Kaptens besökslogg 080223

Lördag,,,
Spenderade fm i stallet,, städade lite, friserade häst lite. Hoppade lite, och pysslade lite. Gick faktiskt över förväntan, hästen var lite lugnare, även om han kan komma ner några snäpp till för att vi ska bli riktigt sams, Känner hur hela hästen är på väg att explodera, men han håller sig i skinnet ganska bra, men om jag behöver justera eller korrigera något och lägga till en skänkel, då spricker han!..

Mats åkte till Åland med Koppartaxi, och jag o olli åkte in till stan. Hade planerat att åka till City Gross men kom på att det finns ju Ica Maxi i falun också, så det blev det ist. Hade lovat ut nya kallingar till stora killen som går på toa själv nu, inte nog med att han har slutat med blöjan, jag får inte hjälpa till på toa heller.. han springer själv. torkar, spolar och tvättar händerna själv. Konsigt hur mycket dom kan bara dom vill lix.
Oliver valde ut två par kallingar och tre par strumpor, kakor, muffins och glass till det celebra besök som väntade på em. (blev kväll!)
Dom kom, dom såg och dom segrade.. Agnes o Sara alltså. Oliver blev helt tookspeedad av lycka när dom kom och så har dom sprungit non stop sen dess. tog popcornspaus till Bolibompa bara sen full fart igen. han slocknade som en stupad hjälte när jag la honom i säng.. '
Sara jobbade på för att hänga med dom större,, och intog snart en röd och fin färg. Det är tydligen så varmt härinne. Förstår ingenting.. tempen i köket står på 28 bara..
Gnäll Hasse,, du fick ju kaffe.. o massor med kakor. o stekt gröt.. ooops




observera tvätthögen... suck



Hans fin fina omaka strumpor,,
synd att inte hålet syns.. ;)
Mammas mun o haka.. Inte näsan..
Paus,, Bolibompa




Popcorn,..
image230
HEEELA LIGAN..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0