är det inte det ena så är det det andra...

Bitterljuvt äro livet.
Idag lördag började det tidigt eftersom jag och oliver och princessan skulle åka på utställning i Avesta. Vi gick inte precis upp exakt så tidigt som vi hade föreställt oss. Det blev lite extra tid på kudden, men vi kom iväg och var i avesta vid 8 tiden. 9 började det och vi var bland dom första. Och för att göra en lång historia kort så vann Sessan först mot alla tjejjerna i sin ras, och sedan även mot killarna. Sen blev det dags för "semifinalen" för att alla ska förstå. Och då tävlar vi mot alla hundar som har vunnit i resp ras. Och då vann hon också!! Big 1:a för er som vet det. Och då var det bara "finalen" kvar. Alla som vunnit i resp grupp, dvs 10 hundar då det är uppdelat i 10 grupper. Så av alla valpar i 6-9 månader så kom vi totalt 3:a !!! Best In Show 3:a!!  Kul kul kul.
Och naturligtvis var oliver med och tävlade med en liten Babe, i klassen barn med hund! barn upp till 10 år.! Oliver var med råge yngst! och jag törs absolut säga publikfavorit!! Alla som satt runt ringen var helt begaistrade av oliver och babe.!! det var så jävla roligt säkert 20 personer rusade fram med kameror och resten bara satt o sa aahhhh o ohhhh vilken charmig kille.. och jag överdriver verkligen inte!!! tillslut kom det fram en fotograf till mig från DD och sa att han hade fototgraferat honom och intervjuade mig. Så dax att kolla DD på måndag!!! ni får en liten tjuvkik här!!!


Det roligaste var iaf attt han fick ett 4de pris av 10 barn!!! Och speakern ropade upp hans namn så allla hörde, och att han bara var 4 år. Haha En jättestor rosett och godis och tuggben fick han.


Lilla babe uppförde sig exemplariskt och oliver gjorde som han skulle och höll upp hakan och sprang fint.!!

Ska försöka få till ett bildspel tänkte jag för att vi gjorde ett tappert försök att få ihop en bild på 5 av smillas valpar som var på utställningen. Och det var ju som sagt ett rikigt projekt. men det blev såhär tillslut.
från vänster är det janne, micke, babsan, babe och sessan.


men ett tag såg det ut såhär och såhär..


Nåväl vi är mer än nöjda över dagens prestationer. och här kommer vinnarvovven..







Dessvärre har dagen också kantats av en mycket sorglig händelse då en mycket nära vän till familjen har avlidit, allt för tidigt och oväntat.
Mina tankar går till familj och barn. R.I.P


Tack för idag och slut för idag, vi ska ses imorgon och ha det så bra.!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Vilken vinnarskalle!! Grattis!

Tråkigt slut på ett annars roligt inlägg.. Tänker på er.. Kram

2009-04-18 @ 18:56:51
URL: http://luna1000.blogg.se/
Postat av: eLiiN

Det blev ju faktiskt helt okej bilder!!

Mästerfotograf som man är... ;)

Kul å ses idag! Kraam

2009-04-18 @ 21:05:08
Postat av: Eva G

Ett stort GRATTIS till det goda resultatet vid utställningscirkusen!

Kännedom om andras olycka gör att man reflekterar över sin egen vardag och känner lite mer tacksamhet över det man har.

Vi känner lite saknad över att ha fått skicka Titti till katthimlen då hon inte mådde bra och tynade bort .

2009-04-19 @ 12:11:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0