Hej igen

Nu har det varit några dagar av stiltje och det har i ärligthetensnamn inte hänt så mycket.. det får faktiskt vara lugnt ett tag nu tack.
På fredag åker jag o Olli till Gävle och möter Mats där för johanna som är ollis typ låssas nåtingsläkting.. ska ta sjuksköterskeexamen!! GRATTIS !!!.. sen åker vi vidare till Forshaga och nattar där hos Mommo o Moffa.. Då blir det säkert nån god middag.. mmm.. (längtar eftersom det är precis före lunch o jag är skit hungrig.) Ska nog önska Fondue. eller sniglar.. eller kanske både och... Joo så får det bli. PAPPPAAAA nu vet du vad vi ska äta på fredag!
Sen på lördag far vi vidare till Fiskebäckskil och jag och kusinens karl Humpe ska ut och SPELA GOOOOLF!! wiihaaa.. Sen blir det väl party med kusinerna och respektive.. Mamms o papps åker till v-borg och nattar med kusinernas föräldrar..
Söndag Dop.. och Hemfärd.
Ikväll blir det iallafall julgransplundring hos jonsson/göransson.. Mats har stängt av alla belysningar och vi ska ta ut gran o allt.. Mysepys blir det också med kvällsfika på golvet med oliver..
så ska vi vinka till julen HEJDÅ!!

precis.. HEJDÅÅÅ!

Kommentarer
Postat av: Thomas

Trevlig blogg.. :-)

2008-01-16 @ 13:03:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0