Måndag igen då..

Vad ska man säga tro.. helgen har varit både upp o ner..
Fredagskvällen spenderades i lugn o ro.. tror jag iaf.
Vi åkte på en räk X och malin hängde på mig och lars, oliver och en snckare vid namn Johan.

Jag höll ställningarna och kostade på mig två glas vin. Lars och johan tog nog två flaskor vin.. Var..
Malin hamnade nog nånstans mitt emellan.
Jag tror inte att jag hamnade på bild tyvärr.. ehhh men det gjorde övriga deltagare iaf.

Lördag blev hux flux arbetsdag med både visning o kontrakt. Sen var det ju dax för sjöströms 210 års kalas. (30*7)

Där bjöds det på middag och dans o div lekar, alla på vilket jag var bäst. som vanligt. !! (LR hur Anna?!?)
Kvällen blev återigen lugn då söndagen bjöd på STORSTÄDNING... 0800 piiip i stallet.

Eftersom jag inte var precis körklar så tog jag båten (har ju först nu fattat att det är en busterbåt som jag alltid saknat)
Sonen och jag åkte, packade omsorgsfullt i traktorn och div leksaker o mat och for över vikasjön.. 2 min ung. därefter så tog vi på oss storstövlarna och skurade heeela stallet. Såpa och högtryck gör susen på gammal ingrott skit.. betfor o annan mat. Linnea o malin skurade krubborna kliniskt rena. och det har dom nog inte varit sen det var nytt stallet.
Sen drog vi igång grillarna och gjorde lite lunch innan regnet kom o vi fick springa ut och rädda allt som vi hade spridit ut runt gården.
Per gick runt med skruvdragaren och blev så glad när han som han själv uttryckte det "fick bli lite manlig när han fick använda sina verktyg"  Så allt sånt smått o gott blev också fixat.
Själv rensade jag ut en massa gammalt som gick i soporna,. har samlat täcken o annat på hög länge nog. Hoppas bara att ekonomin tillåter lite nyinvesteringar snart igen bara..    läääängtar..
satt o shoppade loss på hööks webshop igår och kom utan bekymmer upp i 2500 kr på sånt smått o gott som jag skulle vilja ha för att få fixa till sånt som man alltid stör sig på när man är ute och far. tex att få sätta upp en sadelhängare i transporten så man slipper lägga den på backen eller så. sånt smått lix.  Men det ser ut att vara långt borta, förmodligen straxt efter att tävlingssäsongen är slut.
- ja jag är pessimist....

söndagkvällen blev ett stillsamt besök på max med hela familjen,.och lite shopping på blåa affären. skrotade mest som sagt runt bland hästgrejjorna, men inga pengar = nix hästgrejjer.. snyft.,

har ringt och efterlyst mina golfklubbor idag som verkar bli borta ett bra tag till dessutom.. Ping har visst slut på skaft. så nästa vecka kanske.

Nu vill ja ha en glass, en kram och en massa skööön sömn.

Blä...

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, VI var bäst! :-)

2008-07-21 @ 17:51:10
URL: http://luna1000.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0