En sk årskrönika??

Jag har ju hållit liv i iden här bloggen sen i oktober nu,, inte så länge kan tyckas men det har aldrig legat för mig att skriva varken dagbok eller anteckna just nånting i onödan faktiskt. Men jag måste erkänna att det är ganska kul faktiskt. Speciellt o gå tillbaka o läsa ibland, så jag tänkte att jag skulle sammanställa året under dagen idag,,, kommer få gå fram o tillbaka till datorn hela dagen men jag har riggat en i köket så jag kan skriva där också.

Dagen blir iaf lugn,, tänkte mest gå här o pysa och laga älgstek,, och dricka cider.,, Jaa jag ska åka och rida också under dagen men mest mysa i myskläder och i värmen här hemma,, tempen i köket står på 29 grader nu så olli går i blöja och jag har inte mycket mer heller,,hrmm som sagt var ju på underverket härom dagen.

Trist det är när det man har skrivit försvinner.. åhhh
Nåja har varit o ridit och hackat fram en hästsko under en halv dec lera fastfrusen, tur man har en murarhammare i bilen. Det var kallt som fn i ridhuset men hästen var superduktig idag. Hellen du skulle ha varit med det var fritt fram!!.. Nu har nyårsfirandet dragit igång, ja har skickat pojkarna till affären så jag kan städa undan det sista och spela utav helvete på nya hägtalarna. Skööönt, det skallrar i skåpen i tvättstugan! Lite black ingvars lättar upp stämmningen,. ok kan bero på en halvliter cider också.

I början av året var det mest snurrigt med dubbla kurser på högskolan i Gävle, juridik dessutom som inte alltid är så glasklart, utan lämnar rätt mycket utrymmer för tolkning, och då gäller det att tolka lika som lärarna, hajade vi snart. Samtidigt som det blev anställningsintervju och det var ju nervöst nog. Men det gick ju vägen alltihop och jag började ju som bekant på SF i Leksand, o det är sååå kul. Värsta bästa chefen har jag ju!
Jag fick dock kapitulera några månader i våras o lämna bort hästen till Svedens PK, så han var ridskolehäst ett tag. Och det var jättebra för honom att få göra det där tråkiga men nödvändiga,, Dressyr.. hua.
Idag när jag red och igår med för den delen så gick det så superbra så jag nästan överväger att man kanske kan vara med i nån lokal dressyrtävling faktiskt. Igår blev det byten på små snurriga åttor,, lite omhoppning över det hela. men idag slog vi till på byten på meddelinjen och omvänd galopp .. tjohooo. det gick ju det med.
tillbaka till årskrönikan. Ok den blir inte så lång o inte säkert så kul heller. Men sommaren sprang ju förbi med stormsteg.. tyvärr.. Hann dock spela lite golf och hopptävla, det är ju det som är livet lixom. Fattar inte hur jag skulle kunna klara mig utan varken det ena eller det andra. Men mest jobba vart det ju. Och det är ju kul det med. Men nu får jag ju dessutom spela golf på arbetstid! wow. Ät skit Falu Kommun. Haha

Sen festades det en hel del.. ute i det gröna och nått varv inne på harrys. Men vi hade en jättekul fest här i smedjan med kivisfolket, jag fyllnade till och somnade, sandra drack en flaska whiskey och kom ut från utedasset på alla tre!?! och skrek va faaaan hände. jag kan inte gå.. sen var det klart.
Sen har vi varit ute på julbord med SF och det var ju det roligaste i år.. höll ut till kl 0630 innan vi stupade i säng.
Nu blir det partaj igen idag, nästa helg och helgen Kick off med SF, och sen ner till Fiskebäckskil på dop,.. i två dagar, med kussarna.. och det blir ju inte nyktert och helgen efter det så har malin tingat mig för en middag på banken med efterföljande Harrys,, det blir dessutom 5 brudar till som hänger på så det blir sinnessjukt roligt.. och fullt. IGEN. Sen blir det bröllop i februari .. ojoj
Jag verkar tappa tråden hela tiden och ramlar in på det som komma skall.. Men man måste ju ha nått att se fram emot  ju!

Nu är det dax att plocka ihop lite leksaker innan det dyker upp folk här IGEN... Party
Hög musik nu!!!

Så ett ryck till och det ska nog ordna sig.. törs snart släpp in främlingar här igen. Har till och med tänt lyktan på trappen och överdoserat kattmat i skålen.
Tyvärr har alla eller nästan alla lösnaglar åkt av och inte har jag nån ork att sätta på nya,. ligger två i höbalen i stallet tex. hade jag inte haft hästen hade jag alla gånger haft långa naglar. men det går bara inte.

Jag kan dock konstatera att jag inte är nån hejare på att skriva årskrönikor.. blir mest babbel som vanligt,
SKÅL o Puss på er
Anna Tant Kristina Jonsson..

inget mer att tillägga

Satt o läste Björn Skifs boken härom dagen...


Han är ju faktiskt rätt bra ibland..

I våran familj..

kan det mesta bli lite hur som helst..
Idag har jag o olli mest mysit i våran sacko framför tvn.. och det är så gooosigt..
Jag var trött som in i helvete imorse när jag gick upp.. men oliver var vaken så vi gick ner o myste vidare iaf.
Mats fick sovmorgon.
Sen åkte vi till ÖB o köpte lite godis o dricka till kvällen, har dessutom lagat en gigant lasagne till oss.
Sen har vi mysstund framför bolibompa allihopa med chifffs o ricka..
Oliver tog en liten paus redan innan maten, han var nog trött.. hehe
Observera att det var städat imorse, men det var då det.
 

nu ska jag fortsätta på ölen och ta en jordnötsring o sväva bort i soffan.. trött
hoppas jag kan ta sovmorgon imorgon..

Hasta la vista..
A

Det är så svårt...


att komma på vad jag ska skriva.. mer än fy faaaannn..
Gårdagen bjöd på ett sinnessjukt irrande fram och tillbaka, Mats jobbade.
ingen ridning heller.
Idag har vi samlat familjen och varit inne i stan o bytt en julklapp, en bordslampa som jag fick som var skitful helt enkelt. Ville ha en strindberglampa istället men det fanns det inte, så det blev ett presentkort ist.
Köpte ännu ett par vinterskor att klampa runt i leran med. Trist.
Sen åkte vi till leksand och förbi kontoret så mats fick se vart jag jobbar.
och så svängde vi in på Clas Olsson.. och köpte lite smått o gott.
Sen åkte jag in till underverket.., äntligen,. och mina vänner investerade 600 pix i EN,,, 1 jag repeterar EN enda BH,, hoppas den är snygg.. trosorna till den har jag inte råd med,, dom kostar 350 och det är typ bara spets i dom. haha mest luft alltså. http://www.chantelle.com/ Africa

Nu ska jag stoppa sonen i sängen o bara döööö...

Da´n efter da´n

Så var ännu en juldag avklarad.. borde ha blivit längre men efter omständigheterna blev den ganska lång ändå.
Vi hängde mest hela fm hemma här och oliver lagade mat åt alla i sin nya spis.
Sen åkte vi till stan och käkade italienskt julbord. mmmm mer min stil, är ju ingen fantast av julmat.



Efter det som sagt så åkte vi över till borlänge o gick in till annika på rum 202 på galaxen o började förfesta.. suck. att man aldrig lär sig.??
Sen fick vi ett telefonsamtal att det hade börjat dra ihop sig till kö utaför så vi fick kuta ner o ställa oss om vi ens skulle komma in.. En timme tog det!! i regn o snöslask.. frisyren började ge upp och likna afro igen. Träffade många roliga typer ikön iaf , en o annan fräckis drogs också för att hålla humöret på topp..
Vi ringde till tony typ 20 ggr o hotade med efterfest också. men han var inte hemma, typiskt. eller kanske tur för honom det!
Väl inne så blev det baren , baren och baren.. hej o hå.. och en styrdans med maken också! Anna försökte fota för att dokumentera men det blev inget av med det! hehe
Men sen gick det bara utför! kl 24 så var jag såå jävla trött att benen inte funkade nå vidare längre. så jag släpade mig ut och till bilen för att bara få vila lite.. men Mats rekvirerade en taxi och nästa gång jag vaknade så var det i morse!. klart slut varulvstjut lixom.
Min kära vän som jag inte ska nämna vid namn här.. som jag egentligen bara såg röken av en supersnabbis,, hade iaf fått hugg på nån och så vitt hon vet ev satt på honom också.. men hon var inte säker. haha grattis!!

Ska försöka få sonen i säng nu,, har varit över till blge o hämtat mats bil och tog middagen på MAX, mmmmmm tillsammans med Anna., Och nu har jag installerat mina nya 400 watts högtalare till datorn så nu ska spelas utav helvete kan jag lova.. Passade till och med på att möblera om hela datarummet så det känns ganska fräscht,, Nu är det bara resten av huset kvar. Suck.

Sjung Hallelulja

Finally over,,,

Äntligen klart kan man säga på svenska.. phu vilket jävla maraton.

Har överlevt julafton med jullunch för tio personer, kalle anka, tomtebesök, julklappar, sprit, och kalkonmiddag och romertopf??..
Julbordet bestod som vanligt av det mesta,, och mycket otippat, bla kaninlevermousse, kanin i senapssås och kalkon. Och Romertopf,, om det ens är så det stavas. Vi var tio personer som åt så magen stod åt 10 håll.. och sen åt vi lite till. och lite till.. Jag och cissi konstaterade att nedkomsten av våra tvillingpar var nära förestående.
Oliver tog tillfället i akt och levde om med allt och alla hela kvällen. han höll igång till halv 11 ung men sen gick han o lade sig på eget bevåg..Nu har han lekt med allt några vändor och han hamnat på soffan i ryggläge. Phu..
Mats stökar i köket och ska ut o elda papper.. innan vi ska åka till stan och käka julmat IGEN...
Åter till fenomenet romertopf.. är tydligen en tysk delikatess/specialitet,, som tar ett halvår minst att förbereda. Man börjar med en eller ett par flaskor 80%ig stråhrom vid midsommar som man häller upp i ett krus, och sen fyller man på under skördetiden med allt som mognar i trädgården, tex äpple vindruvor jordgubbar etc, som varvas med mer rom allteftersom det dunstar. så nu till jul var det som en fuktkompott med sprit, som vi åt med glass.. SKitGott.. och sött.. själva spriten var ju som juice. så det kunde man blanda grogg på!! haha Vanligtvis så har vi ju Mimosa som välkomstdrink.. och även senare drink och det gick utmärkt att göra mimosa på spadet ur romertopfen.
När alla var sjukligt mätta var det kalle, naturligtvis.. Och jäsning..
sen kom tomten.. samtidigt som Sebastian åkte iväg och köpte mer julmust..

Mycket paketöppnande blev det..
sen brann ljusstaken upp.. Cissi skulle slänga vatten på matsalsbordet,, mats slängde ut ljusstaken och pappa hade fått en sexkilos brandsläckare som vi hade kunnat testa.. nåväl det gick bra trots förvirring men ändock ingen panik.
klappskörden bestod för min del av följande.. en skrivbordslampa,(bytes) högtalare till datorn, en uppsjö med underkläder, alla för små. en ljuslykta till trappen, Lyser. Äggkoppar, med matchande salt och pepparkar. samt GOLFKLUBBOR!!! har lagt över allt från gamla bagen till nya nu så,,, Nu åker vi!!

Sedan det bästa av allt., Kalkonas... med 30 liter gräddsås.. lite grönsaker för syns skull och sen bara svulla..
sen gonatt.. man överlever inte den kalkonmiddagen mer än 30 minuter sen är det kört.
Nu laddar jag mentalt för att hoppa in i duschen och försöka rätta till det som kördes i bott i går. dvs allt. Sen ska jag åka och ge hästarna lunch och fara in till Lillis och Ferran i stan, sen borlänge, fest, stora björn,, efterfest,,  scandicfrukost?? ska vi klara av det den här gången? sen gonatt nånstans.. frågan är bara vart? Anna?? Anna?? Jonas?? hehe








Que sera sera..
A

Da´n före da´n..

Ack så dryygt med dagar hit o dagar dit.. knappt så man vet vad som är vad..

Har gjort årets storhandling med farsis idag..  vi intog City Gross med svärd och sköld för att brotta oss igenom massorna,.. och jag tror vi fick med oss det mesta utan allt för stora förluster i trupperna. Irriterande nog hade dom inte en jävla kalkon på hela CG.. men men vi åkte till trogna willys.
I familjen Jonsson/Göransson/svärdström så har vi bytt ut lutfisken och gröten mot ett nattmål kalkon och 3 liter gräddsås o potatis.. sen rullar vi hem. Haha Det är det lag på så det är ingen ide´att försöka rucka på den traditionen.
Dagen till ära har vi också tagit in grannen.. nej Granen.. det blev visst fel.
Imorgon ska eländet kläääs .. åhh
Just nu är vi alla för mätta och fulla för att få i en enda mojäng utan att det blir en katastrof.
Pappa hamnar alltid i en matlagningshysteri så här innan jul.. så idag blev det inbakad älgkalvfile´ med stekt pot o gräddsås.
Mats sköt älgen för nån vecka sen så det smakade verkligen vilt av den. Vanligtvis vill ja ha köttet i frysen ett år innan det tillagas men nu var det färskt så de gnägga..
Nåja det smakade ok. Hade jag fått filen så hade det nog bara blitt grytbitar av alltihopa.
Sítter o iakttar farsis som fortfarande lagar mat.. nu ska det bli nån variant av kålpudding och brunkål.. han har väl hittat nått kålhuvud i kýlen antar jag, som får stryka på foten.  Sen blir det kaninen som ska brässeras. lite sent för att dresseras.. Nån av mammas fd skönhetsmissar?
Jag sitter o jäser med en bira.,,, har dessutom nallat en av bröllopsvinflarrorna,, 7 årigt i år. Njaaa inte min grejj.
återgår till öl igen.
Har varit ute och ridit idag,, bara jag o buzz. i solen. Han var precis som en barnunge o hoppade o for,, bockade stegrade och försökte på bästa sätt att få av mig, men lyckades inte.  Det var kul iaf att fara omkring lite för ovanlighetens skull.  Galloppade upp för en backe med frostiga träd som hängde ner så jag kände mig som anja när jag fick kasta mig hit o dit för att inte få en knock å åka all världens väg.
Borde vara en os gren, då skulle jag vinna.. och buzz med för han är expert på att kasta sig ner under och ducka så jag får ta smällen jämt. Tack kusen.

image135


Mer då?,, lyssnar på julmusik för stämningens skull.. vill helst lyssna på den här nya favvon.. Shit diggar den som fn.


Blir  riktigt jävla sugen på att dansa när jag hör den här.. åhh men vi ska jävlar dansa på juldagen som fan. Blir borlänge då, förfest partaj och efterfest o hela skiten. KUUUUL!!!!

Nu ska jag hoppa upp på en köksbänk o kolla in farsis när han härjar i köket.. Tack gode gud för induktionshällen!
Amen

A

Jul jul stråååålande juuuullll....

Nu är dom här..

Mormor morfar doris o missan..
Hej å hå.. Först katten sen doris sen oliver i en jävla fart mattorna bara flyger.
det är bara att dyka i glöggen och blunda..

Imorse började jag med ett gympapass magnum Så jävla sköönt har inte rört på fläsket på en hel jävla vecka.
Åkte till stallet och släppte ut hästarna och så samlades vi för en härlig morgonritt till ridhuset där det blev ett dressyrpass som var riktigt ordentligt svettigt.. men jag fick stanna var 10de minut o skaka liv i händerna för det var ju inte direkt varmt. Jag passade på att ta en liten språngmarch mellan hagarna efter varje häst dessutom som fick upp pulsen så jag var ordentligt varm när jag kom hem igen. 
 
   
 

Sen har jag dammsugit och dammsugit så jag blev alldeles svettig igen.. Skickade ut killarna på trädgården så jag fick röja runt med hög musik och ställa upp saker på borden utan att oliver rev ner allt. Tillslut kom dom bedjande och röda i ansiktet och anhöll om att få komma in. så jag skickade upp dom på övervåningen för att städa där helt enkelt. Karlar funkar så.. Lika bra att sätta dom i arbete så att nått händer.

Apropå arbete så bad jag mats att handla ingredienser till bullbak imorgon,, enkla instruktioner, ta ett mjölpaket och läs på baksidan och handla det.. kan det bli enklare?? Tillslut kom han hem något olycklig för att han inte hade hittat alla ingredenser.. och pekade längst ner på receptet.,. Kungsörnens finaste kärnvetemjöl.
ok va..?? ja kärnvetemjölk! har letat i 40 min men hittade det inte,, (han måste skämta tänkte jag) KÄRNVETEMJÖLK.. Nej kärnvetemjöl.. sa jag och vände på mjölpaketet.. Kungsörnens finaste kärnvetemjöl.. HAHAHAHAHA

Tyckte att det vart lite lugnt nu.. Olli is over and out.. Djungelboken är tydligen väldigt effektivt,, han är sjöblöt i svett efter årets språngmarch runt runt med Doris och katten.. och han har säkerligen klättrat upp o ner i trappen 25 ggr efter missan.

image132


Ja ja ja... Jul...

Ja på allmän begäran kommer här en tomtes blogg..

Jag har i ärlighetens namn varken orkat eller haft lust att blogga..
Julstress.. jaa kupolen tre kvällar den här veckan jaaa.. städning jaaa stallet neeeej
livet räcker inte till..  det är tyvärr så för mig, jag vill bara sova bort tiden så kanske
det blir lite lättare sen, för just nu spelar det absolut inte någon som helst roll vad gör så blir det inte klart.. spelar ingen roll hur mycket jag städar, det blir aldrig klart, spelar ingen roll hur mycket jag tvättar,,, det blir aldrig tomt i korgarna. jag hinner inte ifatt.. JOBBIGT
dom dagar vi inte har julhandlat har jag faktiskt gått o lagt mig sisådär kl 20.. sovit i tio timmar och åkt o jobbat..
så tyvärr har jag inte så mycket att tillägga idag. om den här veckan. men ni får stå ut.. har lite fester o annat inbokat som kommer att krydda till även den tråkigaste av bloggar.

Men God Jul På ER Allesammans...
image128

Då ska vi se...

Axl rose var det ja.. haha


Det hela var allsåt jätteroligt.. för jag och mats kom ner till foshaga runt lunch på lördagen,, och jag gick o botaniserade bland barutbudet. hittade nån god polsk? öl i kylen som jag provade,, och provade.. god siddu.
något stark men god, Hur som helst inspg jag att jag var tvungen att hitta nylonstrumpor eftersom mats hade bokat in mig i lackpumps på kvällen.. huga. Så vi fick slänga oss iväg till forshaga city i jakt på nylonstrumpor iaf.
Och under tiden som vi åkte så råkade jag få till frisyren väldigt fint med mitt hårband. Konstaterade snart nog att jag var lite farlig och hårdrockig. inte joey tempest.. pga bristen av hår,. men dock Axl Rose.. kolla ÄR jag inte lite farlig?? och likt.. hehe





Låt elton sjunga färdigt



Vi hittade nylonstrumpor iaf och mats gick o ställde sig i kön.. när jag kom på att jag skulle ha chips o salsa.. så jag sprang iväg (i högklackat) runt på konsum och gjorde v-tecken och skrek flyyyyttttta  .. istället för på lite snällt annasätt,, ursäkta mig.. hahahaha
nåväl hann precis i tid tillbaka till kassan..
Sen gick mats tjugo meter bakom mig hela vägen till bilen och hävdade bestämt att hans mamma sa att han inte fick prata med främlingar!
Sen tog jag och doris en paus på köksgolvet innan vi for iväg till Selma i Sune!

image127

På selma partajade vi och gosade med lilla Melker som är 2 månader.. Han la en kastspya på golvet och vi fortsatte till matsalen.. Underbar mat,, och vin. (jo jag drack det)
Sen fortsatte festen på hotellet,, och jag överdriver inte om hela jävla sunne kom dit.. Så in i helvete mycket folk trodde jag inte att det fanns i sunne faktiskt.
Kul var det iaf,
Två saker har jag byggt på min livserfarenhet med i helgen iaf,, GÅ INTE och försök handla i baren discot på Selma hotellet.. och Handla inte mat på restaurang Jägaren i fredriksberg.!!

För den som inte vet.. så är AXL ROSE ett anagram på ORAL SEX!!

Hard rock halelulja..

Ska sova nu är äääntligen hemma..
bloggar imorgon om när jag intog konsum i forshaga alias,, axel rose.. HAHAHA
sinnessjukt kul att vara halvfull på em och skämma ut sin stackars man på forshaga city!!
nu måste jag gå o bädda.. fy trist..

Selma Lagerlöf...och amy winehouse

Åkte in till stan och drog en krogrunda igår igen.. ojoj..
Hämtade upp Sandra på Elsborg och tog bilen ner till banken för att kunna sätta oss ner i lugn o ro o prata.. En evighet sen!
kort bakgrund, Sandra och jag har jobbat ihop i 6 år och Buzz har bott hemma hos hennes förläldrar i ett år lite drygt när jag bodde i gbo. Sandra har en häst och bor i stan. Träffades på kivis när jag var dit med pengar till festkassan på morgonen igår och vi bestämde lite hastigt och lustigt att sätta oss ner o tjejjskvallra lite,.

Vi gick på banken och käkade lite,,gott. och drack lite..
sen knallade vi bort till harrys för att kolla in alla fyllon från julbordet,, haha mest gamla kärringar i alldeles försmå klänningar och rött läppstift. jösses. LÅT mig aldrig bli sånn när jag blir gammal.!! PLEASE.
Spatserade därifrån  vid 12 tiden och skjutsade hem sandra och fortsatte hem till värmen.
Somnade tämligen ovaggad.
Nu ska jag börja packa åt oliver som ska bo hos faster i helgen medans vi åker till Selma Lagerlöf Spa. på 60 års kalas. Det är min pappas brors fru som fyller,, och vi kommer alla att fylla, eller iaf vara fyllda innan det här är klart
Så nu ska jag hoppa in i dushen och försöka reda ut håret som nu ser ut som Amy Winehouse.. hahaha


Snart kommer tomten... hehe jag har varit snäll.. LOOOOOOOVAR


image125


Nu är dom här...

Julen har kommit,,, med DHL..
min klapp.. tack kära mor och far..

image124

Nu harrys och banken!

Morgonstund har guld i mun.. Lr nått..

Hör och häpna vaknade av mig själv imorse. kl 0335. pigg och nykter..
men jag är inte svårflirtad så jag somnade om ganska snart och väntade in kl som ringde 0535..
HÄSTSLÄPPP.. japp min tur imorse.
Det är ett helt jävla träningspass på morgonen att täcka o släppa åtta killar. och deras hösäckar. typ 4 kg per kuse.
Så man blir rätt så slut. Dessutom ligger våra hagar i en backe så det blir ett jäkla springande upp o ner o upp o ner.. ja o in o ut också förståss. -9 stog tempen på så det blev till att dra på sig den fiiinaste och skönaste overallen jag nånsin har ägt. Vägverkets.. så jävla praktisk.


Men dock underbart att komma hem och in i varma duschen och ut på varma klinkergolvet. Åkte förbi koppartaxi på morgonen och insåg att mats har minusgrader på sitt kontor för att kompensera värmen hemma.. haha

Nu jobb.. och klubbor på väg.  Men inte våren.
Kvällen blir nog lugn,, kanske lite harrys. vi får se.

Guten morgen..
A

Stiiiilllla naaaatt heeeeligaaa naattt..

Det är just vad det är det.. KL är 2038 och jag har bäddat ner mig och datorn framför tvn och planerar inte att vara vaken så värst mycket längre.. skööönt.., hade tänkt städa lite men det blev mest gosning och tvättning.
Åkte via falun hem idag och hämtade upp Oliver för att mats skulle gå på stan och göra lite ärenden.. undra just vad eftersom vi inte fick följa. hrmmm
Så jag o oliver åkte till stallet och pussade på hästen, och sjöng alla sånger vi kunde på vägen dit..
tipp tapp tipp tapp.. hehe
Nåja nu är det godnatt allihopa.

Varför är natten så kort??

Jag pendlar ju rätt mycket till jobbet.. och det är helt ok för jag hinner både prata i telefon, lyssna på musik och tänka rätt mycket och det tycker jag om. Min lilla ensamma stund på morgonen är guld värd faktiskt. Och så bloggar jag i huvudet på morogonen också, men jag kommer aldrig ihåg det tills jag kommer fram.. undrar varför?
Tre saker tänkte jag på i morse, men kan bara komma ihåg en. typiskt.

Men det är iallfalla varför är natten så kort, mogonen så tidigt och kvällen så mörk? det är mina bekymmer. Jag är inte riktigt funtad som man ska antar jag som inte klarar mig på 8,5 h sömn. men varför??
Morgonen kommer så fort.. o inte finns det tid att dra sig nånting heller.. bläää.. Kvällen är bara mörk och man blir så jävla trött hela tiden. skulle faktiskt kunna gå o lägga mig samtidigt som oliver vid halv 8, men inte ens han vill ju egentligen sova då. Men om mats bäddar ner mig då så kan oliver sitta framför tvn och vara halvdöd. för nytta det är ju ändå ingenting jag gör på kvällarna, inte i onödan iallafall.

Jag har kommit på två nya saker nu,, den däringa telefonen jag köpte,, tycker jag inte om! tyvärr.. måste rata den nu. Kameran är precis värdelös. precis som på min andra nokia. Blir helt enkelt inga roliga kort tagna till bloggen alls. så jag ska faktiskt byta tillbaka till min gamla trotjänare, som har fått tagit några smällar, men är på topp ändå så det kan bli några kort i bloggen.. Japp jag har bestämt mig jag ska packa ner den i en låda hemma och låta den ligga tills ericsson lägger av. så blir det.
inte nog med att det blir dåliga bilder,, dom blir tråkiga också!!


sak två eller tre,, beror på hur man ser det är att det ringde en dam från DHL imorse.. yes.. ett litet paket skeppadees från arlanda idag! diddelidooo.. Jag vill Ha VÅÅÅÅR!!!! NUUU.. lars fixa vädret!!

Så är det med det!
om jag kommer på nått mer så får jag komma med ett tillägg.
eller nått.
Nu ska jag skicka hundra sms..




Jag kom på det!! för jag har hittat mitt presentkort på Underverket i Borlänge!! så jag måste nog offra mig på lite shopping. så man blir fin till jul.. fick nämligen det av mats i julklapp förra året.. och året före det också. och dom kläderna håller än!! helt otoroligt. försök få det på HM eller Lindex.. not. Dyrt så in i helvete men slår man ut det så blir det nog ändå billigare tror jag.
EVA skulle inte du också med dig o shoppa ?? fick inte jag lov att flascha din man för att han skulle se vad du ville ha va?! har nått minne av det minsann.. passa på nu innan nr 3 annars blir det ju en evighet tills nästa gång. IGEN. Vi drar iväg i veckan för det är väl bäst att handla upp det innan jul så man kanske kan få ett nytt presentkort i år också "blink blink" puss puss darling...
http://www.nellyochnoel.com/
fick lite inspiration av en väninna..

Ja ja det kan ju faktiskt bli rätt kul..

Bra tips om man har tråkigt

Hur man upprätthåller galenskapen i livet:

1) Vid lunch, sitt i din parkerade bil med solglasögonen på.
Peka på förbipasserande bilar med en hårtork. Se om de saktar in.

2) Sök dig själv via växeln. Försök INTE förställa din röst.

3) När någon ber dig om hjälp, Säg: jag delegerar!

4) Varje gång någon ber dig att göra något, fråga om de vill ha
pommes frites till det?

5) Ställ sophinken på skrivbordet med en lapp med texten: Inkorg

7) Häll koffeinfritt kaffe i kaffeautomaten i tre veckor. När alla
har kommit över sitt koffeinberoende, byt till espresso.

8) I minnesfältet på alla dina inbetalda räkningar skriv: För
sexuella tjänster.

9) Avsluta alla dina meningar med: "I enlighet med profetian."

10) Använd inte punkt

11) Så ofta som möjligt: hoppa istället för gå.

12) Fråga folk vilket kön de tillhör. Skratta hysteriskt när de har
svarat.

13) Specificera att din drive in order är för att "ta med".

14) Sjung med på Operan

15) Gå på poesiafton och fråga varför dikten saknar rytm.

16) Häng myggnät runt ditt skrivbord. Spela band med djungelljud hela dagarna.

17) Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte kan komma på deras fest för att du har huvudvärk.

18) Be dina arbetskamrater tilltala dig med ditt Gladiatorsnamn, Rock Hard, eller varför inte Snöret......

19) När pengarna kommer ut ur bankomaten, skrik "Jag vann!","Jag vann!" "Tredje gången denna vecka!!!"

Och det sista sättet att hålla uppe en lagom nivå av galenskap:

20) Skicka detta e-mail till alla i din adressbok, även om de har
skickat det till dig eller uttryckligen bett dig att INTE skicka
dem sådana här e-mail.

En kvällsbloggare..

Härliga tider.. åkte kl 15 fr Leksand idag för att lussefika på dagis. Kl 16-17 sjöng o fikade vi, med tomtemössorna på.
Sen åkte jag raka vägen till stallet,, -6 grader ute., sisådär motiverad när träningen blev inställd.. men masade mig ner till ridhuset iaf och red kanske en halvtimma, och under den tiden hann jag förfrysa fingrarna minst 4 ggr. men det är det väl värt. MOTION!! love it.
Ställde tom fram ett hinder som vi hoppade över några gånger.  det gick sådär, han är lite på just nu.
Nu ska jag hitta på nånting att laga mat på.. ohoj.. det blir kyckling grönsaker och tortillas i en enda stor röra..
trist att laga mat bara. Jag är fö väldigt dålig på att laga mat. tar det som finns. Det allra bästa att laga mat på är nån suspekt krydda inköpt på typ nån thai eller turkica. Det blir alltid bra då.
Nu har jag gjort en riktigt röra, undrar bara vad det kommer att smaka. SOm tur är så går det att mata mats med vad som helst, han säger alltid att det är gott.
Paus...
Maten blev jättegod.. fast det är klart det går nog inte att misslyckas med thaiguck, creme fraische och kyckling.
Mätt och belåten har kollat på bonde söker fru och kan enbart hålla med tjejjen som fick i hop det med carl-petter.. "jag är inte kass, jag har bara lite otur när jag tänker." haha
Har mysit till det lite och ska nu hoppa isäng. Mats drog iväg till båtklubber för att inta ljugarbänken antar jag.. Så då passar jag på att göra en tidig kväll.

Natti natt

A

Tröttare än tröttast.

Idag har det varit en sjukt lång dag.
Cheferna var på plats och vi gick igenom vårat nya möblemang som vi ska ha på vårat nya kontor.. det kommer att bli så fint. Men det tog på orken att koncentrera sig hela dagen,, o sen lunch vart det också. Tack o lov för våran nya restaurang i leksand.. En thaihusvagn som står på torget med fotografier på maten så det är bara att peka.. 55 spänn för allt. Gott.. och räcker i två dagar typ.
Åkte hem och vi hade bestämt oss för att tooookstäda idag../kväll. fy fan va trist.
Men oliver har tagit en sax o klippt sönder ett kaffepaket på övervåningen och det är kaffe precis överallt. Till råga på allt så har Mats varit o tömt sin mammas lägenhet på grejjer o allt det står på hallen.. o blev fyllt med kaffe. Imorse när jag väckte Oliver så hade han kaffe i sängen. Suuuuck igen.
Men nu har vi städat ur våra fyra skrubbar som vi har på övervåningen som var fyllda till bredden med skit. Och så har vi stuvat in allting sååå fint. Jag känner mig så jävla nöjd. och trött..
Alla olivers bebissaker är undanplockade.. barnvagn, spjälsäng osv osv. rätt mycket grejjer blir det.
Nu ska jag bara gå upp och vika och stoppa undan alla hans kläder som har blivit för små. det är ju ett jävla projekt det också. Rätt mycket kläder är det.
Tänkte att ni skulle få se ett litet smakprov från i lördags också.. haha men jag har inte hjärta att göra  det.. tyvärr.


Nä vika kläder var det.. buäää


Tänk att tiden aldrig räcker till...

Skulle så stort rida och mysa istallet igår kväll.. men kom hem först kl 8.
Blev en snabbis till stallet innan hästarna fick kvällsmat. Lilla malin i stallet sa lite passande att
"anna du är den enda jag känner som mockar i högklackat"
Typiskt.. men det är ju sant.
Iallafall så dök den nya mobiltelefonen upp igår.. vet inte om jag är så imponerad.. inte än i af.
lyckas inte koppla in mitt headset till den.. vilket gör mig upprörd.
satt mest framför brasan o läste instruktionsboken igår. (tack älskling som tänder den till mig på kvällarna)
sen gonatt..
vaknade av klockan imorse och orkade inte gå upp så jag snooozade typ 5 ggr och bara låg o drog mig.. åhh det är så mysigt, synd att klockan alltid sätter på turbon då o ruuuusar iväg. Tjugo minuter är helt plötsligt en känns det som.

Nu orkar jag inte skriva mer
hAsta LaVistA

Baby..


Vill bara tillägga..

Du kanske inte tror på det här, men det är till 100 % sanning!


1. Åtminstone 2 personer i världen älskar Dig så mycket att de skulle dö för Din skull.

2. Åtminstone 15 personer älskar Dig på något sätt.

3. Den enda anledningen till att någon hatar Dig, är att de skulle vilja
vara precis som Du.

4. Ett leende från Dig kan ge lycka till vem som helst, även om de inte känner Dig.

5. Varenda kväll tänker någon på Dig innan den somnar.

6. Du betyder allt för någon.

7. Om det inte vore för Dig, skulle någon inte leva nu.

8. Du är speciell och unik.

9. Någon som Du inte ens vet existerar, älskar Dig.

10. När Du gjort ditt livs största misstag, kommer det något gott ur detta .

11. När Du tror att hela världen vänt ryggen åt Dig, titta en gång till,
det är troligtvis Du som vänt världen ryggen.

12. När Du tror att Du inte har den minsta chans att få som Du vill, får Du det inte heller. Men om Du tror på Dig sjäv, får du Exakt som Du ville, förr eller senare.

13. Kom alltid ihåg komplimanger Du fått, glöm alla otäcka gliringar.

14. Tala alltid om vad Du tycker om folk till dem. De mår mycket bättre, om de vet.

15. Om Du har en underbar bästa vän, ta Dig tid att låta vännen veta att denne är underbar.

Sänd detta brev till alla Du bryr Dig om, inklusive de som Du bryr Dig om men inte känner så väl och inklusive den person som sände det till Dig. När Du gjort detta kan Du lysa upp en persons dag och kanske, får dennes perspektiv på livet att bli till det bättre! Det kan trots allt inte vara fel?



Helt jääävla otroligt..

kul,, tokroligt,, härligt.. ja jag vet inte.. men det går till historien som den roligaste utekvällen i år tror jag.
frågan är hur kul kan man ha egentligen. Haha
1500 pip ,, hem dusch packa få med oliver osv
1600 full fart till falun, lämna smilla, lämna oliver,
1630 till ö främby fylla på parkeringsbiljett på audin..
1700 in hos Carina o rally balle i borlänge packa upp fixa klart.. rätta till frissen
1732 upphämtning sf borlänge,, till Romme
samling med glögg o pepparkakor sen bar det iväg upp i backen i bandvagn.. KUL
(jag har ju inte gjort lumpen) men det väckte rätt mycket minnen för killarna tro jag
Upp till toppstugan,,som inte var nån stuga direkt. snarare örnnästet..
Häftigt, fint och underbart god mat. och dryck
Jag kan varmt rekomendera det julbordet. och jag äter av princip endast ett julbord per år för annars blir man ju trött på det. nu är jag förvisso inte nån julbordsmatsfantast,, men det var jättegott.
Vi åt och åt och drack o åt.. magen i fyra hörn,, ajaj.



Det delades ut fin fina presenter från cheferna.. tusen tack igen.
och sen när maten hade sjunkit under den kritiska punkten på klänningen så kunde man resa sig och gå några varv innan det var dax för nedfärd igen

Efter lite övertalning så hänkade anna anna anna mats o jonas med ut på värdens krogrunda..
vi han förvisso endast med en krog.. men den baren fick sig en smäll iaf.
x antal jäger, smirnoff ice och öl försvann.. typ som det som fanns kvar av lönen.. suck
Jag o anna. ?! dansade och dansade i princip oavbrutet i tre timmar.. det var lixom läge att motionera lite extra känndes det som. Härligt. shit va ont det gör i nacken efter lite headbanging och allmänt shakeande. Humöret på topp.. och festen kunde ju inte ta slut iochmed att klockan blev två! så vi gick ner till sf och tog en liten paus och väntade på taxi och gjorde slut på den sista jägern i kylen.


image118
Heeela Gänget





sen tog vi en taxi till anna i medväga och gjorde slut på hennes barskåp.. tillsammans med en lång omgång med singstar.. o herre gud.. Jag är ingen singstar.. Men jag spöade skiten ur jonas iaf!! hahaha du ska få din revanch.
MEN ANNA HERREGUD:,,,Bruden kan sjunga!!! arhhhfgggakjhd shit.. jag vill ha din skiva!
Mats och jonas provade sig på att spela lite synth istaället.. nja ingen bra ide det heller..
Två vinare senare och det var dax att börja tänka på nästa måltid.. som skulle bli frukosten på scandic. kl 7
halv sju fick vi tag i en taxi och drog tillbaka till stan, tyvärr slog sömnsjukan till o vi stupade samtliga.
Sov som två klubbade sälar till kl 11 snacka om sovmorgon,,sen tog mats en promenad runt hela borlänge så jag skulle få sova några timmar till, tack,...
halv ett kom Spylva o Carina hem och såg till så ingen kunde ens tänka på nå mer sömn. Så vi tog en prommis till kupolen och käkade brunch på thaien med jonas o anna igen. (skulle kunna äta ihjäl mig på det stället)  Anna var inte så hungrig haha.. men hon fick nog i sig ett par riskorn och nån kycklingbit iaf. Grattis.
Kvällens stora samtalsämne var dessutom tvspel så jonas tog och stegade med bestämda steg ner o köpte ett Nintendo WII efter jag hade bedyrat att det är skiiiiitkul. Jag vill också ha ett..
Sen har eftermiddagen mest bestått av ett enda myller av transporter till höger och vänster eftersom inte nån av oss kunde köra bil.. kanske inte ens förrän framåt jul.. hehe
skjutsade mats till borlänge så han kunde få hem sin bil, hämtade min i öfrämby stannade på City Gross på vägen för att se om jag kunde se nått snyggt.. botaniserade lite bland hästgrejjerna och fyndade lite saker.
Nu har jag äääntligen satt mig ner framför brasan och utan att somna på fläcken lyckats få ner ännu en helg på bloggen.. phu, snart sova...

Annakramar...

ps för den som är mer nyfiken går det bra att kika in hos anna på hennes blogg www.luna1000.blogg.se

Revbensspjäll.. nää

Det blev harrys istället.. suck.,

Efter en något utdragen och jobbig dag så fick jag en inbjudan som jag inte kunde motstå.. oeftermycket om o men hamnade jag på partaj i källviken.. och bilen blev kvar..suck igen. efter 189 groggar och en hård hård match på nintendom WII (som är sååå kul) så blev man ju heelt slut.. nåväl hamnade på harrys.. såg människor som jag inte vill se o personer som jag ville se.. hehe. Bilmetro hade julbord och även statoil.. ojoj dom verkade ha kul iaf. Massor med gamla klasskompisar som jag inte träffat på århundraden känns det som, och nått gammalt X och nån arbetskamrat. det blev iaf nån grogg men mest dans, motion är ju aldrig fel.
Freddan o jag gick iaf hemåt typ vid halv två och gick till falugrillen och beställde knulla knulla,,(kodord för kebabtallrik för att det är bättre än sex den tiden på dygnet?!?) sen fick jag ringa mats o fråga vart bussen går ifrån hem till vika! för det r så smart ordnat att den stannar precis utanför dörren här hemma.. Salle o moi tog iaf o sponsrade dalatrafik med 35 spänn för resan..(måste vara fel) ohwell.. hem kom jag o somnade ovaggad.

Nu lördag och jag har mest bara glott på tv o eldat i insatsen så det blir lite värme.. typ 28 grader nu. skööönt. HANS LÄS O LÄR!
Olli har badat och sitter nu i sackon o slöar också. Chefen har åkt till båtklubben..och gör vad dom nu gör där på vintern.
Ikväll är det julbord på Toppstugan på rommealpin. så vi ska göra oss snygga igen.. hur det ska gå till ? känner mig som ett ras. ser nog ut därefter också. Oliver ska till Taster o sova.. Smilla ska till Hurley o leka. och husse o matte ska gå på krogen igen.  Mygod..
Måste nog gå o vila mig iform för kvällen..
Hasta la vista!


image114

Jag HATAR! (en morgonblogg)

jag hatar morronen... jag hatar hatar hatar...
fy faaan.. jag vill inte gå upp, och jag vill inte blir väckt.
jag vill inte vakna av nånting annat än mig själv..
eller jag vill helst inte vakna alls.
hatar att gå upp på morgonen..
argghhh...
tänk om man hade en dag där man inte behövde göra någonting alls..
inte bara en vanlig sketen söndag när man bara inte orkar.. utan verkligen en dag där allt blev gjort ändå, annars skulle man ju bara skjuta på allting.
jag skulle behöva bli ivägskjutsad nånstans där jag helt omöjligt skulle kunna göra nånting alls..
en veckas dålig nattsömn och skitväder har nu framkallat detta
strååålande morgonhumör..
jag är så jävla sur o grinig.
åhhh.
hata..

ha en trevlig dag allesammans.. det ska jag!
är utbjuden på afterwork eller nått ikväll.. hur fan ska det gå då?

phu är så trött..

helt jävla slut faaktiskt..

har ridit och nu är jag trött..
skulle egentligen ha haft nätomröstning på vilka skor som vann men vi nöjer oss med lite music....


lovely blir bara bättre och bättre.
 

Ännu en dag i jonssons liv

Samma visa som igår.. jobba kupolen shoppa städa tvätta stallet sova..
ungefär så igen

Mats var o handlade en kostym och en ny överrock,,, som blev så stiligt. och som dessutom kostade 600pix i parkeringsböter. så den blev dyr..
Sen inhandlades tre par skor.. eller två par högklackade stövlar och ett par lackpumps.. japp det blev så.. och div accessoarer till klänningen. ganska ok faktiskt.
mest glad för att jag äntligen hittade ett par höghögklackade vinterstövlar. annars är det ju bara inneskor som har riktigt hög klack. O när man inte är mer än 165 cm över havet så behövs ju varenda liten cm xtra som kan tillkomma.
Oliver hade långa utläggningar om det mesta igår,, men framför allt hade han fått ett litet paket på dagis som var guld värt. satt i vagnen på kupolen och blåhöll i det i fickan hela vägen. tror att han hade det med i sängen också när han gick o la sig.
Idag har jag skaffat en ny mobiltelefon och ett nytt abbonemang så jag kan ringa hur mycket jag vill för 500 kr i månaden.. jepp så nu blir det telefonterror. så ni behöver inte svara när jag ringer och inte har nått att säga bara för attt jag sitter i bilen mellan leksand o hemma.. (tips)
det hängde med en telefon också på abbonemanget som jag inte riktigt vet om den är bra eller inte.. men den är julig och röd..
Nån musiktelefon från Nokia. ser ut ung såhär.image109

får väl se om det är nått att hänga i granen.. jag har ju redan en bra mobil.. men den kommer ju på köpet.
Jag får recensera här senare..
Nu ska jag återgå till att vara snurrig.. det verkar vara min grejj nu för tiden.

Annakramar

En helt vanlig kväll..typ

jag drog 40 min tidigare från leksand idag för att hinna möta upp Olli o Mats vid kupolen för att inhandla en klänning. Vi parkerade vid willys o gick mot kupan när oliver såg Mac D skyltarna och började säga ungefär såhär..

Olli..     ÄTA HAMBUJJA
Mats..    Men nu hör inte pappa vad du säger..
O           ÄTA HAMBUJJAAA!!!
M          Pappa hör inte...
O           ÄÄÄÄTTAAA HAMBUUUJJJAAAAA..
M          Nää pappa hör inte vad oliver säger..
O           Tyst pappa jag pratar med MAMMA!!
                                                                                    HAHAHA
Sen kom vi in på kupan och letade på dagens inköp till julbord osv.. och sen drog jag till stallet och fixade lite med min kille hela dagen. Buzzis.. han hade dessutom slängt av Martina när hon red igår. hon försökte hoppa och buzz gjorde som han brukade men det var hon ju inte beredd på.

När vi kom hem kom faster på besök och jag fick lov att mannekänga dagens inköp plus lite annat när jag ändå höll på.. Måste också tillägga att klänningen som jag köpte idag är stl 36!!! shit. måste ha varit stor i storleken eller nått har nog inte haft stl 36 sen jag var typ 12 eller nått.. skovalet rådde det delade meningar om men jag skulle så jävla gärna vilja kunna gå i mina fina skor som jag köpte på erotikmässan!! (fråga mig inte varför egentligen) men dom är snygga..
Mats har dessutom spanat in ett par svarta lackpumps... (ryser) som tydligen skulle passa sååå bra. Nja..... det återstår att se.
När Mats och oliver åkte hem från affären så satt olli o filosiferade lite i baksätet och undrade helt sonika.. "undrar om mamma o niklas ska spela nån golf idag då?" haha igen. Han funderar o funderar.

Så det har varit en helt vanlig kväll igen.. ojojoj
fastersbesök


klänningprovning..?!

dagens inköp  Snygga skor iaf..

Trivs Bäst såhär iaf!!!
image107


jahapp

Så känns det idag.
vi gjorde ju ett tokryck på städfronten igår så nu känns det lite lättare,, förutom att tvätthögen börjar bli lite påfrestande stor och vill bli vikt.. åhhh det är nog det precis tråkigaste som finns i hela världen..
men jag är lite gräsänka och oliver sover,, tror jag iaf. så jag slappar lite framför Jerry Springer och tänkte väl inte bli alltför långrandig idag. passa på att sova när man kan lixom. Skönhetssömn behövs verkligen efter helgen..

Väntar fö på mina klubbor som borde dyka upp snart. och väntar då automatiskt på våren så himla jävla mycket !!
ridning har det blivit dåligt av också. skulle ha ridit idag men mats blev åretigen blixtinkallad på älgmöte.. måste tydligen ut imorgon o jaga lite. stackars,, sitta ute i friska luften en hel dag igen!

hann iaf åka förbi o pussa på killen hela dagen. jag har lite kort när han var bebis nånstans som jag måste scanna in så ni får se när han föddes, och hur liten han var när jag fick hem honom. bebisen.

ni får nöja er med en oliver bebis bild.
image104

natti

julpynt,., det är kul grejjer det

Idag är det ju dax att ställa ut alla förbaskade ljusstakar och sånt.. jag säger förbaskade för även att allihopa funkade när jag ställde undan dom sist så kan man ju gé sig fan på att dom inte gör det nu. Samma sak varje år. vi har ju 18 jäkla fönster så det blir ju några stakar..
olli är nöjd för han fick en blinka lilla stjärna också. den lyser inte heller längre.
Fö har han vänt precis upp och ner på heela huset i helgen.,, så nu ska mamma o pappa städa. båda r lika entusiastiska så det blir väl skiljsmässa efter det,, suck.
Nåväl. har slappat rätt mycket den här helgen så det straffar sig naturligtvis i slutändan. normalt gör jag inget annat än plockar efter pojkarna. suck2.. Idag hittade han in i ett skåp och fick ut gamla koppargrytor som jag har ställt undan (gillar inte sånt krafs) o idom låg det gamla havre ax som var torkade.,., så oliver skalade alla havre korn från axet (typ 1000 st) la ner dom i koppargrytorna kokade och serverade sedan tillsammans med dryck ur en stor glasvas.mamma o pappa åt och drack,, sen städade han ner allt från bordet,, ink duken och sopade in allt under soffan.. så nu är det bara att dra fram den och städa lite till.

sen blev det pepparkaksbak.. Jippi! jag r ju så huslig av mig, men det blev en stor burk med kakor i varierande form. Bla en mask som oliver omsorgsfullt bakade och gräddade. Naturligtvis kom mats och snodde degen o åt upp, och det såg ju oliver så då skulle ju han göra lika dant. så jag bakade klart och han gjorde rent på bänken. Sen var det bara att ställa in honom i duschen. Det är rart med barn!!

 




image101


Julskyltning hanns med ganska smärtfritt.. lite fika och Oliver fick sin första godis av tomten. så nu får vi väl börja med lördagsgodis antagligen., VI fikade med faster o zio,. och träffade på agnes och sara som hade fixat frissen dagen till ära.
Nu är det bara att slita fram dammsugaren och golvmoppen och ta tjuren vid hornen,,

buhu....

Mike!! this is for you!! Call me later this week! and I´ll translate it all for U !!!  K??
Love A

helg igen

Pust o stön,,, att man aldrig lär sig., eller är det bara så att man inte egentligen vill lära sig,, Om man dricker massor med sprit så blir man dålig. Hur svårt kan det vara egentligen.
annars var det hur trevligt som helst i fredags, samlades hos lillemor för ost kex och mimosa. Sen gick vi ner på harrys,, otroligt att det äntligen blev av. har planerat den här utekvällen för länge länge sen jag o malin,, men så har det ju naturligtvis kommit sjukdomar., barn os v emellan varje gång., men nu äntligen.

Sitter nerbäddad i fotöljen framför brasan och bloggar med datorn i knä. Härligt., Oliver sitter framför bolibompa med chips och vattenflaskan. så mysfaktorn är rätt hög just nu. Lite svårt att skriva med lösnaglar bara så det går lite sakta idag,, precis som att ni märker av det nånting,.
synd att det regnar ute,,hade velat ta fram snöskotern snart, åkte en enda liten vända till postlådan förra året,, men i år hoppas jag olli vill åka mer med mamma.

Nu är det bara resten av helgen kvar.,.,

RSS 2.0