hämta olli.. " Så nu ska jag vara tokvuxen resten av veckan och gå på kalas och städa och rida och och och.. AW here we come! Jag coh Lillis ska hitta på nått. kanske killarna kan få vara med också. vem vet! Kul blir det hursom helst. Ska nog ta och ringa bergmästaren faktiskt. Det var ju rikitgt kul sist!

.......... Och ............ jag letar efter en låt som kanske skulle kunna göra susen.. testade den härom sistens.. funkade bra.

Återkommer

Nu till kontrakt, likvidavräkningar, byggytor och försäkringar!!
A

Dagens sanning

 


Själv tänkte jag beställa golfklubbor o då har internet sidan lagt ner.. typiskt..
går o säljer ett hus istället kram

Tant Anna Kristina Jonsson anmäler sig härmed ...

Till P.R.O!  Aj ajajaja känner mig som 69 typ och lider med alla som har ont i ryggen.. JAG HATAR ryggen. buäää
Min helg har som sagt sett ut som följande.. Skit piss och vademecum eller vad fan det heter.
Fredag ! halvdag.. LR HUR. hemma ca 20:00 efter bilmekning (äääntligen har underbara johan hittat felet.) en ventilfjäder är av!!  Hur nu det kan gå till..
Var till Blge och lämnade in vigselringen som har tappat en diamant. typiskt. OCH när jag ringde för att påtala detta så säger kärringen Men den är ju guld så då sitter inte stenarna så bra.. och du har den säkert varje dag... JA VA FAAAN vad är en vigselring tänker jag då .. har man den inte på sig eller? och nur sällan är vigselringar av guld? öhhh.. Kärring..
Ja ja jag reklamerade den iaf, få se vad dom säger.
Ingen ridning På heeela veckan. sorg i hjärtat. Stackars hästen som är så go. Som tur är var bästa Malin ute i skogen igår iaf. hoppas det var skönt. Det var egentligen tävling igår som blev inställd,, både pgr av ingen träning och ett helvetes ryggskott.. eller vad det är.
Lördag morgon och jag o Oliver drog igång projekt STOOORstädning. rev omkring allt som gick, plockat och plockat. Så kom Lillis, Ferran och Bazbaz förbi och hjälpte mats att plocka av släpvagnen som är fylld med möbler och grejjer från farmor. Och då är det bara att ta fram det stora artilleriet för att få upp skiten på övervåningen. Tackgud för traktorn.  Det trista med det hela var att ju mer jag plockade bort desto mer fylldes det på i hallen. Så nu är den full med grejjer och både jag och mats är helt slut i ryggen och kan inte flytta nånting. Hata. 
 


Mats tog tag i Den berömda AUDIn och böt bromsskivor och katalysator. Nu är det ju faktiskt ganska tyst. Lät lite som en skördetröska innan.
Sen fortsatte lördagen med städning på hög nivå med allt det där tråkiga.. Somnade helt ovaggad på kvällen. Lördag och i säng före 10 ! Underbart..
Söndag morgon mmmm går ner och lyfter oliver och benen viker sig. kul. Så nu är man mer eller mindre invalido. Så det blev verkligen ingen aktivitet av någon sort. Så det blev barbapappa i mammas och pappas säng. (ok jag sov) Och det var skönt, när man fått i sig lite ciiinen så ryggen kändes lite mindre iaf. (ja det är lite synd om mig) Tack o lov för världens bästa mamma o pappa.. Dom kommer upp på onsdag och lånar med sig sonen hem så vi får lite avlastning för att hinna ikapp med kartonger och grejjer som är överallt. Dessutom är det ju den berömda älgfesten i helgen,. Mat, sprit och dans. usch. Anna vill du följa? Jag är garanterat yngst på bygget.
I övrigt då.. jo vi vinchade upp slussbruden igår kväll. jag och olli tittade på och Gunilla masserade min rygg.. Tusen tack.. såå skönt. 
Nu har jag tusen saker att göra.. åkte upp tidigt imorse till Leksand, det var lite halkigt faktiskt men nu är Vinterdäcken på plats så det funkar ändå.
Hörde en ny låt på radion som jag inte kan låta bli att gilla..

Ha en bra dag..

Jo förresten måste bocka o buga för mina älskade ............. och ..........
som tycker att min blogg är bättre än sex!! HAHAHA det är roligt att det är det bästa ni har att göra på
kvällen .. läsa alltså  ;-)

ingen bloggning i helgen..

imorgon ska  jag berätta om lögardagen och söndagen from hell..
ojojoj

30 års kris och trasiga bilar..

Vet inte vilket som är värst.. men eftersom att jag inte har haft nån 30 års kris,, så är det just nu iaf trasiga bilar.. Spenderade en helkväll i garaget med en trasig bil och en mekaniker igår. hrmmm bytte både det ena och det andra och inte ett jävla dugg bättre blev det. Körförbud på måndag och inte ens en lösning i sikte. Bilen går på 5 av 6 cylindrar och det finns inga fel.. hrmm Var in och tog ett avgasprov imorse. och den gav ju inte ens värden som går att utläsa. Alltså Lambda,,PPM co2 och gud o hans moster JAG BLIR VANSINNIG... phu. Tur jag har en trevlig mekaniker,, men som nu också är rätt trött på min bil..
MEN sen vil jag säga en sak livet blir bara bättre efter 30. Veronica!! det är så! iaf för mig. Allting har lixom hänt nu! Barn, familj, jobb, osv osv. ja och en trasig bil. Det är så skönt att kunna upskatta allt det där som inte fanns förrut. Och som egentligen inte saknades heller för den delen. Då nöjde jag mig med en Ford Fiesta -81, en etta på 39 kvm och ett jobb som var dygnet runt. Imorse åkte jag runt sjön och såg hur vackert det är där jag bor egentligen.. från andra sidan som man aldrig tänker på. döm själva.
image65

Nu är det dessutom så här att jag inte har något internet hemma.. blä.. Vi har bytt leverantör och telia kan inte få igång skiten förrän om tio dagar.. så nu kommer det bli dåligt med internettande i helgen. Tänk va mycket jag ska få gjort då! Städning, vinterkonservering och bakning.. NOT!! LR hur att jag bakar.. näääe.  HAHA
men på lördag är det fest hos Vroncis, hennes Andreas fyller år! GRATTIS.. och så blir det nått HAK på stan som hon uttryckte det. Men vi får se, jag ska ju skruva katalysator, bromskivor o annat skitigt i helgen. Kanske kanske jag hinner rida också. jag har riktigt dåligt samvete för stackars Buzz som inte har kommit ut nånting den här veckan på grund av bil,  jakt och vinterkonservering varenda kväll.. Stackars. Nu åter till verkligheten och två miljoner papper som ligger o skräpar på bordet som måste fixas innan jag kan gå hem för idag,, eller rättare sagt till veterinären för HD koll på Championen.. så det kan bli några valpar. Sen värdering av ett hus i kväll sen natt och sov gott.. Så vi hörs på måndag igen..
A

Huvudvärk och blöt hund..

Samma visa imorse.. hinner precis tänka sköööönt somna om när det kommer nån o skriiiiiker MMMMMaaaaaaaaaaammmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaa nerför trappen.. drar täcket över huvudet och hör hur världens bästa mats kommer upp och hämtar oliver.. Tack älskling.
image63


Då inbilllarj ag mig igen.. som alltid att jag ska somna om, men då kommer Smilla rätt utifrån och upp i sängen under täcket,,. BLÖÖÖT.. Lika jävla bra att gå upp..
Så nu är det ipren som gäller för att rädda denna dag..

Forts följer.

RSS 2.0