Helgen är över phu...

Lördag och hästhoppning.. ok..
Lördagkväll.. utgång och middag på greken.. mmmm
Bowling med Jonas och hans Anna.. Jävla skit, åkte på stryk med några fjuttiga skitpoäng.. (ledde mest hela tiden) åhhh suck.
Sen Harrys för en snabb drink och sedan vidare hem till Lillis och Ferran och väntade in bussen kl 0215.
upp tidigt och till stallet.. löshoppade hästen över 140 cm.. ok han hoppar väl utan bekymmer men han gör det inte korrekt.. han kommer för fort kryper för nära och får göra mer eller mindre helikoptersprång. vill att han ska ta i lite utifrån istället så det blir en bättre båge genom luften.  Enklare att sitta kvar då om man nu skulle sitta på.



Nåväl somnade på soffan vid 10 tiden och vaknade kl 15 när mats ringde o väckte mig. Dags att vakna lixom. Åkte in till Ångsågen och hämtade upp mats och käkade lite snabbt innan vi åkte ner till karlstad för att hämta hem lillskiten.. Vi kom iväg i tid.. (ovanligt föra tt vara oss) och Oliver var vaken när vi kom dit.. så vi hade pusskalas först och gick igenom hela veckan och tittade på råttorna..(rattatouille) sen mekade vi ner oss i mammas dubbelsäng och försökte få lite sömn.! HELT OMÖJLIGT att sova i samma säng som en treåring.. både jag o mats var på väg ur flera gånger när oliver snurrade runt som en propeller. suck.
Full fart hem imorse iaf och vidare till jobbet.
Klart slut varulvstjut..
A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0