Fredag igen..

Nu har veckan sprungit förbi i räserfart igen. Massor på jobbet. Intag intag intag. Massor som ska säljas.
Måndag och tisdag var mats hemma med oliver för han hade feber, sen var det ok på onsdagen igen o dagis som vanligt. Men för ovanlighetens skull så laddade vi matsäckarna och tog en kvällstur från dalvik upp på rösåsen och kikade på utsikten o grillade korv,(igen).. mysigt.
Vika ligger ungefär mitt i bilden


Men inget gott som inte har något ont med sig. Oliver fick feber igen.. så nu har mats varit hemma torsdag och fredag också med oliver som klättrar på väggarna. För enligt sig själv så är han ju inte sjuk, bara feber.
Hundarna fick ny mat i måndags och har matstrejkat sen dess. Suck  Och så blev dom ju natruligtvis också sjuka då av att inte äta. Men nu har dom fått ännu en ny provsäck av nått annat som dom kastade sig över!! Yes, kanske dom kan hålla vikten. Dom härjar ju så in i ... så dom gör ju av med mer energi än dom får i sig.
Iaf så är det ju fredag igen, Tack tack.. men jag har somnat tidigt hela veckan av utmattning. Hoppas jag kan lyckas vara uppe lite längre idag.
Malan kommer förhoppningsvis hit ikväll så vi får mysa lite och planera tävlingssäsongen. Kul. Så ska vi gå igenom så att vi kan ersätta allt som gick sönder förra året o så. Bläddra i hästkataloger med andra ord. japp.
(var inne på dalvik idag och shoppade loss lite till hästen) hyssjjj inte skvallra.

Imorgon så hade vi egentligen planerat utflykt till svartnäs på skotrarna för att titta på skotercross och grilla korv igen o sånt men det är ju också ett minne blott .. blir nog bara hemma aktiviteter. Städning o sånt. Blä. Men men vad gör man. Jävla förkylningstider. Så nu är det väl bara att börja i nått hörn.

Kram på er
A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0