HAHAHA.. vem fan kommer på tanken??


det blev inte riktigt som jag hade tänkt det...

Fredag... Världens bästa fredag skulle det ju bli. Först jobbade jag till tre och sen hade vi jippo på kupolen, där vi stod o delade ut broschyrer med utvalada objekt till salu. Men sen vankades det ju utekväll med tjejjerna,,. sorry fredrik men du är som en av tjejjerna.
Kom hem vid sju och började duscha, sminka och spela musik. Helt själv. Och så gjorde jag väl det första misstaget att ta fram en flaska minttu. Suck Jag vet ju att det aldrig blir bra av minttu. Been there, done that liksom. Nåväl, ett av kvällens mål var ju att faktiskt bli full. Det var min tur nu!! och dessutom lika full eller fullare än malin vilket är näst intill en omöjlighet. MEN det gick, tack var minttu. Mitt andra misstag var nog att dessutom ta med flaskan hem till Fredrik på förfest. Ahhh pucko, den tog nog nästan slut dessutom.
Sen blev det (för att göra en lång historia kort) taxi ner på stan, harrys två minuter och sen banken i kanske fem, eller hur lång tid det nu tar att dricka ett glas vatten och gå på toa. Sen mådde jonsson inte så himla bra så jag skulle ta en lite promenad och lämnade banken och alla grejjerna hos malin. Gick ut för att få lite luft,, blev nog rätt mycket för det blev kallt. Men inte blev det nå bättre av det utan mådde helt enkelt rätt illa... lite för illa tom. Sen var planen att jag skulle ta bussen hem eller sova hos Lillis, men inget av det var ett alternativ kl 2 utan det var bara att hålla sig stilla som var ett alternativ över huvud taget. Sen blev det en taxi hem vid 3 tiden när jag hade kvicknat till lite mer. Men jag gnäller ändå inte eftersom jag nådde mitt mål, att bli full, tom fullare än malin.. Grattis till mig då.
Det roliga är ändå att när jag blir så snurrig så tycker jag att jag är så redig när jag kommer hem och påstår troligen alltid att jag är i princip nykter.. men jag tror att mats har genomskådat mig ännu en gång så igår gick jag mest o la mig utan att försöka mig på nånting som jag ändå aldrig har lyckats med,,

Nu Bakfyllemat.
Mums
A

uschigt..

men ändå inte. Alltså jag vet inte, men vissa dagar är bara så blä.. ingenting blir riktigt som man tänkt. Förvisso är det inte synd om mig på något vis, men man önskar att saker och ting ändå kunde flyta på riktigt bra. Nu är det bara så trögt, det går segt, sura miner, och man blir ifrågasatt.. helt utan anledning. Imorse när jag åkte till jobbet var jag utsövd,, och ganska pigg. MEN det skallrar i alla jävla högtalare, eller dörrar eller va fan det nu är när man spelar musik i bilen, Jag blir så jävla sur. Har lämnat in bilen gång på gång och inte händer det nånting annat än att den blir tvättad.. och tack gode gud, eller pierre för det. Men fan, jag bara längtar till jag får byta bil, inte för att jag inte gillar passaten, nej utan för att det aldrig blir fixat. Jag kan räkna upp flertalet fel, och jag har haft den inlämnad så många gånger nu och jag orkar verkligen inte mer. Nu skiter jag i det. Antingen är det ett måndagsexemplar eller så är det jag som är för petig. Jag vet inte men nästa bil blir inte en WV produkt. Tyvärr för jag gillar verkligen min bil. Verkligen.
Men vem är jag att gnälla egentligen,., folk blir sjuka och dör och elände och krig o gud vet allt.. och jag gnäller på att det skallrar i högtalarna. FY fan för mig. Uschigt.
Så då var det ur systemet. Nu då??
Jo det är massor mer, men om vi tar det roliga så ska jag och tjejjerna ut i helgen.. japp helkväll på Harrys.
Det ska bli kul.
Jag har dessutom blivit utvald av HK att skriva fastighetsbyråns blogg, tillsammans med tre andra tjejjer som är mäklare ute i landet. Dom har läst min blogg här.. och tyckte att jag skulle vara en bra bloggförebild. !?!?!
Nåväl så nu kommer ni se min skrift i media och troligen kommer det inte ta så lång tid innan Bindefeldt hör av sig och jag måste svassa runt på nån röd matta tillsammans med blondinbella och KENZA.. Oj ojoj
Men jag ska inte glömma bort var jag kom ifrån.. hahahahaha
Igår var jag och hämtade upp mina klubbor i IOGT lokalen där Nicklas och Patrick har haft sin simulator under vintern. Har bara slagit där en gång tidigare, men kunde inte motstå några swingar igår igen, och enligt datorn swingade jag iväg bollen med 107 mph och 252 meter. Inte illa swingat tydligen. Trots att klockan var halv tio innan jag kom iväg från jobbet efter att ha suttit där och stirrat som ett jävla fån på skärmen och troligen inte fått nått vettigt gjort.
Dessutom tog jag och Oliver en sväng ut på rangen på Dalsjö idag också för två hinkar. Det gick ju inte riktigt lika långt där men några meter förbi 200 m flaggan var jag iaf. Men det är ju som att slå stenkulor dom där bollarna.
Nu ska jag då iaf däcka i sängen med dosan och zappa ett tag innan det blir klart slut för idag.
kl är 2110 och jag anar en viss PMS här i min närhet så jag ska dra mig undan innan den drabbar oskyldiga medpatienter i detta dårhus.
Grattis VÄrlDen!!
A


Måndag igen.. äntligen

Måndag är en sån där konstig dag, antingen ser man fram emot den jättemycket eller så hatar man den. jag är nånstans mitt emellan. Förrut tyckte jag att lördagar var absolut bästa dagen på veckan, men nu har jag fått ge efter lite och ändå tycka rätt mycket om fredagar också. Dock inte mer än lördagar. men fredagar ger ändå en sån där härlig längtan efter helgen, och det känns ju skönt när man landar efter jobbet och vet att man fortfarande har heeeela helgen framför sig. Men inget slår lördagen, när man först (ibland iaf) har sovmorgon, får göra bara roliga saker hela dagen OCH har en hel kväll och natt där man också kan göra precis vad man vill,, för dom flesta andra gör också roliga saker just den natten. Man kan ju inte riktigt göra samma saker mitt i veckan, inte om man önskar ett visst deltagande av andra också iaf.

Nåväl, måndag då...
I min värld ligger måndagar på en helt godkännd fjärde plats på daglistan. Måndagar innebär förvisso jobb, men man är ändå utvilad och längtar förhoppningsvis liiiite efter att få jobba, jag menar den känslan infinner sig definitivt inte på en torsdag.. ! ínte för mig iaf. torsdagar är i särklass den trökigaste dagen. sen tisdagar.. det är lixom varken eller. Inte i början av veckan och inte heller i slutet.. Bara nånstans där efter vägen. vägen av dagar som måste passeras för att komma till..... just det LÖRDAG... lördag är bäst, fredag näst bäst och sen en hedervärd trea på söndagar.. (lite för mycket ångest)

Min måndag har iaf sett ut som följer..
Jobb.. jobb, lunch,,, ärenden,, fika,,, ärenden,,, jobb,,, dagis,,, städa lite... och rida,, och,,,,,,,,,,,,,,,,, sova..

Nu svider det liiite i ögonen, men lunchen idag bestod av korv och mos, lyxvarianten, PÅ DALSJÖ!!! Japp mina damer och herrar,, årets första golfrestaurangbesök. Mums.
Så här ser det ut över första tee.. Snart.. mycket snart så är det dax!!!!


Nu orkar jag just inge mer igen, för imorgon är ju en sån där mittemellan skit dag som inte är bra till nått speciellt alls.¨
det bästa med sånna dagar är lunchen,  och imorogn ska jag ut på lunchdejt för andra dagen på rad!!!.. Vilken höjdartisdag!!!


Natti!!




Jag blir så konfunderad...


Go to ImageShack® to Create your own Slideshow

Försökte ju i ett tidigare inlägg att baka in ett bildspel.. men det gick inte hur jag än bar mig åt.. försökte och försökte..
 men så gorde jag samma sak idag med hundbildspelet och vips så funkade det.. så då tänkte jag att jag reviderar det tidigare inlägget och gör precis som jag gjorde idag.. Och vad händer.. INGENTING.. får verkligen inte till det..hur jag än försöker..
 Så jag gjorde helt enkelt ett nytt inlägg med samma bildspel som tidigare OCH då mina vänner funkar det helt plötsligt..
 Och jag fattar NADA.. så här är det iaf.. från påskens framträdande.. a´la oliver..

A

Ev ett bildspel..


Go to ImageShack® to Create your own Slideshow

är det inte det ena så är det det andra...

Bitterljuvt äro livet.
Idag lördag började det tidigt eftersom jag och oliver och princessan skulle åka på utställning i Avesta. Vi gick inte precis upp exakt så tidigt som vi hade föreställt oss. Det blev lite extra tid på kudden, men vi kom iväg och var i avesta vid 8 tiden. 9 började det och vi var bland dom första. Och för att göra en lång historia kort så vann Sessan först mot alla tjejjerna i sin ras, och sedan även mot killarna. Sen blev det dags för "semifinalen" för att alla ska förstå. Och då tävlar vi mot alla hundar som har vunnit i resp ras. Och då vann hon också!! Big 1:a för er som vet det. Och då var det bara "finalen" kvar. Alla som vunnit i resp grupp, dvs 10 hundar då det är uppdelat i 10 grupper. Så av alla valpar i 6-9 månader så kom vi totalt 3:a !!! Best In Show 3:a!!  Kul kul kul.
Och naturligtvis var oliver med och tävlade med en liten Babe, i klassen barn med hund! barn upp till 10 år.! Oliver var med råge yngst! och jag törs absolut säga publikfavorit!! Alla som satt runt ringen var helt begaistrade av oliver och babe.!! det var så jävla roligt säkert 20 personer rusade fram med kameror och resten bara satt o sa aahhhh o ohhhh vilken charmig kille.. och jag överdriver verkligen inte!!! tillslut kom det fram en fotograf till mig från DD och sa att han hade fototgraferat honom och intervjuade mig. Så dax att kolla DD på måndag!!! ni får en liten tjuvkik här!!!


Det roligaste var iaf attt han fick ett 4de pris av 10 barn!!! Och speakern ropade upp hans namn så allla hörde, och att han bara var 4 år. Haha En jättestor rosett och godis och tuggben fick han.


Lilla babe uppförde sig exemplariskt och oliver gjorde som han skulle och höll upp hakan och sprang fint.!!

Ska försöka få till ett bildspel tänkte jag för att vi gjorde ett tappert försök att få ihop en bild på 5 av smillas valpar som var på utställningen. Och det var ju som sagt ett rikigt projekt. men det blev såhär tillslut.
från vänster är det janne, micke, babsan, babe och sessan.


men ett tag såg det ut såhär och såhär..


Nåväl vi är mer än nöjda över dagens prestationer. och här kommer vinnarvovven..







Dessvärre har dagen också kantats av en mycket sorglig händelse då en mycket nära vän till familjen har avlidit, allt för tidigt och oväntat.
Mina tankar går till familj och barn. R.I.P


Tack för idag och slut för idag, vi ska ses imorgon och ha det så bra.!!

Oh my god

vilken lång dag det har varit idag... pju

Började kl 6 i stallet.. jag har ju alltid tyckt att om man är riktig hästmänniska så gillar man allt som hör hästarna till också. Typ mockning och sånt.. Och jag måste erkänna att jag haatar att gå upp kl 6 för att släppa ut hästarna. Inte så mycket när jag väl är i stallet, men att ta sig dit.. blä. Är man väl där då går det ju undan och man vaknar till ordentligt.

Nu var det en lång dag framför och sent skulle det bli. kl 21 kom jag hem från tre visningar och är något trött i huvudet och har dumpat mig själv i sängen. Känner själv att jag mest bara svamlar även i skrift. Normat svamlar jag ju på div telefonsvarare och i telefon. En och annan monolog kan det bli, men nu får det vara slut för idag. Både för mig och för prickpelle..


Jo just ja.. den här kom på posten idag..

Ibland lönar det sig att protestera.. Tack polimyndigheten!!!


Godkväll,,,

Ligger i min härliga nybäddade goa säng och funderar över livet.. Gick o la mig halv 8 typ själv. Oliver har legat och joddlat och lekt och läst tills alldeles nyss. Så jag har varit in och släkt hos honom och pussat på prickarna. Men nu är det lugnt och Greys anatomy. Härliga tid.
Eller inte.
Idag har varit en sån där blääää dag. Inget som har funkat nått vidare. Datorproblem, telefonproblem, och tjafs på dagis. Blir så trött. Hur orkar man??
Men jag har iaf gjort en provgrillning av älköttsbiffar, och det blev riktigt gott. Med färska champinjoner och grönsallad. Måste bara se till att det finns nån god sås, till matlådan imorgon.
Imorgon är en riktigt lång dag med mycket i kalendern och tre visningar. Så jag ska åka till stallet kl 6 och släppa ut hästarna.. Hoppas bara att det blir bra väder så det inte behövs så mycket täcken.
Men om jag ska orka upp imorgon så är det bäst att jag stänger av det här för idag.

A

Inte mycket...

att rapportera idag. Har suttit mestadelen på kontoret och bläddrat bland papper, och varit ute i skogen en vända o tittat på fritidshus. Blött..
Skulle via kupolen hem men var alldeles för kall om fossingarna. Så det blev hemfärd och hämta en prickig son på dagis. Sen lite hästhoppning på det så var kvällen fulländad. Jooo jag har borstat halva huvudet på Smilla. det tog bara en timme. Phu. Nu är det ett bakben, ryggen ett halvt huvud och kloklippning kvar.. ca 2 veckors jobb och sen är det bara att börja om igen. YEAH.

Oliver har somnat snäll och jag ska nu skutta ner i min goooa säng. Ensammen. Mats åkte iväg och gjorde vad han nu måste göra. Ganska skönt att få vara själv ibland också.

Så nu godnatt, kram till alla er som inte fått nån kram idag., och sov gott.

slutspurt...

Nu är det nedräkning och bara några fjuttiga timmar kvar av påskhelgen.
Mycket har hunnits med och mycket har inte hunnits med.

Hoppträning , Check
Dressyrträning, Check
Angling, Check
Fylla,. Halvcheck.
Överdriven konsumtion av godis, CHECK
Matlagning.. Ingen check.
Max och pizzeria,  Check :(
Borstning av hundben, 1/4 check.
Brottningsmatch med liten hund. Check.
Städning och tvättning, check, check. och check.
Arbete, en liiiiten check.
Matinee i kungadömet. Check.
Renoverat sadelskåp, Check
Lortat ner nyrekondad bil, Check.... suck
Varit på akuten, Check.
Spelat bort 100 kr på V75, LIVE, Check
ätit ännu mer godis. CHECKFAN.
Lyssnat på Tingaliiin. Checkski.


Nu är iaf livet snart normalt igen. Dvs jobb jobb och mera jobb. Om om om jag inte får vara hemma med prickpelle imorgon beroende på om han fåt komma till dagis eller inte. Har ju varit till distriktssköterskan som inte kunde säga vad det är för fel på honom. Men prickig är han så det räcker o blir över. Huvudsaken är att han har fått anitklimedicin så vi kan sova. Har ju legat bredvid honom i sängen och rivit med en hårborste för attt han inte skulle få panik.
Men nu är det lugnt. även och det är lite upp och ner det mesta.
Kram o Gonatti.
A

Jag försöker och försöker... REVIDERAD UPPLAGA

Har gjort ett bildspel att lägga här men får verkligen inte till det.. Har ju lyckats förrut.. Tro vad jag gör för fel egentligen.

Men intills dess att jag lyckats får ni hålla tillgodo med den här länken som leder till BILDSPELET iallafall.

Och här under ligger även bildspelet men det går ju inte att se..
:( iallafallinte för mig. 

Kan hända jag får till det href="http://imageshack.us/slideshow/index.php" mce_href="http://imageshack.us/slideshow/index.php">Go to ImageShack® to Create your own Slideshow

Påsk...

Är det verkligen en högtid värd att fira? eller är det en riktigt bra ursäkt att bara äta godis och andra onyttigheter? Jag kan väl erkänna att nå mycket mat förrutom en pizza har det inte varit. Oliver har fått mat, men stod mest över för att dyka ner i påskäggen som har ramlat in från höger och vänster. Och tyvärr när dom kommer utifrån så kan jag inte säga att han inte får äta upp godiset, det är ju hans.! (och jag är inte bättre själv heller)
Så nu har vi (och vi bannar oss själva) en hyperaktiv son, även efter 21 på kvällen och dessuom är han heeelt jävla prickig, precis som han skulle ha några hundra myggbett. Dom kom över dagen idag, och kliar ordentligt dessutom. Han satt med en hårborste o kliade sig för ett tag sen. Men jag ringde och frågade sjuksystern vad det var och hon trodde det var sviter efter snor och hosta förra veckan. Vi får väl se.
Men iaf Tack Alla som har påskägg med leksaker!!!
Igår hade vi traditionell angling.  Vi började kl 0600 med whiskey och fiske. Isen såg lite sådär ut men det funkade fast det var rätt mycket vatten på den, speciellt framåt lunch. Men vi hade så trevligt ändå med massor av fisk och grogg.
Och det var inga problem att hålla ölen kyld heller.
Vid 12 tiden gick tjejjerna upp o lagade lunch med janson och korvar o sånt.
Mats och några fler med honom tog en liten stödvila på lämpligt ställe. Bla golv och trädgårdsmöbler. Sen gick dom in i andra andningen. Själv föredrog jag coca cola under hela dagen. Men framåt nio när jag o Oliver gick o sov så åkte dom sista hem iaf. Ryktet säger dock att somliga som gick hem efter lunchen hade gått o lagt sig för kvällen redan vid halv 4. Godnatt... Vi som dock höll ut lite längre än så hade rockkonstert med bajskorvsblues här hemma på trappen.
Observera den exstatiska publiken och vätskekontrollen,, nåja blixten muggen iaf.
Jag som gick o la mig nykter och städad kl 21 vaknade även upp med tuppen nykter och bakfullsfri kl 07. Härligt, solen sken och lite frost i gräset bara. Så jag städade undan det sista, och borstade av ett ben på smilla.. Phu bara 3 kvar.. tänkte jag skulle hinna med alla fyra benen under påsk här.
Sen tog jag Oliver och Owe med mig och åkte på trav på Romme. Spelade bort hundra kronor men blev ändå lite socialt rikare av alla trevliga människor där. Träffade några gamla hästpoolare som jag inte sett på år och dag. Ja och så några snygga kuskar förståss. Sen blev det ett härligt dressyrpass i ridhuset på bästa buzz som håller på att fälla det sista av vinterpälsen och blir så snygg när det är borta.
Nu ska jag faktiskt krypa ner i min gooooa goa säng och zappa lite eftersom jag ska upp och släppa ut hästar imorgon innan jag åker in till Källviken för att träna lite hoppning. Mycket ridning nu på slutet!! härliga liv.!!!


Kram A
 

Underbar och älskad av alla och glassmaskinen går också bra..

sådär ja,,, många veckor sen sist. FY PÅ MIG...
sist jag var här så satt jag på centralen i borlänge tror jag kl 5 på morgonen. suck. Sen gick det bara utför.
Stockholmshelg. Trevligt.
Nästan så jag måste kolla lite på korten för att komma ihåg vad jag gjorde!! ooops.
Ja det gick ner en o annan öl och drink.. Mmmmm
Nåväl jag skulle kunna sammanfatta sista veckorna med jobb, massor med jobb och mer jobb..
Men jag har iallafall fått hem Bästa Buzz och börjat rida rätt mycket. Snöskotrarna ska parkeras undan supersnart. Men det gick ända till midsommar sist dom skulle undan.

Jag måste erkänna att jag har börjat på så många blogginlägg men inte lyckats slutföra nått. Har haft så in i helsike mycket på jobbet känns det som iaf. eller så är det jag som är ineffektiv. Men vi slog iaf rekord förra månaden,. så nånting har vi ju gjort rätt.
I övrigt som sagt så är det rätt snurrigt minst sagt. Det är mycket som har hänt sista tiden. Bla så har det blivit vår. Och lite vinter igen och nu vår. Tror att det är på riktigt den här gången. Nu är det ju påsk den här veckan så att efter det är det ju nästan sommar.
Mats håller på för fullt med båtarna och jag jobbar och försöker jonglera bollarna i det här vi kallar livet.
Sessan är anmäld till sin första utställning den 18 de. Förväntar mig inte så mycket men det kan vara kul att få checka av henne i hetluften. Smilla kan vi lägga ner verksamheten med för hon ser mest ut som en lovikavante.
Buzz är i full träning. Jag försöker rida så mycket jag kan, men tyvärr inte så mycket som jag skulle önska. Det är ju så roligt att rida nu när det inte är kolmörkt och kallt ute. Utan att man faktiskt kan röra sig utan förtiotre jackor och långkalsingar.
Bästa bilen är på service. Förhoppningsvis..*håller tummarna* är det sommardäck på den också när jag hämtar den imorgon. Och troligen är den ren också eftersom man inte såg nummerskylten på den när jag lämnade in den imorse.
I helgen som var så hade jag ett tokryck med städningen. Skurade golven och lister  o dörrar o allt på nedervåningen till svetten sprutade. Nu är det bara uppe kvar. Men igår kväll så ÄÄÄÄntligen så målade jag trappen upp.. den blev vit och fin. och framförallt tyst. nu kan man smyga igen.
Det var så jävla irriterande hur den såg ut. Hela huset är fint och fixat och trappen var som en relik från 1800 talet.
Men nu smetade jag och Malin bara på den massor med vit och fin färg. Helst av allt skulle jag vilja köpa sånna häringa halvmåneformade mattor som man limmar på precis där man går lixom. Gråa.
Men rom byggdes ju inte på en dag.
För övrigt så håller ju Färjestad på att vinna hockey SM också. Ovanligt.. Haa Inte riktigt till allas lycka. Men min iaf .. HEJA FBK!!!
jo och den där glassmaskinen som omnäms i överskriften går inte så bra längre, för den läckte kylvätska så jag var tillbaka och fick ett tillgodokvitto,, vilket jag sedemera har tvättat i maskinen så man inte längre kan se vad det står på det.. Typiskt. Så kontentan blev iaf , ingen glassmaskin och inga pengar till en ny.. Trist.

Nu är klockan 2130 och jag tänker hoppa i säng eftersom vi sov på soffan inatt när trappen upp var avstängd. Och det var väl inte precis nån kvalitetssömn. Så natti..
Ps jag lovar bättring nu när jag iaf kommer ha en trogen läsare iallafall (hoppas jag)

Kram A som i alltid

RSS 2.0