jag och min skoter på dejt..

Jaha då var det visst lördag helt plötsligt igen. Helvete va fort veckorna går. Undrar just varför.
Måndag. Jobb och inget speciellt.
Tisdag, Jobb och hämtning på dagis. Sen åkte jag och oliver ut en sväng på skotern, Kom ända till rankhyttan när jag kännde hur det började bli tugnt på vänsterarmen. Pju nåväl måste ju hålla i sonen när det guppar och far i skogen, tänkte inte mer på det.. men tyngre o tyngre blev det iaf. Och när vi väl kom över till dalvik fick jag en helt naturlig förklaring på det...
     

Han sov.. som en stock. Hur svårt som helst att få liv i barnet igen.. Men sen åkte vi iallafall hem igen och lekte med Alex och Liam till sent på kvällen.

Onsdag. Jobb och sen kom morfar och hämtade Oliver på dagis och åkte ner till Forshaga igen, så nu är det alldeles tyst och lugnt här hemma. Passar på att städa. Inte så kul men nödvändigt.
Torsdag,. Jobb och HOPPTRÄNING för Leif Hall.. Yes. Äntlgen. Slängde mig i bilen och hämtade transporten som hade stått på avtining i falun och full fart till svärdsjö o hämtade hästen och sen till Sveden. Hoppade och hoppade,, hästen helt toookig. Han måste iaf vara en publikmagnet när han springer baklänges o far runt. Åkte tillslut av iaf med huvudet före i ett hinder och hade sönder hjälmen och fick en snygg fläskläpp.. Inga kort på den!
Fredag. Jobb och dejt med maken på Olearys för att käka massor med gott och titta på leksand-malmö. Sen sov jag iaf som en utslagen hjälte!!
Lördag ÄÄÄÄntligen lördag.
Hade planerat in skoteråkande hela dagen med Bästa Lars. Mats skulle på maskinist utbildning och var lite avis.
Sofia hängde också med och vi gav oss ut i spåren. Hade planerat en lunch i  st:skedvi. Och vi åkte inte så vidare värst fel på vägen dit. Utan fick våran lunch ung som planerat.
Sen tänkte vi oss att utforska lite på vägen hem med div olika rutter.
Och det var ju kul!! Hehe
Vi åkte lite hit o dit. och tillslut så bestämde vi oss för att spåra upp lite över ett hygge för att ta oss ut på andra sidan. Och hur kul var det med 75 cm lössnö och stubbar överallt. Lars åkte först och jag efter och sist sofia på en långbandare som egentligen borde ha spårat. Men hur som helst efter att vi kört fast typ 10 ggr så vände vi iaf och åkte runt hela alltihopa.  Lars var genomsvettig och jag skrattade så jag fick lov att klä av mig hela skoterstället och pinka mitt i skogen.Hahah
Efter mycket om o men kom vi iaf till strand igen och vi hittade på mats som också ville ansluta i det fina vädret.
Målet med turen var att ta oss till Gussarvshyttan.. och efter lite mer spårande och trasslande genom skogen så kom vi iaf fram till en tant som var ute och gich och lars frågade efter vägen till gussarvshyttan,, hon skrattade och förklarade snällt att vi var redan framme. !! haha vi letade i timmar och när vi väl var framme så var det ingen som fattade det!!
Nåväl nu när vi visste vart vi vad så kunde vi köra rally genom skogen och rejsa som fn. KUL...
Hur som helst så kom vi hem och då var jag bara glad att få sitta ner..
Somnade nästan av på köksgolvet i klinker men det gjorde ingenting. Skönt var det.
Och nu är det melodifestival och kroppen värker.. överallt.
Men det är det värt. Efter en dag som denna!!!


En helt vanlig måndag..

Fy fanken va det var svårt att gå upp i morse,, sängen var så jävla skön. Liiite mör i kroppen efter gårdagens skoterbrottning. Pjuuu.
Sen har det gått i ett hela dagen, besök på jobbet och ett långt möte. Men givande hoppas vi. Och när man minst anar det ringer bästa Lars och hotar mig till livet.. jag måste följa med å ha trevligt hela kvällen. Så jag åkte hem o hämtade oliver och åkte över till Max i blge o laddade upp innan vi åkte över till Borlänge Hockey o kikade på det en stund.
Men det kliar ju i hela kroppen på Oliver som har varit hemma hela förra vecka och helgen. Så det blir mest en massa spring på läktarna för att göra av med lite energi. Hoppas att det gjorde susen bara. Men imorgon blir det dagis igen iaf. Sen kommer ju morfar och hämtar hem honom till forshaga på onsdag.
Det blir en kortis idag för jag ska hoppa isäng  kika på tvn nu. Sex and the city!!

Kram kram A


Helg kort o gott.

Vi har ju inte gjort så mycket mer än tittat på tvhundra avsnitt av svampbob fyrkant. Oliver har varit sämre o bättre om vart annat hela tiden. Tillslut började han klaga på öronen så då åkte jag in med honom och han hade inflammation i ena örat och var lite förkyld i det andra så nu är det penicillin för hela slanten. Och glass. Det får man hur mycket man vill när man är sjuk. jag försöker verkligen att inte äta nått men det är så svårt. ahhhh.
Idag söndag åkte han iaf till faster för att träffa storkusin och sova kvar där. Han klättrade på väggarna här hemma tillslut. Jag hade iaf lovat att rycka ut och mata lite hundar på lunchen eftersom Mimmi var på utställning hela dagen. Med några av smillas valpar. Och den blå av valparna kom 2a på hela utställningen av alla valpar som var med!! Bravo.

Så på eftermiddagen efter att vi hade samlat ihop bebisarna och kom hem igen så passade jag o malin på att ta mats skoter på en liten tur. Men det slutade med att det blev en lååång tur. Eller iaf så tog den lååång tid. Haha. Det har snöat här igen och börjar bli lite väl mycket snö att åka i. Är det inte spårat är det ett helvete. Att åka på sjön är riktigt svårt för snön kommer upp över huven och det går sakta och spinner. Men hur som helst vi åkte iväg över vikasjön och in i rankhyttan för att komma över skogen till Dalvik. Och när vi åker upp mot berget så har någon helt plötsligt dumpat en stor jävla gran mitt över hela vägen som vi fick väja för.. rätt ner i diket. Hahah Och där satt vi fast.
Fast fast fast.. Ha 2 tjejjer och 300+ kg skoter! Men det bästa av allt är att jag och malan skulle kunna göra det tråkigaste av allt tråkigt tillsammans å ha hur roligt som helst.
Vi skottade, grävde, lyfter och skrattade!! haha. Efter sisådär 45 min hade vi vänt på hela skotern 45 grader och tokgasade ur diket. !! Jävlar va kul vi hade. Inga spadar eller nått. Men 4 händer och 4 ben gjorde under efter att vi utforskat hur man gör en kvinnlig plog. Malin hade några kreativa förslag men jag tror den här funkade bäst iaf.






efter mycket om o men kom vi upp iaf och åkte till Dalvik och hämtade hem min skoter igen. Sen blev det lite mer åkande och mekande. Idag var det 4 tjejjskotrar och 2 killskotrar.. Women Rule! Och vi drog järnet genom skogen. Så kul.
Fart fart fart..
Vi tog också ett litet pitstop här hemma med lite kaffe och te för att värma frusna blöta vantar.

Sen skulle jag och mats väl ha hittat på något på kvällen när vi nu var barnlediga..
Det blir sex and the city och annat kul på tvn.

Så natti snart.


Fredag igen..

Nu har veckan sprungit förbi i räserfart igen. Massor på jobbet. Intag intag intag. Massor som ska säljas.
Måndag och tisdag var mats hemma med oliver för han hade feber, sen var det ok på onsdagen igen o dagis som vanligt. Men för ovanlighetens skull så laddade vi matsäckarna och tog en kvällstur från dalvik upp på rösåsen och kikade på utsikten o grillade korv,(igen).. mysigt.
Vika ligger ungefär mitt i bilden


Men inget gott som inte har något ont med sig. Oliver fick feber igen.. så nu har mats varit hemma torsdag och fredag också med oliver som klättrar på väggarna. För enligt sig själv så är han ju inte sjuk, bara feber.
Hundarna fick ny mat i måndags och har matstrejkat sen dess. Suck  Och så blev dom ju natruligtvis också sjuka då av att inte äta. Men nu har dom fått ännu en ny provsäck av nått annat som dom kastade sig över!! Yes, kanske dom kan hålla vikten. Dom härjar ju så in i ... så dom gör ju av med mer energi än dom får i sig.
Iaf så är det ju fredag igen, Tack tack.. men jag har somnat tidigt hela veckan av utmattning. Hoppas jag kan lyckas vara uppe lite längre idag.
Malan kommer förhoppningsvis hit ikväll så vi får mysa lite och planera tävlingssäsongen. Kul. Så ska vi gå igenom så att vi kan ersätta allt som gick sönder förra året o så. Bläddra i hästkataloger med andra ord. japp.
(var inne på dalvik idag och shoppade loss lite till hästen) hyssjjj inte skvallra.

Imorgon så hade vi egentligen planerat utflykt till svartnäs på skotrarna för att titta på skotercross och grilla korv igen o sånt men det är ju också ett minne blott .. blir nog bara hemma aktiviteter. Städning o sånt. Blä. Men men vad gör man. Jävla förkylningstider. Så nu är det väl bara att börja i nått hörn.

Kram på er
A

hjärtedag.. med skotermeckande!!!

I går kväll fredag så kom faster o zio förbi och fikade eftersom mats fyllde år. Vi skulle ju skruva ihop skotern eftersom att vi hade fått hem cylindrar och packningar och allt. Men tji meckande eftersom det var fel,fel,fel.. så på fredagen så efter mycket om o men fick vi tag i nya packningar i mora, o dit är det ju bara 10 mil. så mats jagade ifatt en taxi som hämtade upp dom åt oss och körde hem, och vi åkte glada i hågen till verkstaden. Men väl där så märker vi återigen att ett fel. Nållagren är fel. (precis som om jag har saknat dom förrut) haha. Ja så nu stod vi där igen med skägget i brevlådan. Vi rev iaf isär förgasarna och avgasportarna?!? och då kunde man snart konstatera var felet låg.. i vänstra förgasaren. För den var mer skitig än ett par lumparkalsonger.
Hur som helst så ringdes det igen runt halva mellansverige på lördagen för att jaga tag i ett par nållager. Och dom hittades efter mycket om o men i japp.. MORA igen. Så vi (jag o lars) kastade oss i bilen och drog järnet mot mora.. igen. Vi hittade dit och fick med oss två små pryttlar hem igen. Stannade dock och testade om det fanns nån bra pizzeria i Mora och får ge den vi hittade fyra lager..  Hahah och när vi nu ändå satt där o bara väntade på maten så passade lars på att öva på ett nytt partytrick med snygglinsen.
Och sen återstod äntligen bara ihopskruvande av bästa skotern..

Så resten av lördagen har alltså spenderats i all enkelhet i verkstaden. OCH NU.. nu är det ihopskruvad
Wieee...


hoppas hoppas att det håller nu... så här ser det ut nu iaf.










Ja nu blev det hux flux söndag iallafall och provkörning... Men först Jobba..
Hade två visningar på dagen , sen räserfart hem och bytte om och över till Dalvik för att få lorta ner mig med tvåtaktsrök.. OCH DET RÖK!!!
hade ju laddat med ordentligt med olja i cylindrarna och extra i bensinen så det skulle smörja ordenligt!! och det gjorde det!! Jösses.



Men resten av söndagen bjöd på strålande solsken, minus 5-10 grader och korvgrillning..
Härliga tider!!
Och det bästa av allt är att skotern går som en dröm!!! Japp tror det har fått nåååågra extra hästkrafter också.
återstår att testas.


Ok lite skönt är det med så mjuk snö så man kan kasta sig handlöst!!
Länge sen vi hade en sån här vinter så det är ju bara att ta alla tillfällen i akt.
Sen blev det dimmigt och vi åkte vilse o resten är historia!!







Kram o godnatt.
A

oj vad det går...

fan va veckan har sprungit iväg. Just nu torsdag kväll vilket bara betyder en enda sak FREDAG IMORGON!!!
Det gillar jag. städerskor och fredagsmys. Tyvärr har jag och Oliver varit magsjuka i omgångar här och det blir väl lugnt men ack så skönt.

Idag ska iaf Lars gå lös på skotern.. bästa skotern. Jag har koll på vilket moment toppbultarna ska dras med och hur vi ska bestycka förgasarna.  Kort o gott saker som jag aldrig trott jag skulle behöva veta. Men nu så.
Men först ska vi fylla på lite efter en sväng av magsjuka. Det blir gnagmat i olika former. Och eftersom jag är singel ikväll så blir det en tidig kväll.
igår så satsade jag på lite ny pippilotta frisyr i brist på ork på morgonen. tacka vet jag hårklämmor.
omröstning??


och så har jag förevigat min rena bil,, och samtidigt förevigat den något lortigare sheiken av dalviks bil.. den med ny bakruta som dessutom är fel. haha. (skadeglädje heter det visst) problemet blir att om han ska byta ut alla delar bara för att det blir lite skitigt så kommer det bli dyrt.
Tyvärr fick jag ett rackarns stenskott mitt i planeten härom dagen. Precis där det är som allra mest retsamt. Fan.
   


Nåväl. Ha det bäst. O godnatt typ.


måndag hela veckan.

måndag och tisdag kom och gick.
tog lite lugnt på måndag morgon o åkte o lämnade tillbaka hyrbilen och fick min tvättad TACK TACK! *blink*
sen ramlade jag in på jobbet och hela dagen avlöpte i räserfart med intag, värdering o annat sånt kul.
Måndag kväll bjöd inte på några stora utsvävningar åt något håll. Somnade i sängen dödens trött. Men vaknade flera gånger under natten för det är ju hemska fullmåne ute.. Usch det ställer till det för mig. Dessutom har oliver inte varit riktigt kry och vinter.....sjukan härjar här.. men det verkar som vi har klarat oss "peppar peppar!" men vi tog det lugnt o var hemma från dagis ti fm. Lugnt o skönt, fick massor gjort utan att tel ringde hela tiden. Borde ha en en hemmadag i veckan när det händer lite.
Men idag har jag ÄÄÄÄNTLIGEN hämtat hem skoterdelar till mig!! Wiieeeee.. så nu bär det av till dalvik med dom så jag kan ut o rejsa i snön, som det dessutom ska komma mer av snart!!  Härligt igen. Det värsta är att traktorn är på lagning så det blir inte mycket plogat då. Men jag förlitar mig till EJA och 4motion.
Är ju inte riktigt läge att handskotta våran infart.
Nu vet ja inge mer..
tomt

Kram A

Härliga vinter!




Äntligen SNÖ, i massor!! kräksnö enligt lars.
Har städat idag igen, fan tråkigt men nödvändigt med hundar o sonen o Mats som drar runt med allt. Oliver har byggt en koja i vardagsrummet och plockat in allt han har hittat i den, o inte får jag städa bort den heller..
Efter mycket om o  men så tog jag iaf mig i kragen och tog sonen o kameran med ut på en skotertur.! Det är massor med snö så det är hur kul som helst att fara runt på skotern, för man kan ju äntligen åka överallt. Visst kör fast i bland men det hör till och då blir det lite svettigt. Inte helt lätt att dra loss en 300 kg skoter, men skam den som ger sig!!
Vi åkte ut på sjön och det var som att åka i bomull.. härligt!! Ingen sol men det fick gå ändå.
Nu ska det inte bli mycket mer än tvsoffa o mys ikväll framför brasan. Somnade i reclinern framför brasan inatt.. härligt men mindre härligt när jag vaknade kl 0300 och det inte var lika varmt o skönt längre. Men jag ska nog göra lika ikväll. för jag är en torsk på värme o brasor. Mmm
Nu ska jag försöka installera lite program på nya datorn, eftersom jag har kört format c: på den för att den ballade ur.. Vista säger jag bara. Suck. Mats har åkt o plogat, det blir väl så när man har traktor med plogblad eller vad det heter.
Men det verkar gå dåligt eftersom det är nått fel på traktorn hela tiden. Nu kokar den tror jag.
Fick precis rapport om att det händer grejjer med min skoter, som jag saknar så!! Mats skoter är lite mer otymplig än min eftersom den är mycket större. Men det funkar när man ska oliver med och det inte går så fort. Men snart blir det racing igen.
Kan vi har omröstning nu.. Middag på Max eller grillad kyckling??  HJÄLP..
är inte så sugen på att laga mat, men inte heller på att åka till max faktiskt.

Här är iaf lite bilder från dagen.,

  
 
 
Det mesta är insnöat.. tur jag inte ska ha hästtransorten på ett tag..
Men härligt är det iaf med snö, det är ju vinter ju!!



 

trött lördag...

Det har varit en lång lördag idag, har jobbat mest hela dagen med två kontrakt och kapitalvinstberäkningar och bokat in ett intag. Så det är ju bra med massor att göra men nu är jag lite sliten IGEN,, det verkar vara den röda tråden i mitt liv för tillfället tyvärr. Mats ligger framför melodifestivalen och jag sitter framför datorn och slösurfar lite. Lyssnar mest på favoritlåtar och myser. Ska väl försöka ta lite sovmorgon imorgon så jag kommer i fas igen. Men jag är lite otillfreds med livet just nu ändå. Nått som fattas lix. Men innan jag kan riktigt lista ut vad så är det väl mest att gilla läget.

lyssnar just nu på en favorit i repris som jag snubblade över på youtube. Jean Paul har ett sånt härligt gung i allt han har gjort. Kan inte hjälpas.


Men favvo just nu är ändå dessa två härliga ...






det här går verkligen alltid att bara försvinna i när man inte har nått bättre för sig. Funkar alltid.

Idag har ändå varit en riktigt bra dag,, en mycket nöjd kund lämnade kontoret på eftermiddagen med idel beröm för mitt jobb. Härligt. Sen åkte jag ut och sladdade lite med passaten, Moget anna... men kul.
Det är som lars säger (han är fö full och torsk på tallin min vän) kräksnö ute nu.. med allt vad det innebär. Mats försöker byta termostat på traktorn men det verkar vara ett evighetsprojekt så det är inte så välplogat, men vad gör väl det när man åker fyrhjulsdrivet .. Imorgon ska jag försöka ge mig ut med kameran och fota lite. Jag har ju lovat, och nu är det så fint ute med all snö. Tar väl  med mig sonen på fyrhjulingen en sväng får vi se vad det blir.
Thailand har kan man säga snöat inne. Bergvärmepumpen sa upp sig i helgen så att nu eldar vi och lägger reskassan på en ny pump ist. Kul....
Men vi kommer väl iväg så småningom men inte just nu. Tyvärr.

Har lite vitt vin på kylning som jag ska försöka sprätta snart så blir det väl inte så långvarit framför datorn förhoppningsvis. Men jag kan iaf berätta att jag har ju som bekant varit i skara med kontoret och några andra kontor på utveckling inom kontoret, och det var ju trevligt, och gott vin som fn. Blev lite mycket av den varan dock och en riktig huvudvärk som konsekvens. Vi hade spanat in hotellet på internet och bestämt oss för att det skulle vara uselt för det såg verkligen b ut på hemsidan, men dom hade riktigt god mat och dryck. Och en sky bar!!! Dessutom fick jag lite besök av en kompis som jag inte har träffat på nått år nu så det var trevligt.. Faktiskt. Men hemskt jobbigt att åka bil så länge. fem timmar blä.
Men en ny bekantskap fick vi iaf på den tiden.. ALESHA DIXON - THE BOY DOES NOTHING
Här är den äntligen Annika!!!



den är verkligen lika dålig nu som då haha


Men på återseende vänner.
Miss U.
A

Äntligen hemma..

fredag kväll och det var en lång resa hem. som tur är så sov jag ganska länge. Men nu är jag jättetrött, på gränsen till sådär övertrött så att man helst av allt vill grina, som oliver. Suck bäst att gå o lägga sig. Det är ju massor med jobb igen imorgon.
Jag längtar bort!!

Godnatt.
A

Ensammen igen... hotellrum igen...

Skara, torsdag kväll 1823 pip.
Har varit vaken sen kl 0300,, börjar bli trötter nu. Middag kl 19 och sen hopp o lek.
Men det förutsätter att jag orkar var vaken längre än kl 19, tveksamt just nu men med lite trevligt sällskap så kanske det blir bättre. Ingen från borlänge är särskit pigg nu iaf. Har suttit och lyssnat heeela dagen så allt går i kors, och jag ska försöka hinna ta en powernap i 14 min nu.. så over and out.

Love A

Skara nästa... 0300 piiiip.

Nu är det batteritorsk hos jonsson.. kl är tjugo i nio och jag ligger.. kom alldeles nyss hem och har haft precis fullt upp heeeela dagen idag, 3 intag och 2 budgivningar, ett möte och en visning. och femitioelva samtal. Har varit hemma vid åtta alla dagar den här veckan och imorgon bitti.. eller kalla det inatt kl 0300 ringer klockan för då ska vi åka till skara på kontorsutveckling i två dagar. Pju. Kul men helvete va tidigt.
Jag är inte nån riktig morronmänniska, det enda som egenligen kan få upp mig på morgonen utan lite gnäll är när det är hästtävlingar.
Ja och dessutom ska jag få den delikata uppgiften att köra ner imorgon. (nu är jag där igen, blundar och skriver ifall att det är lite felstavat)
Tänkte att jag inte har så förfärligt mycket att skriva just idag, men kan ju iaf berätta att jag fortfarande hänger i med LCHF och det går fin fint, det blev ju lite fusk i helgen som var planerat, men annars går det bra. Mats med förresten. Han är nästan hårdare än jag.
Näe fy fanken gonatt på er och kram...
A

Men snälla..

pjuuu.. det är mycket nu! Men jag är glad och lycklig. Men aningens trött. Ni då? Hur är det egentligen med er? Det här är lite en envägskommunikation men det går ju också att lämna nån lite kommentar ! då blir jag glad! Har fått en inbjudan till ärtsoppa och pannkaka í göteborg iaf om skara är tråkigt. Tack tack..jag har ju bilen så jag får väl smita iväg om jag kan. Fö kunde jag konstatera att jag har en av borlänges skititgaste bilar,, men jag ska göra ett snabbstopp hos pierre imorgon,,, kanske kanske kan den bli ren igen!! *blink*

Just nu har jag kommit en bit närmare ett sammanbrott också för telefonen har lagt ner verksamheten och behöver uppdateras och säkerhetskopieras o så vidare.. inte särskilt kul. Men nödvändigt. Håller på sakta föra över alla bilder till bärbara datorn och sen har jag inte alls nån ursäkt att inte slutföra den där kompletta kickoff bloggen som jag lovade. pju. Nåväl är ett bra tag kvar innan allt är kopierat. Idag har mats agerat hemmafru. Imorse så skjutsade han iväg oliver till dagis och varmkörde och backade upp bilen till dörren åt mig så jag inte skulle behöva frysa. Sen hade han lagat pannkakor och fixat köket när jag kom hem .. Ibland så slå det minsann till. Men nu tror jag han har lagt ner verksamheten på soffan iaf. Och jag tänker alldeles strax ansluta jag med. Orkar inte mycket mer idag. Var på jobbet före ått och kom hem nyss.. 2000 typ. Fick en bild på oliver och liam från helgen när han bodde där, dom delad säng kan man se. Haha lite trångt var det!!




Nu har det gått en hel dag igen och jag ligger i vanlig ordning och bloggar lite. Enklast så.
för helvete va trött jag är.. men telefonen är uppdaterad och ska förhoppningsvis fungera lite bättre nu. Den hade lite av ett eget liv innan.

Jag har letat på en gammal skiva i bilen idag med mp3 or och kom på hur mycket gamla härliga låtar jag har liggande som bara ha glömts bort ju..
Den här tillexempel
 

den gick varm på hög volym idag iaf. det är ju bra trevligt att få sitta i bilen och spela själv. högt! ja och så sjungs det väl hellre än bra också. ehhh

Min thailandsresa verkar utebli eftersom det är sportlov och resten av sverige också ska åka då. Så det är typ slut på alla resor. Kanske vi får tänka om och ta nått till egypten eller så. Skulle verkligen behöva lite restips.

Nu håller jag på att somna i tangenterna igen.. så sov så gott och kramar.
A

En underbar dag kort o gott.

läste igenom gårdagens blogg och insåg att det är ju mest svammel.. men det gör inget. Vill bara skriva att idag har varit en underbar dag! Fint väder -18 imorse, snö och knaster. Har varit fullt upp på jobbet och jag sitter och jobbar över ikväll med ett glas te och telefonen. Uppföljningssamtal heter det visst. Har haft en sån härlig känsla hela dagen, och dessutom fått vara upp till gagnef och hälsat på hos Cattis och haft ett tillträde. Nu ringde jag dessuom conciergeservicen så får dom fixa en resa till Bankok på måndag. Tack. En av dom bästa sakerna är att jag har fått använda solglasögon idag.. härliga väder. Jag har fått lite kompleteringar på kickoff foton i mailen idag.. tack alla som bidrar. (phu) vet inte om alla är riktigt lämpade för er, men jag ska censurera liiite bara. Men jag har börjat på en kickoff redogörelse. den kommer så småningom. sen ser jag också att jag har lovat ut en massa kort som aldrig kommit upp, fy på mig. Skärpning jonsson!! Men nu åter till jobbet igen, för på torsdag morgon ska hela kontoret ner till Skara för kontorsutveckling. Va nu det är. Det blir säkert jättetrevligt men femte hotellnatten på tre veckor. Tro vad man ska göra där en hel kväll ?? Nåväl senare problem. Nån som har nått tips för en skara kväll...? Jag vet ju knappt vart skara ligger.. har varit där nån gång för hundra år sen och lekt på sommarland. Kanske ska åka o hälsa på Bert ! Är ju ett år sen jag träffade honom sist. Nåväl alla glada,, jag åtekommer inom kort. Kramar i massor.!!!! (ska försöka mig på en v-blogg någon dag också) Kan bli spännande! Kram igen

har säkert 47 rubriker men kan inte välja..

Men nån som kan funka är oj oj vilken helg,
eller hur gick det här till? eller AAaaargghhhhh... typ..
Mitt huvud är iaf en torktumlare som vanligt, eller nu igen iaf.

Jag ligger lite efter med bloggen som vanligt även om jag lyckas skärpa till mig ibland så går det ju dåligt när man jobbar hela tiden och mest orkar göra ingenting resten av tiden.
men jag har lite olika saker som jag måste klara ut så för att allt ska komma med så stolpar jag upp det först.
1 tävlingssäsong snart
2 kick off
3 anagram/palindrom
4 resa
5 stockholm
6 gamla synder
7 hundrackarn
8 städmani ?!
9 lösnaglar.
10 lars
11 skotern

Äsch nu börjar jag med att säga att snaaaart är det tävlingssäsong igen, tyvärr är inte första fälttävlan förrän i maj. Men måste hinnas med några hopptävlingar innan dess..



Jag längtar så. Geggamojja och stockhinder..  Som här i enköping tex.. eller Karlstad!!
Har iaf spanat igenom tävlingssäsongen och är otroligt laddad.. Japp! Dessutom är det ju inte allt för länge tills jag kan plocka fram G10 orna och putsa lite.. Ehhh eller inte. Men nån golftävling eller två ska väl hinnas med. Tydligen är det longdriving tävling här i feb som jag borde vara med på men det hinns inte tror jag när jag nu kommer in på punkt 4 RESA .. ja absolut men VAR? Nån som har något bra tips? Thailand är det som ligger närmast hjärtat men äsch vi åker nånstans nästa måndag, vi får se då vart det blir.
12 är iaf en kul grejj..Fortkörningsböter! I maj förra året så åkte jag ju dit två gånger på en månad,, tyyypiskt, Men jag öveklagade en av dom som aspiranten hade skrivit fel tidpunkt på lappen. Och idag fick jag tillbaka den och där hade kammaråklagaren skrivit sitt yttrande om att det borde undanröjas då den var felaktig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Yes.. det tycker jag med.. haha
nu tar vi punk 10 som ja inte har riktig rett ut men min allra bästaste vän Lars oljeshejken Söderlund har på nått vis lyckats ha sönder bakrutan på santa fen.. han påstår att han har skrapat den isiga rutan med lastmaskinen och den höll inte för det.. men jag tror han skojjar asg... troligen har lastmaskinen varit inblandad men jag skyller på delvis blindhet.!!!  Och när vi nu disskuterade det här på vägen hem idag så konstaterade vi iaf att äsch,, orkar inte skriva det här men faktum är att det skulle vara oerhört att skriva ett sånt här långt palindrom. Men möjligtvis anagram. Jag tänker inte försöka.
Nu när vi böjade på fastighetsbyrån så har vi gjort personlighetsanalyser och där står det och det är kuuuuslgt hur det stämmer att jag gillar att ge mig in i intellektuella disskusioner. och det är det som är mitt och lars största intresse tror jag vi kan disskutera saker i timmar.. så kul.
Kick off har det också varit har jag hört!
Men helvete va kul det var! det är som forrest gump säger,, "And thats it about that"
men det var så trelvlig med nya och gamla bekantskaper. Kommer lite bilder här under.
Gamla synder kommer jag inte ihåg. och det är ju bra. ehhh
Hundstackarn mår ganska bra nu iaf. hon blev påkörd av en bil här hemma förra söndagen. 

Skotern är på reparation och kommer väl så småningom att skruvad ihop igen lagom till all snön har försvunnit, jag och oliver har varit ute o åkt lite på mats skoter och han har kört på fyrhjulingen, men jag saknar min räserskoter. Fort ska det gå!
Äschans (finns det ordet egentligen) jag är iaf glad att ni trogna läsare skäller lite på mig när jag inte skriver ordentligt för det är lite jobbig att skriva ikapp. 
Veckan som har gått har förvisso bara varit jobb för hela slanten, men nånting annat har jag ju garanterat gjort som jag har missat nu.
En sak som jag vet är iaf att jag har varit i sthlm fredag-söndag. Och fredagen var ju kickoff men jobbet och en mkt trevlig sådan , med dans. goda drinkar och trevligt sällskap. Sen kom mats ner och anslöt på lördag. han hade köpt en biljett på tradera för tolv kronor och kom med tåget till centralen så jag mötte upp där, något sliten, men vi tog oss iaf iväg till en bar och käkade lite och tog en kall öl.. Mmmm. Så helgen har väl mestadels bestått av dricka, mat och lugnt och skönt. 
Vi gick runt i stan på em idag och filosoferade och stannade till i kungsan och spanade in skridskoåkarna på en liten bana där och kom mest fram till att vi är så tacksamma för våra fina isar på runn där vi kan rejsa runt på både skridskor och skotrar hur mycket man vill!!! Anna har skrivit lite om våran senaste tur. HÄR 



Sen var det tåget hem som gällde och nu sängen.. japp jag bloggar horisontellt idag. Med risk för att somna mitt i en mening. 
Mer då.. tjaa.. just det dom spelade musik vid skridskorna och då var det den här gamla godingen som jag inte har hört på en evighet men man kan inte annat än att bli glad av den iaf så lyssna och njut.. hah

 

Här kommer också en bildkavalkad,, var så länge sen jag uppdaterade er.
Fö så drabbades jag av städmani när jag kom hem idag,, var nog kroppens sätt att förhindra att jag skulle somna stående i hallen ... pju och det bästa  av allt r att jag fick ner julgardinerna äntlgen.!! upp med nya och städa av alla smågrejjer som blir liggande överallt.. titta va fint det blev!!
 

Nu är kl alldeles för mycket i vanlig ordning så kram o godnatt på er och hoppas att uppdateringen är godkänd!!

här är lite blandat ... Oliver hade pose´försök framför kameran härom dagen,, dessuom kommer det mycket mer kickoff bilder men inte just nu för det ligger kvar i telefonen än.
Men snart!! 

RSS 2.0